![]() |
yaziklar olsun Mac henüz bitmedi ama ben maci izlemeyi biraktim derdimden tasamdan sinirden neyapacagimi sasirdim.ayiptir günahtir ya,hakan arikan maasallah haftalardir hic bos gecmedigi maclardan birini daha bos gecmedi,yedigi ilk golü dünya alem gördü.rakip öyle veya böyle 10kisi kalmis ilkyari sonlarina dogru ama sagolsun zapo 2sezon önce kadiköyde ezikbahce macinda yaptigi o büyük hatanin aynisini azönce yine yapti ve 2golü yedirdi bize.tamam cok eksik var ama sahada 11kisiyiz kendi evimizdeyiz vede rakip 1eksik oynuyor.ya allah icin biri su hilbertin nihatin tabatanin neis yaptigini anlatsin bana ya.bukadar vasifsiz oyuncuyu bu kadroda nasil tutuyolar inanamiyorum.bjk miz nereye kosuyor.son 3macida kaybettik ya.ben eksik meksik anlamam arkadas,nedir buya.kayseri macida bukafayla kaybedilir.uzunlafin kisasi ben manisa macindan sonrada yazdim.artik hic inancim kalmadi ümidim kalmadi.bu takimin enaz yarisi fos oyunculardan kurulu buna ferrari fink holoskoda dahil.allah besiktasimin yardimcisi olsun.sabir yarabbi sabir. |
...defansi hep iyi saniyorduk ama öyle görülüyrki sivok iyilesene kadar defansa takviye sart...hem ferrari hem zapo cok formsuz...ayrica hakan´in da artik birazcik dinletilmesi gerek bence...ama unutmuyalim bu takimda sivok, ekrem, aurelio, guti, quaresma ve fatih tekke sakat...eksiklerin hepsi de banko oyniyan veya oyniyacak olan adamlar...bu maglubiyeti fazla büyütmeye gerek yok. ilk iki gol bireysel hatalardan dolayi ücüncü gol de kontra ataktan...ayrica porto zaten bu grup´da bizim rakibimiz degil.... |
ben simdi acacaktim böyle bi konu ... adamlar dalga geçiyor resmen bizle 3 kere geldiler 3 ünüde attılar hemde 10 kisiyle bizimkiler 10 tane yakalıyor 1 tanesini atamıyor ..hakana destek veriodum ama bu saatten sonra köstek olurum ..! zapo dedik işini yapsın dedik fena da oynamıyordu ama o yaptıgı salakca hata deli etti beni ..! bu savunmayla bu sezon bitmez Beşiktaşa gol atmak çok kolay bunu gördüm ben .. |
benim anlamadığım demek ki schuster iyi defans yaptığımızı düşünüyo ki maça 3 forvet başlıyo.. 2.0 oluyo defansı çıkarıp forvet alıyo,3.0 oluyo forveti çıkarıp defansı alıyo... şu maça 2 kanata 2 şer adam koyup başlasaydı böyle olmazdı. belki de tarihimizin en iyi kadrosu ne yaptığını bilmeyen birinin elinde... |
sabır diyorum renktaşlar sabır bu defa da tamam eksiklerimiz var yedek kadro ile bu kadar oluyor dedik...eğerki aslarımız iyileşirde yine aynı sonucları almaya devam edersek bu sene bizden bi cacık olmaz |
maci hakan ve zapo katletti ne diyelim artik bazi futbolcularin bileti kesilmesi lazim quaresma ve guti den baska dogru durust top oynayan yok tabata, nobre, nihat , ferrari , holosko , fink yerleri ne kalite li adamlar almaliyiz eger biz efa sampionu olacagiz diorsak mecbur bunlari gonder melisin yerine de adam gibi oyuncu almalisin yoksa ikinci turda direkt eleniriz bugun rapid yendi gelecek hafta yine yendi 6 puan eder biz diyelim yine yenildik ne olacak peki cska sofya yi deplasmanda yenmek hic de kolay olmayacak klasik kontra attak oyunu oynacaklar dir tipki inonu de gibi et rapid gelecek istambul adamlar tur icin oynayacak yani arkadaslar biz bu gruptan cikmayi garantilemek icin mecbur porto ya yenecegiz ya da beraber kalacagiz deplasmanda yoksa bizim de isimiz zora girecek |
