![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben bir Q7 tişörtü aldım bedenime uygun tek kalan tişörttü .. Yeni formaların çıkmasını bekliyorum..Dizaynı özellikle çıkan formanın yazıları içime sinmedi .. |
Zaten yarın öbürgün yeni formalar çıksın göreceksiniz o zamanki patlamayı. Anlamadığım şey şu geçen bir açıklama geldi, tişörtler tükenmiş ancak yeterli satış patlaması sağlanamamış. Anlamadığım şu tişörtler tükenmişse demekki yeteri kadar satılmış ben bulamıyorum mesela beyaz olanından. 2 forma ve 2 tişört sözüm var. alacağım ve fotosunu çekip yayınlayacağım burda |
Bende sonunda çubuklu formama kavuştum şükürler olsun :D |
Alıntı:
|
Bu baslik falan hikaye(basligi acan arkadas uzerine alinmasin,elestirim taraftara).Tabiiki resmi urunlerimiz alinmali.Peki neden yalan dedim; 1-Taraftarin olusturdugu bir grup kenmdi magzasini aciyor, Carsi logolu urunler aliyor,Baskan buna ses cikartmiyor,oradaki rant belli insanlarin cebine gidiyor..... ama taraftar o rant sahibi insanlarin k.cindan arilmiyor. 2- Bu forum dahil her yerde ezikbahce,ezikler diyerek FB taraftari elestiriliyor,gel gorki onlarin kuluplerine sagladigi katkinin yanina bile yaklasamiyoruz. 3- Yildiz gelsin v.s. diyoruz,ozaman forma-urun satislari artar diyoruz Q7,guti geliyor ayni tas ayni hamam devam ediyoruz.` 4- Kesin ve net sonuc; Bizim taraftar takimi degil kendini dusunuyor. Aci ama gercek olan budur. |
ben de baktım 50 küsür milyona satıyolar taraftar forma dedim iki tane alırım madem fiyat düşürdünüz kaptım kaçtım çok memnunum valla süper oturdular vicıdıma :F |
Türkiye`de Saat: 03:09 . |