![]() |
Severiz sevmeyiz ama Quaresma, yönetimin başarısıdır. Severiz sevmeyiz ama bu transferi yapmak gerçekten bir yönetim başarısıdır. 26 yaşında, İnterden alacaksın ve Türkiyeye getirceksin. Kariyeri ortada, bundan 4 sene evvel Christiano Ronaldonun önünde gösteriliyordu. Bu adamı Beşiktaşımıza kazandıranlara ben kendi adıma teşekkür ediyorum. |
Aynen öyle üstüne bi de Haber1903'ün başarısıdır :) |
teşekkürler serdar adalı .. |
beyler herkes sözünün arkasında dursun formalara kapış kapış olsun.rica ediyoruz. |
Dünyanın en saygın teknik adamlarından biri Beşiktaş'ın hocası. Ne olursa olsun dünya yıldızı Quaresma Beşiktaş'ın oyuncusu. Hakkını vermek lazım. Tebrikler yönetim! |
açıklanan bedeller haricinde Başkanın cebinden ciddi para verdiğini düşünüyorum. En az bir yıllık ücreti el altından vermiştir. |
geçen yıldan ders çıkardıkları ve taraftar tepkisinden çekinmeleri bu transferi olmazsa olmaz yaptı ;) yinede tebrikler =)) |
Alıntı:
|
verdikleri sözü tuttular ..bize şimdi sadece bunun tadını çıkarmak ve formalaraa hücuuummmmmmm ederek kulübe destek olmak düşer. |
Bu adamı buraya getirmek büyük bir başarıdır. Yönetimi tebrik ediyorum. Muhakkak büyük bedeller ödenmiştir ama sonuçta dünya çapında tanınan bir yıldız getirtiyoruz. |
Türkiye`de Saat: 23:40 . |