Çok yazık oldu kalede Hakan yine o bilindik hatasını yaptı ve golü yedik.Defansımız beceriksizdi i.toraman stoper oynayamıyor bunu anladık artık.Zapo'nun yanında Ersan oynasa defansın sağında da toraman oynasa kötümü olurdu.Hilbert'e gelelim adam daha doğru düzgün orta açmayı bilmiyor ve ilk 11 de maça başlıyor.Onun yerinde yani sağ kanatta Üzülmez oynasa ondan daha yararlı olabilirdi belki.Schuster hocamızın ne yapmak istediğini anlamadım tamam risk alıyorsun defans çıkarıp orta saha oyuncusu alıyorsun ve golü yiyorsun.Sonra niye kararından vazgeçip tekrar stoper alıyorsun bunu anlamış değilim.Nihat yine beceriksizdi,Tabata birşeyler yapmaya çalışıyor ama kapasitesi o kadar. Ve ben bugün Fatih Tekke'yi oyunda görmek isterdim.Çok yazık oldu çok... |
hakanı savunanlar bu adamı da nereye kadar savunacaksınız merak ediyorum |
yahu çok ilginç gerçekten 3 defa akın yapıp 3 gol atmakta bir tek bizim rakiplerimize nasip oluyor. çok kızıyorum çok. |
1-ilk golde hakan hatalı çıkış yapıyor,bir bakıyoruz toraman birini tutuyor fakat nasıl tutma ise rakip birazcık yükselip kafa ile golu atıyor. 2-zapo yerden topun sekeceğini kestiremiyor ve büyük hata yapıyor,gene bir bakıyoruz toramanın hemen yanındaki rakip topun sektiğini görürü görmez koşmaya başlıyor,toraman gene ayakta uyuyor ve yanında bulunan adamı kaçırıyor.sonrası malum kaçırdığı adam da gölü atıyor. burada hakan ve zapo kesin hatalı kabul.fakat oyunu tek kişi ile oynamıyoruz.tutması gereken adamlardan önce müdehala etmeyen ve seyirci gibi arkadaşlarının hareketlerini seyreden toraman da yenilen gollerde çok büyük suçludur. kısaca bu defanstaki elemanların yetersizliği bu senede çok başımızı ağrıtacak gibi görünüyor. |
[quote=kumandaci;1195516]1-ilk golde hakan hatalı çıkış yapıyor,bir bakıyoruz toraman birini tutuyor fakat nasıl tutma ise rakip birazcık yükselip kafa ile golu atıyor. 2-zapo yerden topun sekeceğini kestiremiyor ve büyük hata yapıyor,gene bir bakıyoruz toramanın hemen yanındaki rakip topun sektiğini görürü görmez koşmaya başlıyor,toraman gene ayakta uyuyor ve yanında bulunan adamı kaçırıyor.sonrası malum kaçırdığı adam da gölü atıyor. burada hakan ve zapo kesin hatalı kabul.fakat oyunu tek kişi ile oynamıyoruz.tutması gereken adamlardan önce müdehala etmeyen ve seyirci gibi arkadaşlarının hareketlerini seyreden toraman da yenilen gollerde çok büyük suçludur. kısaca bu defanstaki elemanların yetersizliği bu senede çok başımızı ağrıtacak gibi görünüyor bence toramanla alakası yok,kalecinin çıktığı topa müdahale edemiyeceğini bilemezdi,ayrıca 40 metre den gelen topu zapo nun sektireceğini kimse beklemiyodu.gollerin hiçbirinde hatası yok... |
