![]() |
35.000 kişi önünde imzalayacak http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nd_%281%29.jpg Beşiktaş`ın süper yıldızına, 18 Haziran cuma günü İnönü stadı`nda 35 bin taraftarın katılımı ile imza töreni yapılacak Beşiktaş`ın 3 aylık görüşmeler sonrası dün anlaşma sağladığı Ricardo Quaresma`nın 18 Haziran Cuma günü İstanbul`a geldikten sonra büyük bir törenle Siyah Beyazlı taraftarların karşısına çıkarılacağı öğrenildi. Beşiktaş`a 3 yıl için 18 milyon Euro`ya mal olacak Portekizli yıldız için hazırlanacak karşılama ve imza töreninin detaylarının ise bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında netleşeceği kaydedildi. Quaresma için hazılanan ilk planın detayları ise şöyle: Cuma günü İstanbul`a gelecek olan yıldız oyuncu, havavalanında yapılacak karşılama töreninin ardından İnönü Stadı`nda doğru yola çıkartılacak. Daha sonra stada gelecek olan Quaresma`nın başkan Yıldırım Demirören ile 35 bin Siyah Beyazlı taraftarın önüne çıkarak kendisini üç yıllığına Beşiktaşlı yapacak imzayı atacak. İnönü Stadı`nda kısa bir şov da yapması beklenen Quaresma`nın, cumartesi günü İtalya`ya giderek eşyalarını toplayacağı kaydedildi. Öte yandan Beşiktaş yönetimi Ricardo Quaresma transferinden maddi kaynak sağlamak için yoğun bir çalışma içine girdi. Geçmiş yıllarda ağustos ayında görücüye çıkartılan yeni sezon formalarının bu yıl en geç 16 Haziran çarşamba gününe kadar hazır hale getirleceği ve Quaresma İstanbul`a gelmeden satışa sunalacağı kaydedildi. Ayrıca Beşiktaş`ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazalarında yine çarşamba gününden ititbaren Quaresma figürleri ve resimleri içeren atkı, şapka ve t-shirtleri satışa sunulacağı da ifade edildi. Satışa sunulması düşünülen ürünlerin bugünden itiberen üretilmeye başlandığı ve üretici firmanın siparişleri yetiştirmekte zorlandığının altı çizilidi. Dha |
Karne günü imzalatılır mı ya ? :D Bir gün önce yapsalar :D |
Koskoca Dünya yıldızını alıyoruz bin bir türlü zorlukla sen karne diyosun :D Karneyi sonrada alırsın qua her zaman gelmiyor :D |
Karneden birgün önce olsun ki rahatca gidebilelim :D |
Karnelerin dağıtılması öğlene kadar biter tahminimce karneni aldıktan sonra git İnönü'ye :D |
karne marne yemişim diploma töreni bile olsa giderim. arkadaşlarımla mezuniyet planım vardı artık onuda inönüde yaparım :D |
Alıntı:
|
Neyse artık Q7 için gidicez :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
atla gel hadi bu kutlamayı kaçırma. seni ezmek istememiştir o ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gitmezsek ayıp olur :) |
evet helal olsun Gözde :):D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablacım benim ya kıyamam sana nerdesin ki senn söyle bakem :) |
sakaryada |
Alıntı:
|
Ben karne gününe bu imzayı bırakan zihniyeti çok iyi anlıyorum , mükemmel bi iş:) Şaka bi yana nasıl yapıcaz ya , benim karne gayet iyi bu yıl bide Quaresma geliyor ikisi bi arada iyi ama aynı gün ikisini nasıl halledicez :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
10da karneyi alsam giderimm :D (vermediler diyeyim ya mutluluğuma gölge düşmesin :D:D:D) |
Alıntı:
|
Alıntı:
olacağız inş. ;) |
hadi inşallah. geçen seneki muhteşemdi resmen yanmıştı stad alev alev :D o duyguyu yaşamak muhteşem birşey. Q7 de o tarafatar önünde imza atmanın gururunu yaşıcak :D buda sanırım ilk defamı oluyor acaba stadta imza töreni ilk dimi ? |
Onada O Yakışır ;) |
Alıntı:
ben ilk diye biliyorum :) |
benden büyükler var ise belki olmuştur dicem daha önce ondan sordum :) bende ilk diye dşündüm. schuster, hilbert onlarıda aynı anda yapsalar dicem ama olmaz sanırım :D |
Alıntı:
|
yok gözde ablacım istemiyorum :D adamlarada ayıp olmasın diye :P |
yaz tatilinden sonra alirsiniz karnenizide sanki o gün gelmezseniz karnenizi yirtip cöpe atip 1sene daha okumu dicekler sanki :D:D quaresmada anlasin nekadar büyük kulübe geldigini .. |
Yakışır.. |
YAKARIM İSTANBULU YİNE GELİRİMMM |
Türkiye`de Saat: 01:30 . |