![]() |
Alıntı:
söylemek istediğimi şöyle açayım: 1. sen runje'yi istemiyorsun ve gitmesini istiyorsu, diyelim ki adamı yarın gönderdiler, sorunlar bitecek mi?.. 2. tamam adamı sevmiyor olabilirsin ama bunu daha medeni bir dille yapabilirsin, seni anlayabiliyorum, sen bir taraftarsın ama bu üslupla yazan yazarlar da var, benim tepkim aslında sana değil onlara... runje'yle dalga geçercesine konuşanlar, tigana'ya kürdancı diyenler, hatta al o kürdanı bilmeme nerene sok diyenler, bunlarla bir yere varamayız, bunlarla sadece adamları küstürüp kaçırırız ve iyi performans da alamayız, anlatmak istediğim tamamen bu, bazı şeyleri çok çabuk yükseltip, hemen dibe sokuyoruz... neyse yine uzun bir yazı oluyor, kaptırınca gidiyorum... |
oh be gidiyor sonunda.. |
ya arkadaslar medyanın gazına geliyorsunuz bu macta tek runje mı sorunlu yapmayın allah aşkına medyanın gazına gelmeyelim lütfen sabır sabır diyoruz sonunda pes ediyoruz bu takım hersene oyuncu gönderirse yine 15 tane transfer mi yapılsın dün takımda kim iyi oynadı yapmayın allah aşkına cok genc takımımız var sabır sabır sabır.... gaza gelmeyelim lütfen birlik olalım bu zor durumdan başka türlü kurtulamayız yoksa biz mi çıkıp oynayalım sahaya....!!!!!!!!!!!!! |
Stipe Pletikosa gelir inşallah! |
Tigana'yı alana Runje bedava! Baki de cabası! |
ya arkadaslar medyanın gazına geliyorsunuz bu macta tek runje mı sorunlu yapmayın allah aşkına medyanın gazına gelmeyelim lütfen sabır sabır diyoruz sonunda pes ediyoruz bu takım hersene oyuncu gönderirse yine 15 tane transfer mi yapılsın dün takımda kim iyi oynadı yapmayın allah aşkına cok genc takımımız var sabır sabır sabır.... gaza gelmeyelim lütfen birlik olalım bu zor durumdan başka türlü kurtulamayız yoksa biz mi çıkıp oynayalım sahaya....!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
güle güle runje bize kaleci lazım dayı degil.. o taraftara salladıgın kafanı kopartırızz takımı çagırıyoz sen gelmiyosun..nerden bu artistlik.. |
Alıntı:
basari öyle pat diye gelen birsey degildir..basarinin ilaci istikrar ve sabirdir.. runje besiktasin kalecisidir..ve kimse besiktasin kalecisini isliklayamaz... sakin bana elestirmeler besiktas icin demeyin..cünkü yarardan fazla zarar veriyorsunuz..FORZA RUNJE...FORZA BAKI....FORZA TIGANA ve hatta FORZA KÜRDAN |
Adamin 2 Kolunu Baglasanir Ancak Bu Kadar Olur Adam Geldigi Gunden Beri Hic Bir Topu 1 Hamlede Alamadi Duvar Gibi Toplari Itiyoo Buna Kaleci Demek Icin Deli Olmak Lazim |
ya bu adam artık gitsn defolsn bi topu yakalayp sonra nası zıplatır ...kim seçmiş bunu yılın kalecisi?en komik kaleci olur bu adadan,baki de iyi diildi ama berbatovu nası durdursn,g. zan daha ii olabilirdi,tabi bu bi ihtimal... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
runje nin artık bu saatten sonra bu takıma bi yararı olmaz. en iyisi hem kendini strese sokmasın hemde bizi.!! takımdan ayrılması hem kendi hemde takımın yararına olur. |
Alıntı:
|
by by :) yolun acik olsun. |
devre arası gönderilmeli hatta sözleşmenin fest edildiğinde yüklü miktar ödenmiyecekse hemen göndersinler... |
Alıntı:
|
Yenilen gollerde Runjenin hiç bir hatası yoktu ilk golde Baki kademeye giremedi Gökhan Zan da adamı kaçırdı şanssızlık golü yedik. İkinci golde de Berbatov Bakiyi bakkala gönderdi Runjeyi de yatırdı attı golü. Gollerin en büyük sorumlusu Bakidir. Runje topu oyuna geç sokuyorsa takım ileriye geç yerleştiği içindir. Defansla da arasında uyum sorunu ve iletişimsizlik var ve bu iletişimsizlikde Runje kadar defans oyuncuları da suçludur topu almak için yanaşmıyorlar sorumluluktan kaçıyorlar. |
Yenilen gollerde Runjenin hiç bir hatası yoktu ilk golde Baki kademeye giremedi Gökhan Zan da adamı kaçırdı şanssızlık golü yedik. İkinci golde de Berbatov Bakiyi bakkala gönderdi Runjeyi de yatırdı attı golü. Gollerin en büyük sorumlusu Bakidir. Runje topu oyuna geç sokuyorsa takım ileriye geç yerleştiği içindir. Defansla da arasında uyum sorunu ve iletişimsizlik var ve bu iletişimsizlikde Runje kadar defans oyuncuları da suçludur topu almak için yanaşmıyorlar sorumluluktan kaçıyorlar. |