Mustafa Denizli'ye kızardık ne oldu? Arkadaşlar geçen sezon ligin en az gol yiyen takımı olarak sezonu kapattığımızda o zamanda defans tamam ama gol atamıyoruz diye bu forumda bende dahil ağlaşıyorduk Mustafa Denizli'yi yerden yere vuruyorduk oysaki istatistiklere bakıldığında hücum yapmıyoruz diye eleştirdiğimiz Beşiktaş ligin en fazla korner kullanan,şut çeken,gol pozisyonuna giren takımı olarak sezonu ne yazıkki gs ile aynı puanda averajla dördüncü bitirdik kısacası Mustafa Denizli'yi eleştirirken birşeyi hep atladık takım dört dörtlük bir defans ahengiyle sezonu kapadı fakat koskoca sezon orta sahada forvete pas taşıyacak bir Delgado hemen hemen hiç oynamadı keza Tabata zaten bir fiyaskoydu,Nobre sezonu bir golle kapatıp yokları oynadı Nihatsa tam bir trajediydi geçen sene koskoca takımda defans kurgusu hariç ele avuca gelen futbolu sadece F.Ernst,Deli İbrahim ve Bobo oynadı.Böyle bir tablo vardı geçen sene peki burada Mustafa Denizli'nin kabahati neydide sürekli eleştirdik neyi eleştirdik mesela aynı Schuster gibi on bir üzerinde rotasyon yapıyor diye kızıyorduk,bir onbir sabitlemedi diye kızıyorduk ama aynısını ve katbe katını Schuster yapınca o iyi teknik adam oluyor sakatlıklar buna dahil değil tabiki.Mesela Mustafa Denizli Rüştü sakatlanmadığı müddetçe Hakan'a kaleyi vermiyordu bu seferde Hakan niye kaleye geçmiyor diye bu forumda Rüştü'ye saydırıp Hakan iyi kaleci demiyormuyduk?O zaman buradan herkeze soruyorum geçen seneki defansı az gol yiyen Beşiktaş'mı bu seneki evlere şenlik defans anlayışı ve kalecisi Hakan ile bu seneki Beşiktaşmı sizce daha iyi?Kaldıki Mustafa Denizli'nin kadrosunda malum iki tane dünya yıldızıda yoktu bunuda es geçmeyin lütfen. |
Gücümüz bu kadar. Geçen yılın Beşiktaş ı işte. Guri ve Q7 siz bu kadar. HAKAn ARIKAN ı oynatanıda onu da ALLAH bildiği gibi yapsın göz var nizam var illa bir daha 8 yiyince mi yollayacaklar bu adamı yeter artık bizi rezil ettiği. |
nasil toramanla alakasi yok anlamiyorum onun sate isi kaleciyi düsünmek deyil ki orda kafayi vurdurmicak adama o nabiyo yükselemiyo bile adam cikiyo atiyo golu..ikinci golde adami kaciriyo adam o cüzeyle fark atiyo zapoyla iboya böyle bir sey olabilir mi yaf |
kalecini yükselip vuramadığı topa toraman naapsın,kaleci önünü kapattı,yükselemedi bile... zapo nun hata yapacağını nasıl tahmin etsin adam.. kaç pozisyonu çabukluğuyla toraman bitirmedi mi... insaf ya adam hatasız oynadı suçlu yine o oldu... |
su saaten sonra hakani kazanacagiz diye ilk 11 de oynatmak takimi sabote etmekdir. devre arasinda su takima adam gibi bi golcü alin yoksa kanser olacagiz |
golü yiyene kadar eksiklerimize rağmen iyi oynayan bir beşiktaş hakan hatalı bi gol yedi shuster ne yapsın ....yine iyi oynuyoruz ....ikinci yarı iyi oynuyoruz her an gol atacakmış gibi ....bu seferde zapo inanılmaz bi hata ....kalecimiz gene hatalı hulk topa vurmadan daha bi tarafa yatmış kalecimiz bi tarafı boş kalmış hulk da vurmuş gene gol...shuster ne yapın ...demorolize olan takım da 3 .golü yiyor buda normal ... iyi oynadğımızı düşünüyorum ....necip i en iyimiz olarak söyleyebilirim, biraz daha inisiyatif almalı bence , bazı pozisyonlarda yana oynamak yerine içeri dikine dripling yapsa daha etkili olacak ...kolay adam geçiyor....shusterin vazgeçmemesi lazım ...rotasyon uğruna ... |
bir kere ofansta iyi oyuncumuz yok nobre nihatın gol atamıyacağı belli f.c porto yu orada yenebiliriz onlarında defansı iyi değil |
Yazıklar Olsun diyecek kadar kötü bir maç olmadı şu mevcut şartlarda.. karşınızda ki takım köy takımı falan değil Avrupa da son 15 seneye damgasını vurmuş tecrübeli kaliteli bi takım.. Bizde de Q7,Guti,Aurelio,Ferrari,Holosko'nun oynamayacak olmasının yanı sıra Fink 'in statü gereği oynamayacağını Nobre ve Tekkenin de hazır olmadığını da biliyorduk öyle değil mi ? El insaf takımın % 70 i yok..bi kaç maçtır savunma ve kaleci hatalından kaynaklı puan kayıplarının moralsizliğiyle beraber ,kaçımız bu maçtan galibiyet bekliyordu? Ben Tv.nin karşısına bu duygularla,nasıl olsa yenileceğiz düşüncesi ile oturup maçı izledim.. Ancak oyunun başında ki 1-2 pozisyonu akabinde maç 1-0 hatta 2-0 iken bazı pozisyonlar değerlendirebilsek yukarıda belirttiğim tüm olumsuzluklara rağmen maçtan puan yada puanlar bile çıkartabilirdik..bu nedenle ben dün akşam sahada olan takımdan zaten daha fazlasını beklemiyordum..ona rağmen iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim.. Savunmada ve kalede sıkıntı yaşadığımız kesin ancak bu iş takım işidir.. Bireysel hatalardan çok gol yediğimiz de doğrudur ancak takım savunması konusunda da ciddi hatalar yaptığımız ve savunma kalitemizi arttırmamız gerçeği de önümüzde durmaktadır.. |
arkadaşlar,kim ne derse desin ben dünkü beşiktaşı beğendim..şu anda Türkiyede bu futbolu oynayan başka takım yok..Ancak takımdaki formsuz (kesinlikle kalitesiz değil) ve sakat oyuncuların çokluğu bireysel hataları getirmekte..Kimse bana Zapo nun kalitesiz bir oyuncu olduğunu söylemesin ..İtalya da banko forma giyen ,Türkiye de 2 şampiyonluk gören bir oyuncu kalitesiz olamaz..ancak formsuz olduğu da muhakkak..Haziran 20 den beri maç yapan bir takımın bu düşüşü yaşaması da muhakkak..Hakan'a gelince..iyi kaleci olduğu kesin..ancak formsuz olduğu da kesin ama "golü takım yer" gerçeğini de unutmamak lazım..Eğer senin forvetin ,rakıp takım oyuncusuna o uzun pası atmasını engelleyecek baskıyı (for checking) uygulayamaz isen o atılan top bir şekilde tehlike yaratır. Beşiktaş ın yaşadığı düşüşün önüne geçmenin yolu olan rotasyon'u yapacak kadro derinliği de sakatlıklar yüzünden kaybolunca kötü sonuçlar arka arkaya geldi.. Arkadaşlar ,hiçbir futbolcuyu bu sonuçlardan dolayı hedef haline getirmemeliyiz..bu son derece yanlış olur..bu takım düşüşte iken bile ;sistemi ile, mücadelesi ile,hocası ile birçok takımdan farklı bir boyutta olduğunu dosta düşmana göstermektedir ki bu kadar yıpratılma sebebi de budur.. Arkadaşlar;Beşiktaş bu sene futbolun keyif oyunu olduğunu,skorun futbol dan keyif almak için 2. planda kalan bir unsur olduğunu dost düşman herkese göstermektedir. Beşiktaş;taraftarı olmayan futbolseverlerin bile sempatisini kazanmıştır bu sene ..haaa...kahrolanlar mı...onlar zaten futbolsever yada sporsever değil ki..onlar "skorsever" takım galipken varlar,mağlupken asacak adam ararlar.."kurnaz köylü" misali hep galibin yanındadırlar.. Ben Beşiktaş'ımın yanındayım...galipken de mağlupken de.. |
takım yenilince takım olarak yenildik anlarım ama ,hakanın ve zapo nu yaptığı bireysel hataları takıma maledemeyiz...hakan o çıkışı yapmasa golü yemeyeceğiz o ana kadar da iyi oynuyoruz...1. kopuş rakip 10 kişi kalmış baskı kurmuşuz sanki her an gol atacağız bu sefer zapo hatalı yine gol ..nasıl takıma maledeceğiz ki... |
