![]() |
Taraftarimiza Uefadan ödül!!! http://img182.imageshack.us/img182/7...umbnailxs2.jpg http://img182.imageshack.us/img182/1833/01hm4aa9.jpg Tribün için ödül yolda Beşiktaş taraftarının Tottenham maçındaki ateşli ve centilmen tavrı gözlemci raporuna 'harika' şeklinde yansıdı Bu durumun UEFA'da memnuniyetle karşılandığı ve Değerlendirme Kurulu'nun kulübe ödül vermeyi gündeme alacağı bildirildi. Konuyla ilgili girişimlerin yapıldığı ifade edildi. |
Maçı almayı tercih ederdim......... |
yakışır bu taraftara. |
yakışır bu taraftara her şey yakışırrr |
bizede bu yakisir... |
maç alamadık ancak çarşı bu ödülü fazlasıyla hak ediyor |
güzel görüntüler vardı gerçekten.... |
tuhaf geldi bana ama guzel bişi ! |
valla bak yemin ederim bu taraftar tottenham'i destekleseydi tottenham maci 5-0 alirdi. Turk futbolundaki zihniyet bozuk |
bu taraftar daha fazlasını hakediyo |
Katılıyorum sana Joaquin |
dünyanda hangi taraftar bizle kıyaslanabilirki biz guiness almamız lazım |
en buyuguz, tekiz. keske macida alsaydik |
UEFA bize kupayı verse az bile bu taraftara.Ama bence bu haberi "Ölüm Stadı İnönü" başlıkları atan Aziz'in k.peği gazetelere göndermek gerek.Utansınlar.Ölüm Stadı'na Avrupa hayran kaldı,üstüne ödül veriyor. |
varmi bizim gibisi..... |
tottenham macındaki berbat futbolun ardından sonra bile taraftarın sapına kdr besiktaslı oldugunu gosterdi.. |
Sırf seyirciyle olmuyor artık bunu bu takım anlamalı.Golü de seyirci atamaz,umarım takım biraz ders alır bunlardan... |
Alıntı:
|
biz ödül istemeyiz runje tigana gitsin kafi :D en çok bizi o memlun eder :D |
çok müthişti taraftar hakeder |
Alıntı:
|
yakışır |
harikaydıkkkkkkkkk |
Zaten bir tek taraftar ödül alabilir.Çünkü onlar futbolculardan her zaman daha istekli oldular... |
biraz balon gibi geldi ama uefa niye taraftara ödül versin bunu tarftarlara daha yakin olabilmek belki gönül alabilmek icin gazeteci kendisi uydurmustur herhalde... ama taraftarimiz hertürlü ödülü hak ediyor o baska... |
Alıntı:
|
maç günü tek mükemmel olan taraftarımızdı.. |
Alıntı:
|
Mac seyrederken ilk defa bir ara TV'nin sesini kistim.. Bu taraftar herkese nasip olmaz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:)taraftar ligi olsa açık ara şampiyon oluruz.:) |
Alıntı:
|
en iyi biziz herkes haddini bilecek... |
taraftarın gosterdıgı ınancı azmı hırsı güveni bırazda futbolcular gosterseydı bu odulu konusmazdık 3 puanı konusurduk |
her şey de olduğu gibi burda da tekiz ödülü hakediyoruz ah bumaça gelecektim burun farkıyka kaçtı neyse |
bu taraftara verilecek en büyük ödül şampiyonluk ve uefa da başarıdır. gerisi zaten kimsenin gözünde değil. :) |
Çarşı ödüle karşı...:D |
Alıntı:
|
taraftarımızda olmasa bizim takım bir hiçç... |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |