![]() |
Berbatov'dan teşekkür Beşiktaş'a karşı oynadığı futbolla siyah-beyazlı taraftarlardan alkış alan Berbatov taraftarlara teşekkür ettihttp://img81.imageshack.us/img81/6407/thumbnailue4.jpg Berbatov, "Uzun bir sakatlık döneminin ardından iyi bir futbol ortaya koyduğum için çok mutluyum. Tribünlerde çok güzel bir ortam vardı. bizi centilmence alkışlayan Beşiktaşlı taraftarlara teşekkür ederim. Taraftarların oyundan çıkarken beni ayakta alkışlamalarını hiç unutmayacağım. böyle bir atmosferde futbol oynamak büyük bir şanstı" dedi. GERCEKTENDE uzun zaman böyel bi macta süper oyuncu GÖRMEDIM |
vallahi ben bu adam bayer leverkusendende taniyorum, ve muhtesem birsey...yani tottenhamda karsimiza cikmasaydi leverkusen macinda cikip gollünü atacakti...muhtesem bir adam, ve acikcasi bizde alabilirdik, bence türkiyede oynardida....ama neyse..... |
Karsimda Baki oldumu ben bilene gecerim. Totanham'in 2.ci golunde Baki'nin yuzunden kadir gecesinde soylemedigim laf kalmadi |
adam belki iyi futbolcudur ama Baki'nin karşınında kalınca haliyle süper bi futbolcu oldu.. |
Bişey değil canım aynı başarıyı diğer takımlara karşıda göster tamammı yoksaaaa.......:D :D |
berbatov gerçekten bayıldıgım bi santrofor.bana göre makaay dan sonra ikincidir ne yerden kaçırıyo ne havadan böle bi santrofor beşiktasada nasip olur insallah. |
berbatov gibi adami baki TUTUYO ne komikk |
baki saolsun adam her tuttuğu adamı maçın yıldızı yapıyo trabzon maçındada gökdenizi yapmıştı |
Alıntı:
|
aslinda berbatovu diil bakiyi alkislamak vardi ne de olsa gollerde n büyük pay onun |
adam da boş diil tabi ama baki ona çok yardm etti dün gece walla görünen köy yani... |
baki ayakları karışmadan kendi kendine yürüyemiyor...bide berbatovumu tutacak... Tigana Baki eğer düz yolda yürüyebiliosa ondan başka bişey beklememesi gerektiğini bilmeli... |
Ben zaten artık maçlarda baki hangi adamı tutuyorsa onun yıldız olacağını tahmin edebiliyorum. |
Bakiye 1benden Büyük Gelir Berbatovv |
bnce berbatov'u gokhan'nın tutması gerekiyordu..ynlısh hatalr ypıo yine tigana sonrada sabır dio..sabır sabır nereye kdr |
baki zaten hatalarıyla damgasını vurdu ancak berabtovunda hakkını yememek lazım gerçekten çok iyi bir golcü |
Berbatov öncedende hosuma gidiyordu leverkusende oynarken, dünde güzel oynadi... |
berbatov iyi golcüdür ama hayatta öyle defansı pazara gönderip attığı gol sayısı bir elin parmağını geçmez.Taraftardan çok tbakiyi onun karşısına koyan tiganaya teşekkür etsin... |
umarım birgün bjk formasını giyer... |
iyi oynadı bakiye gidip maç sonunda teşekkür etmiştir eminim |
berbatov klasini gösterdi |
ben bu adamı bu kadar büyütmüyordum ama inönüde izleyince gördüm ki adam gerçekten mükemmel top oynuyor,bakinin de etkisi büyük tabi |
berbatov gitsin bakiye ve tiganaya teşekkür etsin,böyle saçma bir markaj sistemi hiç görmemiştim,allahtan keanee zanı parçalamadı |
Ben de Berbatov'a teşekkür ediyorum.İzlettirdiği müthiş oyun için... |
Berbatov Gerçekten Cok Iyibir Oyuncu |
İşte BjK Taraftarı dünyada tek brawo |
taraftarın en büyüğünü görünce adam bile ağzı açık kalıor bu adamı seneye alırız:) |
bu adami almak icin en azindan 15 mil. euro ödemek gerekir.leverkusenden tottenhame 15.8mil. euroya gitti. aliriz.tabi ya.... |
adam milli takimimizida tek basina yikmisti olimpiyattaki hazirlik macinda... |
bence BERBATOV abartılıyor...bu defansı buldu attı..abartılacka ibşey yok ve genel olarak diyorum BERBATOV abartılıyor... |
Alıntı:
|
Berbatov o sezon gelse besiktasa simdiye coktan gitmisti takima kim gelirse gelsin ne varsa nedense cogu oyuncularimiz verimli olamadi o sezondan sonra. |
Alıntı:
|
berbatov süper bir adam...ama onu tutanda berabet bir adam...resmen oynadı baki ile zaten bu takımda baki bile forma giyiyorsa bu bjk bitmiştirrrr... |
Ya orada Tigana'nın hatası büyüktü abi.Berbatov'u Gökhan Zan'a,Defoe'yu da İ.Toraman'a vercekti.Seken topları da Baki'ye vur gitsin dicekti. |
| Türkiye`de Saat: 21:25 . |