![]() |
Alıntı:
|
artik istedigin gibi yaz...agir degil bence asiri agir elestir hatta sebest olsa belden asagiya kadar vur.. |
Alıntı:
|
Düne kadar milli takımın grubu 2. likle bitirip baraj maçlarında eleneceğini düşünüyordum ama bugün oynanan oyuna sahada ki ruhsuz futbola baktığımda açıkcası bizim milli takımımız bumu diye düşündüm..Öyle bir milli takımımız varmış ki gerçekten artık büyük topçuymuş dedirttiklerinden ötürü Ardanın yokluğunda bu kadar basitleşip sıradanlaşabiliyor şaşıyorum..Kadro tercihleri değişiklikleri çağırılan çağırılmayan oyuncular konusunda yanlışlar oldu belki ama bu ruhsuzluğu anlatabilecek tek bir kelime bulamıyorum..Yazıklar olsun ki toplam değeri kadromuzda ki bir Hamit yada Arda kadar olmayan bir azerbaycana yenilebiliyoruz.. Ayrıca bunlardan hariç olarak belki öyle yada böyle bu takım grubu 2. bitirip baraj maçlarına kalabilir ama kendi dengi olmayan takımlara karşı böyle oynayıp puan kaybedip diğer maçlara gebe bir şekilde yoluna devam edecekse hiç etmemesini tercih ederim... |
2012 olmazsa 2014 olur oda olmazsa 2016 öyle gözkiyorki bu gidisle hep bu cümleleri konusacaz.. |
onumuzdeki maclara bakalim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hiddink'in bunu düzelteceğini düşünüyorum bu süreçte, Oğuz Çetin'i de futbolcularla beraber bitirir kafasında umarım, istediğimiz Milli takım geri gelir... Volkan Şen, Ozan İpek, Hasan Ali gibi isimler Milli takıma çağrılmalı, Necip, Nuri gibi isimlerde Milli takımın değişilmez isimleri olmalı, Nihat,Emre,Tuncay, gibi isimlerde yavaş yavaş Milli takımdan uzaklaştırılmalıdır...Başarıya doymuş değil, aç futbolcularla yola devam edilmelidir... |
Arda nın sürüklediği bir milli takımdık zaten son maçların hepsinde o da olmayınca iki maç da varlık gösteremedik sonuca gidemedik. Artık yeni oyuncularla yeni bir nesle kapının açılması gerek bu kadar basit. |
mevcut isimlerden defansta gokhan gonul ismail ortasahhada emre (cok kisi begenmesede bence en iyisi) hamit arda ve forvette mevlut ve sercan kalmali gerikalani tumden degismesi lazim necip uysal neyapilip edilip yerlestirilmeli bu takima ridvan simsek gsden emre colak kayseriden kesimaldi galiba o cocuk toraman ve eren gungor gibi isimler takima kazandirilmali avrupadaki turk genclerindende buyuk bir arastirma yapilmali yalniz her halukarda stoperde sorun yasayacagimiz acik |
Türkiye`de Saat: 08:08 . |