![]() |
arkadaşlar bakın inanmayacaksınız benim 16 yaşında kuzenim var fb lidir. haberi beraber öğrendik bana "abi bana bi tane Q7 forması alırm ısın giyicem" dedi. 10-15 arkadaşım aradı ve hayırlı olsun diyolar hemde bunlar gs ve fb li arkadaşlarım. Bu yönetimin başarısıdır, yönetim doğru işler yaptıkça taraftar zaten dünden hazırdır desteğe. Q7 büyük bir transferdir, BJKmizin miladıdır bu Q7 başarılı olsun artık yıldızlar bize gelmeye çekinmeyeceklerdir. söz vermiştim 2 tane Q7 forması alcam diye şimdi 3 oldu. |
Ay Lav Yuuu Robinhoooo :D onuda istiyoruz :p |
büyük bir yönetim basarisi bizde forma alarak tesekkürümüzü edecez.. |
yönetimi hala sevmiyorum quaresmanın geleceğine de hiç inanmamıştım açıkçası |
yüce rabbimmm sen ne büüksün aklımı kaybedecemm yaaaa nasıl aldıı bu bizim beceriksizlerr bu adamıı ..hikmetinsen sual olunmaz rabiimm...ricardooo queresmaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeee |
Alıntı:
|
Bende abimi arayıp Qua haberini verdim.(Kendisi fanatik fenerlidir).''oha yedik ayvayı ya''dedi :DMerak etme abicim sizde stoch denilen adamı aldınız ne ayvası aa diyerek gönlüne su serptim :D |
arkadaslar hemen baskani havaya sokmayin , secim öncesi iki yildiz sözü verdiler daha 1 tane aldilar, ozama bizdende simdilik %50 tesekkür |
Sonunda bir yıldız alındı inş başarılı olucaktır bu sefer yönetim becerikli davrandı tebrik etmek lazım bu zmna kadar hiç bir topçunun formasını almadım ama q7 forması alıcam kısmetse ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM inşALLAH. |
kur asrın kadrosunu. al guti yi al robinhoyuda.en azından guti yi al yeter. 1-2 yerli transferlede kapa. toplamda 4-5 kişi yeter. ne olur bu kadar yaklaşmışken bırakma. |
Türkiye`de Saat: 10:32 . |