![]() |
boş konuşuyoruz..bu takımın bir hocası var ve kim gider kim kalır o karar verir.. |
özel hayatından dolayı diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlıs :/ |
gecen sene basındaki ferrari olsaydı zaten schusterin vazgecilmezi olurdu Dunku macta bile arkasına adam kacırıp sarı kart yemesi cabuklugunda olan eksikligini gosterdi |
ister uzay takımı çalıştırsın ister real madridi schuster hoca ferrariyi gönderirise çok büyük hata yapar ben hala inanmak istemiyorum piyasa yapmak için zapoyu pazarlıyorlar bence ferrari bu arkadaş ya nereye gönderiyosun turkiyenin 1 numarası ! biri dur desin bu işe tayfur ne iş yapar |
Ferrari ağır stoper..İyiLigine kimse bisi diyemez ama ağır. Sistemimiz gecen seneden cok farkLı oLacak surekLi hucum dusunecegiz gibime geLiyor.. Shuster savunmayı iLerde kuruyor ve ferrari ağır oLdugundan iLerde kaLıyor..Zapo-sivok ikiLisi shuster in sistemi icin ideaL bence.. |
Katiliyorum Ferrari kesinlikle kalmali ...!! |
Simdi burda Zapo bu sistemde daha basarili olacak gibi bir hava var.. Hatirlatirim Sampiyon oldumuz sene ikinci yarida Konyada deplasmanda oynadigimiz mac..Zapo vs Veysel hatirlayan varsa bilir ;)..baska yorum yapmaya gerek yok |
Ferrari yi yollayacaklarına ezik Bursa lı Zapo yu yollasınlar... |
Alıntı:
haNGİ sistemde oynarsak oynayalım ferrari defansda oldugu sürece geçit vermeyiz.ferrari bu takımın omurgasıdır.her futbolcunun gece yaşantısı var ferrarininde olacaktır.hem ferrari ağır bi stoper değil bence.ikili mücadelelerin hepsinde ayakta ve kazanan o.ferrari kesilikle kalmalı.zapoya baş baş |
Yollamaları muhtemel Ferrari'yi.. Büyük bi düşüş yaşıyor bence.. Böyle devam etmez belki ama edecekse yollasınlar.. Zaten ağırdı, iyice ağırlaşmış.. |
Türkiye`de Saat: 10:20 . |