![]() |
Runje güle güle!.. Runje güle güle!.. Beşiktaş UEFA Kupası'da ilk grup maçında evinde Tottenham Hotspurs'e 2-0 mağlup oldu. Maçın 65. dakikasından sonra siyah beyazlılar, file bekçisine büyük tepki gösterirken, Oscar Cordoba leyhine tezahürat yaptı. Tigana da kalecisinin oyunu kanatlara yaymamasına kızdığını söyledi. Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba ile yollarını ayırdıktan sonra Hırvatlar’ın milli kalecisi Runje’yi büyük umutlarla transfer eden Beşiktaş umduğunu bulamadı. Lig maçlarında yediği gollerle camiayı çileden çıkartan, zaman zaman gönderileceği iddia edilen Runje dün gece yine formsuzdu. Yediği iki gol sonra 30 bin taraftar kaleciye tepki gösterdi. 65. dakikadan sonra iki net pozisyondan faydalanamayan Tottenham’ın bir pozisyonunda topa kolay hakim olan Runje tribünlerden alkış aldı! Özellikle kapalı tribündeki Beşiktaşlılar, ’Runje güle güle’ tezahüratlarıyla Hırvat kaleciye tepkilerini dile getirdi. Tigana’nın her zaman destek verdiği tecrübeli file bekçisi maçtan sonra gollerde hatası olmadığını söyledi. Sinir harbi yaşadık Maçtan sonra Tigana da taraftarlar gibi Hırvat kaleciye tepki gösterdi. Fransız teknik adam "Runje oyunu kanatlardan oynamalıydı. Çok yavaş hareket etti. Ben de sinirlendim. Sahada adeta bir sinir harbi yaşadık" dedi. Bu arada dün medya büyük ilgi gösterdi. 200 Türk medya mensubunun yanı sıra 28 İngiliz, 2 Bulgar, 1 de Japon gazeteci karşılaşmayı takip etti. 20.10.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Hürriyet |
O zaman güle güle |
Buna Yilin Kalecisi ödülünü Veren Zihniyeti öpmek Lazim...beğenmediiimiz ömer çatkiç Bile Beş Basar Buna... |
Seyircinin tepkisine yavaş haraketlerle karşılık verdi...Ben acırım buna verilen 1 milyon dolar bonservise... |
RUNJE EVİNE..!!! |
arkadaşlar bakiyi unutuyoruz ve bu adamı tigana görmüyor.berbatov dağıttı adamı,trabzon macında gökdeniz yapmıştı aynı şeyi daha neyi bekliyor bu fransız.runje ve baki bu takımdan gitmeli.inat ettiler bir tane yabancı defans oyuncusu almadılar yönetimde teknik direktörde herşeye fransız......Allah sonumuzu hayır etsin.... |
evet runje kötü oynuyor olabilir ama önünde dizilen ve rakibini tren sananların hiç mi suçu yok.bence Baki evine gitsin.Çünkü bu takımın "mal"kontenjanı çoktan doluydu.(ali güneş) |
çok iyi iş ya tigana runje parasını alıp evine gitsin yönetim bunlara para vermeden yollamalı |
Ulan sanki 2-0 öndeyiz 70lik kadunlar gibi yavaş yavaş hareket ediyor,bu adamı bu takıma kesin fenerliler getirmiştir.Go home Runje ,go home... |
DEFOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL!!!!!!! |
kapalı neden maçta destek verdi anlayamadım |
takımda tutmak hata! |
bencede gitmeli, ama su an icin diyebilecegim tek sey , devre arasina kadar sabir edelim, cünkü muratdanda pek birseyler beklemiyorum ben acikcasi...off cordoba offffff................ |
geç bile kaldık |
gitsin gitmesin fark etmez asil sorun defansimizda. Baki'yi kulubeye cekip Toraman'i oynatmali. Sag'da toramani harcatiyor Tigana |
byyyyyyyyyy çabuk byyyyy |
Herkes birinin arkasında zaten Demirören tigananın sonuna kadar arkasındayız diyor ,Tigana runjenin sonuna kadar arkasındayım diyor..Arkadaşlar unutmayın balık baştan kokar |
her oynadığı(!) maçtan sonra daha da düştü gözümden.. |
Kaybolllllllllllllllllllllllll |
Türk bir kaleci istiyorummmmmmmmmmmmm Defans komple TÜRK kalecide Türk olsun.. |
defollllllll |
Tigana illede runje diyordu bumu runje be adam birkerde topu 1 kerede eline al birde sinirleniyor kendi kendine sanki dunyanin en iyi kalecisi |
biran önce defolup gönderilmesi lazım.. |
cok hata ypıo..klmasının bir anlamı yoq... |
Alıntı:
|
baki yedeğe runje evine |
daha bu kaleciye peygamber sabrıda göstersen bu adamdan hiç bişey olmaz |
kimse birbirini kandırmasın, takımın berbat oyununa sinir oluyorsunuz ve bir kurban arıyorsunuz, en makulü de zaten eleştirilen runje, ama dünkü maçta runje'nin tek hatası yoktu... son dakikalarda topu oyuna sokmasındaki yavaşlığını diyorsanız, ben olsaydım ve tek hatamın dahi olmadığı maçta yuhalansaydım topu kendi kaleme gönderirdim... |
