![]() |
Ferrari gidecek son stoperdir. Birisi Schuster'e söylesin.. Bir kaç gündür Ferrari gidiyor lafları ayyuka çıktı. Umarım doğru değildir. Bu iş takıma iki hafta antreman yaptırmakla olacak iş değil. Söylenen şu: Ferrari topu oyuna sokamıyormuş. Kim sokuyor? Zapo mu, Sivok mu, Toraman mı? Tamam bu tespit doğru olabilir ama gidecek adam Ferrari kesinlikle olamaz. O zaman Zapo'yu bu kadar beğeniyorsan Sivok'u yollarsın. Yıllardır İtalya liginde oynayan, geçen sene bize geldiğinde takımı İtalya liginde 5inci olan Ferrari'yi değil.. |
kesinlikle katılıyorum.geçen sezon en az gol yiyen takım olduysak bunu ferrariye borçluyuz.o savunmadayken maçı daha rahat izliyorum. |
gecen seneki sistemle bu seneki sistem arasında daglar kadar fark var hoca defansı onde kurcagımız için agır bi stoper olan ferrariyi istemiyor. =>yanlıs anlasılmasın ferrari 5 tane zapo eder ;) |
Ferrrari yi elde tutmak tam anlamiyla kumar oynamak. Eger son dönemdeki düsük performansi devam ederse vay Besiktasimizin haline... |
İyi bir Ferrari'nin gitmesini kimse istemez...Demekki adamda bir şeyler var, kafasında bazı soru işaretleri var, sorunları var..Türkiye'de oynamak istemiyormuş gibi, Schuster'de bunu anlamış olacakki ona pek sıcak bakmıyor, topu oyuna sokup sokmaması falan hikaye yani...Zapo-Sivok tandemine geri döneceğiz gibi, Ferrari'yi beğenirim ama sahadaki Ferrari'yi, gece alemlerindekini değil!.. |
göndermez beşiktaş yönetimi |
bu zapoyu tutup ferrariyi gönderecek zihniyeti lanetlerim ya.bu zapoyu ben besiktas formasi giyerken birdaha görmek istemiyorum,bunun icin bundansonraki ilk resmi macta ist geip inönüde tepkimi verecegim,umarim sesimi duyan olur,umarim benim gibi düsünen coktur.zapo bu takimdan biranönce gönderilmeli.gerekirse ferrariyide göndersinler önemli degil ama zapo birdaha o kutsal formayi giymemeli. |
Dün Ferrari'yi Gördük Yine Geride Çakılı Oynadı İleriye Çıkamıyor . Çıkmıyor . Zapo'yu Geçen Sezon Yaptığı Hareketten Dolayı Sevmem Ama Schuster'ın Oynatmak İstediği Sistemde En İdeal Stoper Şeklidir . Sürekli Topu Kanatlara AÇarak Oyunu Başlatıyor . Hep İleriye Oynuyor Yan Top Yapmıyor . Ve Sürekli Orta Sahaya kadar Gelerek Barcelona Misali Aradaki Top Oynama Mesafesini Aza İndiriyor . Sıkıştırıyor Rakibi . Tabikide Süratli Hücumcuları Olan Bir Takıma Aynı Taktikle Oynayamayız Oynamamız İçin Barça Gibi Sürekli Topun Bizde Olmasını Sağlamamız Lazımki Savunmanın Arkasına Adam Kaçmasını Önlemek İçin . Ferrari Sivok Ve Toraman Beşiktaş'ın En İyi Stoperleridir. Ferrari İyi Bir Kesicidir Ama Asla Geriden Oyun Kuramaz . Schuster Stoperini Böyle İstemiyor . Sivok Türkiye Liginin En İyi Stoperlerinden Biridir . Geriden Oyun Kurar İleri Çıkar Bir Hucümcu Gibi Gol arar O Yuzden Schuster Tercih Ediyor . Toraman Zaten birşey Anlatmaya Gerek Yok Herşey Ortada Tam Bir Joker . Zapo İse Yukarıda Belirttiğim Sebeplerden Dolayı Schuster'ın Tercih Ediş Sebebidir . Ferrari Toraman Ve Zapo'dan Çok İyidir Ama Ne Zaman Takım Savunma Ağırlıklı Oynuyorsa YILDIZ'dır . Ama Hiç Bir Zaman Bir Sivok Kadar Olamaz . Sivok'un piyasa Değeri Bile Ferrari'nin 2 Katıdır . Oynadığı İstikrarlı Ve iyi Futbolu Sayesinde . Bunlar Gördüklerim Analizlerim Yoksa Ferrariyide Cok Severim Sivok'uda Toramanıda . Zapoyu SEVMEM . ( Beşiktaş Forması Giyiyor Diye Destek veririm ) |
