![]() |
Kartal yuvasından kimler ürün aldı? Verilen sözler tutuldu mu? Q7 gelmeden herkes yeterki gelsin biz gerekeni yaparız diyordu. Kimler gerekeni yaptı merak ediyorum. İlla konu 10 forma almak değil. Bir şapka bile olsa gereken destek verildi mi merak ediyorum. Ben kendi adıma bir forma aldım. İnşallah daha sonra imkanlar doğrultusunda yeni ürünler almak istiyorum. Umarım herkes verdiği sözleri tutar. Şu anda kulübümüzün buna çok ihtiyacı var.. |
Q7 ve , İnadına BEŞİKTAŞ yazılı 2 tane tişört aldım . Forma Konusunda da Diğer Forma'larında Çıkmasını bekliyorum. |
Diğer Formalar Çıktıktan sonra kesinlikle 1 forma alacağım. |
Henüz birşey almadım ancak yeni sezon formalarını bekliyorum kesin bir forma ve Q7 setlerinden alma niyetindeyim.. Ve kombine alacağım bu sene ayrıcada.. |
Diğer 2 Formada Çıkınca 3 Formadan Kararımı Verip Kendime ve Ablama 2 Forma Alıcam . Q7 Tshirtü Son Olarakta Kısmetse Kapalı Kombine . En Kötü İhtimal Yeni Açık Kombine . |
ucaktan iner inmez istanbula ayagami bastigim anda bende sözümü tutacam.. |
q7 tişörtü aldım şimdilik yeni formaları beklıyorum . |
kismetse izine geldigimde büyük bi alisveris yaparim kartal yuvasindan, kendime ve ogluma -bir forma sortuyla birlikte, sapka, bere, atki -kendime ogluma t-shirt, kazak, ceket baska hosuma giden biseyler olursa alirim, nede olsa sende bikere kartal yuvasina gitme imkanim oluyor kismetse degereindirecegiz gidince |
Yuva'ya destek hacılar :D Bende 1 tane Q7 tisörtü kaptım. :) |
daha alamadık kombineyle birlikte inşallah. |
çocuğuma hertürlü beşiktaş ürününden almayı planlıyorum. ayrıca robinho-guti alınırsa abimle 2 adet kombine almaya karar verdik. formaları saymıyorum. |
Burda Kartal Yuvası yok,artık iyice sinir olmaya başladım.Hani Sakarya'ya da açılacaktı? |
daha alamadim yurtdisina acmadilarki bir kartal yuvasi...internetten yeni ürünlerin yurtdisina satisida yok...izinede gidemiyorum...artik tr ye giden birinden rica edecegiz... |
dün 2 adet hediye forma aldım daha kendime sıra gelmedi |
Alıntı:
alırız abı .:D:D belki yarın belki yarından da yakın |
Canımmm sayesinde yılın ilk ürününü almış oldum :D |
Bugün sitesinden baskılı,kargo dahil q7 forması sipariş ettim.Kdv dahil 103tl.Daha onay gelmedi cumartesi olduğundan sanırım.Salı elimde olur herhalde. :) Bu arada kartalyuvasıankara sitesinde yurt dışına baskılı qua t-shirt 150tl.Sipariş verebilirsiniz burdan ;) YURT DIŞI KARGO DAHİL QUARESMA ADİDAS FORMA | FORMA | Kartal Yuvası Ankara Alpler hanım sizde siteden istediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz.Sonuçta kargoyla Türkiye'nin her yerine ulaştırıyorlar. |
Turkiye ye gelir gelmez biri ogluma olmak uzere 2 forma bikac t- Shirt ve 2 tane Esortman takimi ve sapkadan olusan bir alisveris Sepetiyle Kasaya gitme niyetim var:)) |
... |
Alıntı:
