![]() |
Kleberson cabuk geri dön bu adami elestirip duruyorlar. Ama halimiz ortada ön libero Fahri :confused: . Valla klebersonsuz bu takiminda tat yok. Insallah cabuk geri doner ve kleb'i elestirinler hatalarini kabul eder ( ettiler bilene ) |
kaç haftası kaldı klebersonun |
ewet arkadasım klebersonun degerini anlamaya başladık herkes fahri ondan iyi yapar diyodu görüyoz oynadıgı maçları hep enine oynuyo ve basit paslar atıyo kleberson öle oynamak istese yani hep basit pas denemesi yapsa maçı top kayıpsız bitirir ama dikkat ederseniz klberson ince paslar atmaya çalısıyo ve hep dikine gidiyo bölede olunca pas hatası dogal olarak cok oluyo.herkes şimdi bana dün bir bugün iki diyebilir(fahri için)ama arkadaşlar bi futbolcu ısık vermeli misal arda gibi adama hiç sans tanımadılar ilk maçından son maçına kadar babalar gibi oynadı.yani diyecegim o ki fahriden boşuna umut bekliyonuz |
bnde tam anlamıyla ktılıom KLEBERSON'NUN DEGERİNİ anladım..dün tkımın orta sahası 0'dı... |
kleb 1-2 haftaya kadar yerin alcaktır |
kaç kişi futboldan anlıyor ki, kleberson devre arasında gitsinmiş, alın size... |
klebersonu eleştiriyoruz daha fazlasını verebileceği için |
eleştirilen kleberson değil onu önliberoda tek başına oynatan tigana. korayla beraber müthiş bir ikili olurlar ama tek oynatıldığı zaman defansif anlamda takım aksıyo kleberson da eziliyo |
Alıntı:
|
bence kleberson serdarla beraber ön liberoda oynamasi lazim..serdar tottenham macindaki takimimizin en iyisiydi bence |
işte en sonunda kleberson'un degeri anlamaya başlandı eleştiren arkadaşlar şimdi anlamıştır kleberson'un gösterişsiz ama etkili futbolunu |
nerdesin KLEB.. |
yokluğu çok beli oluyor ya |
Teknik direktor'den daha iyi biliyormus gibi bol keseden sallayan arkadaslar simdi bu isin o kadar kolay ve yuzeysel olmadigini anlamistir insallah. Asil sanssizlik Kleberson'la beraber Koray'in da sakatlanmasi, yoksa Koray onun yerini doldurabilirdi. |
Çok enterasan iş taraftar olmak hakikaten,2 gün önce sövülük,yeter artık klevberson deniliyordu,şimdi klebersona olan ihtiyaçtan bahsediliyor.Her zaman söylediğimi gene söyleyeceğim kleb gibi adamın yerine daha iyisini yani bence harikaya yakın bir adamı alacaksınki boşluğunu doldurabilesin... |
kebersonun degerini şimdi herkes anladı inşallah tezzz yetişirr...YETİŞ YA KLE YETİŞYA DELGADO :):) |
kleberson heralde 1-2 haftaya döner arklarin dedigi gibi ama tam olarak bnce febe maçinda hzir olur ...klebersonsuz bi beşiktaş düşünemiorum. |
iyileşsin artık.. |
kleberson la birlikte koray da dönsünbi an önce. ikisinin yoklugu çok fazla hissediliyor. |
arkadaşlar yapmayın. kleberson totenham maçında oynasaydı 2 değil dört yerdik. yerine oynayan serdar fahri hiç olmazsa faullerle rakibi durdurmaya çalıştı. hatırlayın kleberson oynadığı hassas bölgede nerdeyse sıfır faul ortalamasıyla oynuyor. alınan mağlubiyet sonrası kurtuluşu klebersonda aramanızı anlıyorum ancak objektif bakın olaylara. diyorsunuz ki güç bela kazanılan toplar olumlu kullanılamadı bu adam geldiğinden beri kaç top kazandı hadi onu geçtim arkadaşlarının kazanıp ona verdiği topların kaçını olumlu kullandı? ligimizin sıradan takımlarına karşı bile bu yeteneği gösteremeyen kleberson vızır vızır pres yapan ingiliz takımına karşı mı top kullanacaktı? ben hala aynı fikirdeyim kleberson sakat olmayıp oynasaydı totenhamdan tarihi fark yerdik. |
Keleberson suz bir 11 düşünemeyenlerdenim iyileş artık KELBERSON. |
klaeberson bu takımın can damarı ama çok yalnız kalıyo,bir anca döner inş |
devre arası yollananlar arasında olmalı bobo ve runje ile birlikte |
Bence kleberson deil, Korayın yokluğu hissediliyor... |
yaa işte böyle,kleberson hiçbir şey yapmıyor,yollansın diyenler,klebersonun yokluğundaki futbolu görmüşlerdir umarım,kleberson şu an için bu takımda alternatifsiz,bir an önce iyileşmesi lazım koray ve klebersonun,devre arasında yabancı bir stoper de gelince koray ve kleberson ön liberoda yan yana oynamalı |
Kleberson ve Delgadosuz bu takimda hic birsey yolunda gitmiyor... Cabuk Geri Gelin... |
bencede klebi dön, dön ne olursun, dönerken korayida getir arkasi biraz salamlassin...cünkü koray zeki, bakinin yanlislarini kapatir, klebide dönsünki defanstan topu birisi orta sahaya götürsün... |
yaaa işte klebin gücü.Arkasından atıp tutmak kolay,şimdi herkez duacı oldu dönmesine |
arkadaslar bi gazetede okudum kleberson- joseph jobo takası yapılacakmış öyle bi takas gercekleşirse fena olmaz dicem defans sorunu bi nebze çözülür ama klebersonun yerini kim doldurur koray olabilir diye düşünüyorum |
ya yobo salağın teki gelirse çok kötü olurr servet gibi bişey |
balon haberr ben fazla inanmadımm |
http://besiktasforum.net/forum/futbo...yo-rum-sayfa5/ klenin gitmesini isteyenleri bu topicte görebilirsiniz beyler alonewolf kesin gitmesinden yanaydı.. |
klebın yanında korayı oynatacaksın (g.zanın yanında iyi bir tecrubelı yabancı) bakın o zaman kleb nasıl oynuyor suan kı halını bıle arıyoruz klebın.ayrıca sezon sonu sozlesmesı bıtıyor sanırım acılen sözlesmesı uzatılmalı |
Kleberson varkende aynı topu oynuyoruz... |
Alıntı:
|
kleberson'un sozlesmesi 3 yillik ve bizde sadece 1 sezon oynadi demekki daha 2 sezonu var. Ulan ezik medya haber yapacaksan adam gibi yap |
kleberson gitsin diyen arkadaşlar yokluğundna bişey öğrenmemişler heralde...umarım kleberson takımda tutulur.... |
iyiki sakaryayla oynuyoz klebsiz o maçıda kazandıkmı tamamdır döner inşallah ondan sonra |
klebin kıymetini anlıom orta saha tamamen cokuo |
Türkiye`de Saat: 03:46 . |