Ferrari 6-7 Milyon Euro veya yukarısına gidecekse güle güle ama öyle olmayacaksa kimse gece hayatı falan demesin , bu ligin en iyi stoperidir Ferrari ,mutlaka kalmalı ve kalacaktır da çok çok iyi bi teklif gelmezse ;) |
ben ferrarinin oyun kuramadığı muhabbetinede inanmıyorum adam iki ayağını da kullanıyor ve güzel uzun paslar atabiliyor zapo ferriye göre teknik yönden çok daha beceriksiz... işin içinde başka bir şey var bence |
boş konuşuyoruz..bu takımın bir hocası var ve kim gider kim kalır o karar verir.. |
özel hayatından dolayı diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlıs :/ |
gecen sene basındaki ferrari olsaydı zaten schusterin vazgecilmezi olurdu Dunku macta bile arkasına adam kacırıp sarı kart yemesi cabuklugunda olan eksikligini gosterdi |
ister uzay takımı çalıştırsın ister real madridi schuster hoca ferrariyi gönderirise çok büyük hata yapar ben hala inanmak istemiyorum piyasa yapmak için zapoyu pazarlıyorlar bence ferrari bu arkadaş ya nereye gönderiyosun turkiyenin 1 numarası ! biri dur desin bu işe tayfur ne iş yapar |
Ferrari ağır stoper..İyiLigine kimse bisi diyemez ama ağır. Sistemimiz gecen seneden cok farkLı oLacak surekLi hucum dusunecegiz gibime geLiyor.. Shuster savunmayı iLerde kuruyor ve ferrari ağır oLdugundan iLerde kaLıyor..Zapo-sivok ikiLisi shuster in sistemi icin ideaL bence.. |
Katiliyorum Ferrari kesinlikle kalmali ...!! |
Simdi burda Zapo bu sistemde daha basarili olacak gibi bir hava var.. Hatirlatirim Sampiyon oldumuz sene ikinci yarida Konyada deplasmanda oynadigimiz mac..Zapo vs Veysel hatirlayan varsa bilir ;)..baska yorum yapmaya gerek yok |
Ferrari yi yollayacaklarına ezik Bursa lı Zapo yu yollasınlar... |
Alıntı:
haNGİ sistemde oynarsak oynayalım ferrari defansda oldugu sürece geçit vermeyiz.ferrari bu takımın omurgasıdır.her futbolcunun gece yaşantısı var ferrarininde olacaktır.hem ferrari ağır bi stoper değil bence.ikili mücadelelerin hepsinde ayakta ve kazanan o.ferrari kesilikle kalmalı.zapoya baş baş |
Yollamaları muhtemel Ferrari'yi.. Büyük bi düşüş yaşıyor bence.. Böyle devam etmez belki ama edecekse yollasınlar.. Zaten ağırdı, iyice ağırlaşmış.. |
Alıntı:
|
Ne olursa olsun Bu takımda Ferrari KALMALIDIR.. |
evet biri schustere metalist ve kadıköydeki fb maçlarını izletsin |
Ferrari kesinlikle kalmalıdır belkş bşrkaç problemi var diye performansı tam oturmamıstır ama kalmalıdır bence. zapo bursa maçında kendi ipini çekti !! |
Alıntı:
konu ile ilgili en iyi tespiti sen yapmışsın.Aynen katılıyorum yazdıklarına. |
Schuster zaten zorlu maçlar başlayınca öyle tek başına ernstle ortasaha kurulmayacağını anlayacağından ferrari tercihine de dönecektir bence. Ferrari nin gönderilmemesi lazım öyle savunmayı ileri kurarak falan başarı kazanmak kolay iş değil avrupadaki bir çok takım bile bunu uygularken büyük sorunlar yaşıyor. Bence Schuster pas trafiğini sağlamak için savunmayı ileri çekeceğine Necip gibi araya köprü işini çok iyi yapcak bir oyuncu koyarsa taktiğimiz çok güzel oturur. Ama hoca ne yazık ki böle bişey düşünmüyor gibi bekleyip göreceğiz. |