hayirli Bİ GelİŞme Bu Kalecİye HİÇ Isinamadim Zaten |
Runje Başta Olmak üzere Arkasindan Gidecek Isimler Kleberson Nobre Delgado Baki |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
delgado 23 yaşında bu klasda yollamak büyük hata kleberson bobo baki mehmet s. serdar k. mustafa d. ali g. bunları sırası ile yollarım. serdar k. mehmet s. kiralık yollanır. |
Açtiğim Konular Kapatildiği Için Her Yere Yazacam Rahatsizlik VerirseM özür Dilerim Siz Arkadaşlardan Ama Site Yetkililerinden Deil Bilinsin Takimdan Gitmesi Gereken Oyuncular Runje Nobre Delgado Baki Kleberson |
Şahsen Baki ve Runje'nin bu takıma katacağı hiçbirşey olmadığını düşünüyorum. |
Bakiye tahammül edemiyorum |
Alıntı:
|
bence takımdan gidecek isimler runje ve bakidir.2 yabancı alma hakkımız oluo 1 libero 1 defans oyuncusu butun sorunları çözer. |
Baki ile Runje'nin kesinikle gitmesi lazim |
Runje Baki ve Fahri gitmeli, Runjenin yerine kactane iyi kaleci var... |
defol git runje. ayrıca giderken yanında, bobo, gökhan güleç, fahri, delgado yuda al git. |
Alıntı:
Son 2 senede hic akillanamamisiz, belli oldu. |
hııı unuttum runje başta tiganayıda al git. oda sizin otobosünüzü sürsün. at hırsızlarına benziyor tigana. belki yolsa at çalarsınız. |
Alıntı:
bu kafayla bu kadar, böyle de devam edecek, ancak kısa süreli başarılarla avunacağız ama ardından yine uzun süreli mutsuzluklar yaşayacağız... aynı kısır döngü, artık çenemi yormuyorum, ne yazık ki eleştirilerini mantıklı bir dayanağa göre yapanların yanında salt hakaret ve küfür içeren yorumlar yapanların borusu ötüyor, elden birşey gelmez... |
Alıntı:
Uzun sureli basarilara bakin, hepsi sanciyla baslamistir, mesela Terim ve Milne donemleri. Ama biz maalesef cok sabirsiziz, anlik basarilar istiyoruz, ama bu sekilde GS veya FB'yi yakalamamiz da imkansiz. Ama takim hic isik vermese veya cok genc oyuncu olmasa anlayacagim, ama Gulec, Zan, Toraman, Sedef, Burak, Delgado, Serdar, Fahri, Baki, Nobre, bunlarin bir yaslarina ve tecrubelerine bakin, bazilarinin birinci lig tecrubesi bile yok, ama hemen gidip Tottenham'i yenmelerini bekliyoruz. Yok biz adam olmayiz, icimizdeki bazilari yuzunden adam olmayi da maalesef haketmiyoruz. Ama en kotusu ne biliyor musun, yonetim Tigana'nin arkasinda durursa ve basarilar gelirse bu kostebekler de sevinecekler, ona uzuluyorum. |
Alıntı:
bugün herkesin gıptayla baktığı barcelona'nın rijkaard'ın geldiği ilk sezonun ilk yarısındaki performansını ve ligde kaçıncı sırada olduğunu sorsan bilmezler, ya da bilirler de işlerine gelmez... bu forumda buna benzer sayısız uzun yazılar yazdım, ama aldığım cevaplar çok sosyal mesaj veriyorsundan öteye gidemedi, mantıklı düşünebilen azınlık dışındakilerden tek bir kişi çıkıp da "tamam doğru söylüyorsun, haklısın ama ben de şunu düşünüyorum ve şu sebepten böyle olmalı" tarzında cevap vermedi, hep kendi at gözlükleri içinde görebildiklerini direttiler ve başkasının fikrine hak vermek istemediler... halbuki herkes fikrini hakaret içeren sözler olmadan belirtse ve nedenlerini sunsa ve karşısındakinin düşüncesine de önem verse sorun ortadan kalkacak, ama onlar ve onlardan daha beter olan medyadakiler bunları yapmak yerine adamları bitiriyorlar ve bir yolunu bulup postalıyorlar, sanki tigana ya da gerets buradan gidince başka kulüp bulamayacaklar, onlara sahip olmak isteyen onlarca kulüp sırada bekliyor, peki bizim durumumuz ne olacak, yeni teknik direktör, yeni oyuncular, yeni umutlar ama sezonun henüz 6., 7. haftasında başlayan hesap kesmeler, ben artık yazmaktan bıktım, herhalde anlamıyorum bu işten ama anladıklarını zannedenlerin yürüttükleri bu düzende ne durumda olduğumuz da ortada... |
Türkiye`de Saat: 17:06 . |