Alıntı:
|
Runje'yle ipler kopuyor Beşiktaş'ta, geldiğinden bu yana performansıyla eleştirilen Hırvat kaleci Runje ile iplerin koptuğu öğrenildi. Özellikle dün oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 kaybettiği Tottenham Hotspur maçında topu oyuna geç soktuğu gerekçesiyle taraftarların büyük tepkisini çeken ve karşılaşma sonrasında taraftarların tüm takımı tezahüratlarla tribüne çağırmasına olumsuz yanıt vererek, gitmeyen Vedran Runje'inn gönderilmesi nedereyse kesinleşti. Siyah beyazlı bazı yöneticilerinde özellikle dün taraftarların gösterdiği tepkinin ardından Runje'nin motivasyonunu tamamen kaybettiği ve Beşiktaş'a bundan sonra faydalı olmasının çok zor olduğu ifade edilirken, teknik direktör Tigana'nın Runje konusunda nasıl bir tavır sergileyeceği Hırvat kalecinin siyah beyazlı takımda ki geleceğinde büyük rol oynayacak. Bu arada yaşanan bu gelişmelerin ardından Turkcell Süper Ligi'nde pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, kaleyi yorgun ve moralsiz Runje'nin yerine Murat'ın koruması bekleniyor. DHA |
Mactan önce sadece runjeje çiçek verdiler,maçtan sonrada sadece runjeji ıslıkladılar,,sdece maçın sonunu soylemeınler macın basında çiçek vererek ona destek olmuştur sinan vardara soruyorum runje besıktasa ne verdi ..runyenın morali bozulmuş.......sinan ağa taraftarın moralini kim düşünecek bizim moralimiz çok mu düzgün o zmn bizde birkaç hafta dinlenelim ..bu işler gönül işi eğer bu yola gönül koyduysak sonuna kadar destekleriz eğer gönül yoksa hemen gitsin |
bence hemen gitsin |
gitsiinn 1 dk bile kaybetcek vaktimiz olmamalı onlaa!! |
yallah runje yallah kış kış runje kış kış |
helal olsun mute bravo bencede ricardinho dün sahada varmıydı?bence asıl eleştirilmesi gereken ricardinho tigana bu takımda kalsın bence bu takım iyi olacak |
Alıntı:
|
Beşiktaş'ın Cordoba'nın yerine büyük umutlarla transfer ettiği Runje, dün gece yine kabus gibi bir maç çıkardı!.. Siyah-Beyazlı taraftarlar, kalesinde güven vermeyen Hırvat kaleciyi protesto etti!.. Runje ise faturayı takım arkadaşlarına çıkarıp, 'Burada futbolu unuttum' dedi!.. Soyunma odasına giderken arkadaşlarına isyan edip, eldivenlerini yere fırlatıp atan Runje, 'Allah kahretsin! Burada oynadığım futbolu unuttum. Herkes kendi bildiğini okuyor. Topu atacak adam bulamıyorum. Kimse top almaya yanaşmıyor' dedi. kaynak:akşam |
Alıntı:
ikincisi dünkü maçta runje'nin kızılabilecek en son oyuncu olduğunu benden daha iyi biliyorsundur sanırım ve son dakikalardaki topu oyuna geç sokmasının hiç haketmediği halde sadece kendisinin yuhalanmasının verdiği doğal bir tepki olduğunu anlamışsındır... bir de sana birşey söyleyeyim mi?..sence bizim ülkemizde neden çok istikrarlı ve süregelen bir takım oluşturulamıyor? ve neden yıldızlar hep mutsuz ve isteneni veremiyor?.. çünkü bizler, işler yolunda gitmediğinde oyuncuları veya teknik heyeti "eleştirmiyoruz", onlara"KÜFREDİYORUZ" işte bütün sorun burada, ufacık bir eleştiri mantığını bile kavrayamamışız, gelişmiş ülkelerde olayları daha iyiye götürmek için kullanılan eleştiriler, bizim ülkemizde hakarete ve hatta küfüre kadar gidiyor ve sonunda olaylar iyileşmek yerine batağa sürükleniyor... neyse çok kafa ütüledim galiba, herhalde ben ve benim gibiler bu işten birşey anlamıyoruz ama yıllardır bu mantaliteyle yürüyen futbolumuzun, ülkemize gelen yıldız oyuncuların performansının, yabancı ülkelerde başarıyı yakalayıp ülkemizde birşey yapamayan(ya da birşey yapma fırsatı verilmeyen) teknik direktörlerin durumları ortada, suçlu mu? tabii ki bizler değiliz, tigana bu işten anlamıyor!, yıldızlar yan gelip yatıyor! ama BİZ HEP HAKLIYIZ, DEĞİL Mİ? |
Alıntı:
|
Gitsin gitsinde bu şekilde değil , tribünlerin futbolcu göndermesi bizde adet oldu. Tribünler kalitesiz futbolcu transferine sezon başı tepki gösterse daha iyi olmazmı..? |
Türkiye`de Saat: 14:45 . |