ferari ağır oyuncu onun için istemiyor önde oynayamıyor o oynarsa çok hata yapar bu sistemle zapo ferirden hızlı oyuzden zapoyu tercih ediyor birde ferari tatilde kendine bakmamış ve halen hazır değil |
Ferrari ağır olabilir ancak pozisyon bilgisi,hamle ve hava hakimiyeti konusunda sayılı stoperlerden biri olmasından mütevellit,inter,roma,parma italya milli takım kariyerleri yapmıştır..bilmem anlatabildim mi ?? Ayrıca Ferrari geç form tutuyor..Form tutsun bakalım ne kadar çevik ve hızlı olduğunu göreceksiniz..şu an hiç hazır değil.. Ben, Zapo ile Ferrariyi kıyaslamam o kadar kalite farkı var arada.. Ferrariye yavaş , ağır diyolar ama Zapo çok mu hızlı da ben farkedemedim.. Neymiş Ferrari oyun kuramıyormuş..TSL de kaç tane oyuncu oyunu geriden kuruyor? yada Zapo kuruyorda ben mi bilmiyorum ?? Ferrarininyüksek tazminatından dolayı göndereceklerini hala düşünmüyorum,sanmıyorum.. |
yönetimden akıllı bi adam (tabi varsa eğer) bu konuya el atmalı, schuster'e durumu anlatmalı, hatta gerekirse azize gibi emr-i vaki yapılmalı .. ferrari'nin zapodan ne eksiği var çözebilmiş değilim .. şu defans kadrosunda ferrari'nin verdiği güveni kimse veremiyor. schuster saçmalama !! |
ferrari gibi bir oyuncu bulmak ne kadar zor kimse anlamıyormu.zapo avrupadaki deplasman maçlarımızda ne kadar sırıtacağını bilmiyormu.teknik direktörümüze şampiyonlar liginde ferrarinin yaptığı müdahaleleri biri göstersin özellikle wolfsburg maçını sonra manu maçlarını izlesin bakalım. |
Bence Zapoyu satma taktiği bu. İsteyen kulüplere hoca satmak istemiyor ama biz yinede bir konuşalım falan diyecekler. Yani amaç değerli gibi gösterip satmak. |
çok üzülüyorum bu duruma uzun zamandır ilk defa iyi bir ikili yakalamıştık defansta (sivok - ferrari ).zapoyla bu iş olmaz bursada bile yedek oturdu adam.ferrari gönderilecekse daha iyisinin takımda bulunması gerekir ki o da yok malesef... |
Zapo'yu göndermek için izlenen bir taktik diye düşünüyorum. Yoksa Ferrari ve Zapo arasında kıyaslanmayacak derecede büyük bir kalite farkı var. |
umarım dediğiniz gibidir |
hiç bir futbolcu vazgeçilmez değildir. tamam ferrari türkiye ligi için yeterli olabilir ama hedef uefa finali ise hoca nın verdiği karar doğrudur. karşımıza avrupa da türkiye ligindekiler gibi ezik takımlar çıkmayacak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence ferarriyi fazla büyütüyoruz, tamam iyi bir futbolcu, ama bence istanbula kendini cabuk kaptirdi gecen seneki ilk yaridaki ferarri ile ikinci yaridaki ferarri arasinda cok fark var, bence stoperler bu sene toraman ve sivok olacak yani ferarri kalsa bile yedek oturacak....yedek oturacak birisinede yillik bukadar fazla para vermek bosuna eger iyi bir müsterisi cikarsa 4-5 milyona satilabilir hem gelir elde etmis oluruz hemde senelik masrafindan kurtulmus oluruz, yedek olarakta zapo kalir sonucta adanaspordan da puyol u aldik zaten bukadar teknik futbolcuyla ilerde top hep bizde olacak yani defansa fazla is düsmeyecek :D |
Zapo ulkesinin basınına yaptığı acıklamada kendisinin takımda %90 ihtimalle kalacağını soylemiş .. Bu açıklamanın doğru olduğuna inanmak istemiyorum.. |
walla dünden sora forza ferrari!!! |
Türkiye`de Saat: 23:10 . |