Alıntı:
Oynadigimiz oyun banada zevk veriyor.Sampiyon olacagimizi sanmiyorum ama sorun degil.Yapilacak birkac takviyeyle bu takim tikir tikir isleyecektir.Ama zurnanin zirt dedigi yerde burasi.Isin meli mali(sonuc icin sabredilmeli,beklenilmeli) kisminda hemfikiriz.Ancak olacaklar bizim camiada bizim temennilerimizden farkli tezahur edecektir.Ben ne taraftarin ne de yonetimin hocaya sabredecegini maalesef sanmiyorum.Insallah yanilirim. |
Alıntı:
son olarak kaleciliğine inanıyorum hakanın ama cok duygusal. bir hata yaptımı arkası geliyor. dinlendirilmesi gerek, o da tamam. belki hep cenk oynamalı o da tamam. ama hakanın yuhlanmasını hazmedemiyorum ben. o cocuk beşiktaşa hizmet ediyor. yarın cenk de hata yaparsa onu da mı yuhlayacağız?!! |
Porto futbolun ne kadar basit bir oyun olduğunu gösterdi bize, 4 kere kalemize geldiler, topla fazla oynamadan, kendilerini sıkmadan, üstelik 10 kişiyle bizi dalga geçer gibi yendiler!..Biz ne yaptık, bilinçsizce saldırdık, topla oynadık oynadık durduk, ama net bir pozisyona giremedik, girsekte onu gol yapamadık...Her maçımızda atamayana atarlar mantığı işliyor, ne olacak böyle bilmiyorum...Ayrıca takımda iyi oynamıyor, iyi oynuyor gibi gözüküyor!..Futbolun doğrularını yapmıyoruz, doğruları rakipler yapıyor, bize 3-4 atıyor!.. |
açıkcası dün gece maçı izlerken maçın başlarında girdiğimiz pozisyonları kaçırdığımızda nedense yine kaybedeceğimiz düşündüm.ancak şunu biliyorum ki karşımızda şu ana kadar oynadığı hiçbir maçını kaybetmemiş ve bu kupanın en büyük favorilerinden birisi ile karşı sergilediğimiz futbol beni son derece mutlu etti.18 kişilik kadro bile oluşturamadığımız bir maçta bu üst düzey performansı gösteren futbolcularımızı yürekten alkışlıyorum.O yüzden o ve ya bu hatalı polemiklerine girmenin yersiz olduğunu düşünüyorum.Sonuçta futbol takım oyunuysa hatalarda olacak o yüzden bir takım isimlerin hedef gösterilmesi ve sırt dönülmesi yakışık bir tavır olmamaktadır. Takımın belki son dönemlerde ki düşüşü herkesi üzmekte ancak şunu biliyoruz ki hem sakatlık hemde formsuz futbolcularımızın çoğunluğu yüzünden bu skorlar gelmektedir.Ve haziran ayından beri maç yapan bir ekibin şu sıra böyle bir düşüş yaşaması gayet normal sadece biraz sabıra ve yeniden bir seri yakalamak için bir galibiyete ihtiyacımız var ondan sonra dosta düşmana Beşiktaşın ne olduğunu yeniden göstereceğiz. Lütfen o yüzden herkes skorlara bakıp yorum yapmaktansa bu takıma inanmaya devam etsin.. |
nihat fink tabata ferrari gibi adamlarla devam edilirse daha çok ah vah çekeriz. |