Evet,haklısınız da oğluma alacağım için deneyip alsam daha iyi olur.İstanbul'a gittiğimde bir alışveriş merkezindeki Kartal Yuvası'ndan forma almıştım,mağazaya girince kendini kaybetti çocukcağız.Burda açılacağı söylenmişti hala bekliyoruz.Kalemkutusundan silgisine,kalemtraşından defter kabına, bardağına kadar her şey lisanslı ürünlerimizden.Ev siyah-beyaz.:p |
bugunde bi tişört birde deniz şortu aldım :)) |
12 yaşındaki oğluma bir forma , 4 yaşındaki oğluma bir q7 tshirt, kendime de bir adet deniz şortu aldım. toplam 160 tl.lik alışveriş yaptım... |
Gelenek zaten yerine getirilecek (Kombine + Forma) ancak bunların dışında da alışveriş yapmak gerek. |
ilk çıktığı gün formamı aldm =))) |
kapalı kombinemizi çaktık, ilk fırsatta Q7 inş. |
Yahu arkadaşlar ben taa Bitlisteyim ve netten alabilirim ancak ama sadece siyah Q7 tişörtü var ve ben 3 tane alıcam ama beyaz almayı düşünüyorum. Ancak nette bulamadım. Beyaz formadan alacağım br tane de. |
Arkadaşlar bilgisi olan var mı Q7nin tişörtlerinden sadece tek çeşit ürün kalmış, ben kendime ve kuzenlerime alacağım ancak hepimizin farklı olsun istiyorum yeniden üretelicek mi diğer tişörtler? Bilgisi olan haber verirse sevinirim |
Daha alamadım bende. En yakın zamanda formamı kapıcam :) |
Q7 tişörtü almayın yıkadık hemen çekti iğrenç oldu :D |
Ankara içi ankarakartalyuvası.com'dan cuma,cumartesi,pazar,pazartesi internet üzerinden biriken verilen sipariş sayısı 3! Evet arkadaşlar benimle birlikte 3! Hatta diğer ikisinin forma olup olmadığını bilmiyorum. Bu iş böyle olmaz verilen sözler tutulmuyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben bir Q7 tişörtü aldım bedenime uygun tek kalan tişörttü .. Yeni formaların çıkmasını bekliyorum..Dizaynı özellikle çıkan formanın yazıları içime sinmedi .. |
Zaten yarın öbürgün yeni formalar çıksın göreceksiniz o zamanki patlamayı. Anlamadığım şey şu geçen bir açıklama geldi, tişörtler tükenmiş ancak yeterli satış patlaması sağlanamamış. Anlamadığım şu tişörtler tükenmişse demekki yeteri kadar satılmış ben bulamıyorum mesela beyaz olanından. 2 forma ve 2 tişört sözüm var. alacağım ve fotosunu çekip yayınlayacağım burda |
Bende sonunda çubuklu formama kavuştum şükürler olsun :D |
Alıntı:
|
Bu baslik falan hikaye(basligi acan arkadas uzerine alinmasin,elestirim taraftara).Tabiiki resmi urunlerimiz alinmali.Peki neden yalan dedim; 1-Taraftarin olusturdugu bir grup kenmdi magzasini aciyor, Carsi logolu urunler aliyor,Baskan buna ses cikartmiyor,oradaki rant belli insanlarin cebine gidiyor..... ama taraftar o rant sahibi insanlarin k.cindan arilmiyor. 2- Bu forum dahil her yerde ezikbahce,ezikler diyerek FB taraftari elestiriliyor,gel gorki onlarin kuluplerine sagladigi katkinin yanina bile yaklasamiyoruz. 3- Yildiz gelsin v.s. diyoruz,ozaman forma-urun satislari artar diyoruz Q7,guti geliyor ayni tas ayni hamam devam ediyoruz.` 4- Kesin ve net sonuc; Bizim taraftar takimi degil kendini dusunuyor. Aci ama gercek olan budur. |
ben de baktım 50 küsür milyona satıyolar taraftar forma dedim iki tane alırım madem fiyat düşürdünüz kaptım kaçtım çok memnunum valla süper oturdular vicıdıma :F |
Türkiye`de Saat: 03:10 . |