nedense haftalardir yenildigimiz icin kiziyoruz diye bjk liligimiz sorgulaniyor hatta sorgulanmayi gectim resmen bjk li degiliz deniyor karetta abimiz tarafindan.yahu kardesim ben heryenilgi sonrasi pollyanacilik oynamak zorundamiyim?elbetteki yanlislari yazacagim kaybettigimiz icinde üzülecegim.futbol kazanmak icin oynanir,hele hele bjk devamli kazanmak icin oynar,cünki türkiyenin enbüyük camiasi enbüyük takimi.takim eksikte olsa fazlada olsa cikip oynayacak,defansami kapanir 11kisi yoksa 11kisi rakip sahada baskimi kurar onu anlamam ben,haftalardir yeniliyoruz ilkinde is kazasi dedik,ikincisinde hakem dedik,3sünde rotasyon dedik dünde eksik oyuncular dedik.burada dogru gitmeyen birsey var,bunuda hemen hemen herkes biliyor.ben takim göze hos gelen futbol oynayacak diye her hafta maglubiyetleri sineye cekemem.ben skorcu degilim skorcu olsaydim bjk li olmazdim,sampiyonluk sayisi diger 2rakibinin cok altinda olan bir takimi tutmazdim,ama biryere kadar insan tahammül ediyor.ben elbetteki sampiyonluk isteyecem,elbetteki rakiplerimi gecmek isteyecem,elbetteki sampiyonluklar gelince genc nesillerin ilgisini cekip bjk li olmalarini saglayacam.bugün 7yasindaki bir cocuk tv de heryerde bjk yi görünce sampiyon olduklarini görürse iyi oyunculari varsa bjk li olur,maalesef 95lerden sonra yeni nesiller devamli basarili olan takimlarin taraftari oldular.anlayacaginiz ben skorcu degilim ama artik zamani geldi hatta gecbile kalindi.neyi kasteddigimi sanirim anladiniz.sadece carsiyla tribün coskumuzla üst seviyeye gelemeyiz,sahada birseyler yapmak zorundayiz.7yilda bir sampiyon olmakla ne fb yi yakalariz ne gs yi.3cü yildizida anca torunlarimiz görür |
farkındamısınız bilmiyorum ama yine gol atma sıkıntımız devam ediyor geçen sezon olduğu gibi .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şampiyonluk demişsin bu konuda bu senede çok büyük beklentiye girmemek lazım açıkcası gerçekçi konuşmak gerekirse ha şampiyonluk çok güzel olur ancak bu sene geçiş senesi olacak hocanın bu sistem tamamen oturduğunda önümüzde ki senelerde herkesin gıpta ettiği bir ekip oluruz..O yüzden şampiyon olur yada olmaz kimsenin özürlük bir durumu olmaz ancak bu mücadeleyi takdir edelim bizler yinede.. |
Tek söyleyeceğim ayıp kardeşim ayıp geçen sene iki top çeviremiyorduk ama defansif bir sistem oturtmuştuk belki bu sene o defansif sisteme yerleşecek guti queresma gibi oyuncularla daha da oturaklı bir şekilde yola devam edecektik taraftarın doyumsuzluğu yüzünden yeniden bambaşka bir başlangıç yaptık. Ya afedersiniz de abi oha yani tamamen bambaşka bir sisteme geçiyoruz ve elimizdeki oyuncular eski sistemle 1.5 sene oynamışken birden hem hücumda yardıralım hem savunmada hiç açık vermeyelim diye bir beklentiye nasıl girebiliyorsunuz. Takım Porto maçında gayet de güzel oynuyordu yediğimiz gollerin 2 si bireysel hata ki çoğu son maçta BJK hep iyi oynarken saçma sapan goller yiyerek maçların kontrolünü kaybetmiştir. Her maç bu şekilde hatalar yapacaksak dünyada tek örnek oluruz zaten illa ki takım Guti ve Queresma nın dönüşüyle takımın güveni gelecektir kendine. Şampiyon olacaz demiyorum avrupada çok büyük işler yapacağız da demiyorum. Ama BJK güzel futbol oynamak istiyordur ve bunu da az çok yapmaktadır. 3-4 tane takviyeyle bu konuda üst düzey hale de gelecektir. İyi oynayalım ama yenilsek de olur diyenlerin samimiyetsizliği gün gibi ortaya çıktı asıl size yazıklar olsun. |
sakin dusunmek lazim biraz teklifimi yineliyorum yaptigimiz maclardan sonra futbol forumu 2 saat falan kapali kalirsa iyi olur kazansakta kaybetsekte kapali olmasi lazim cunku millet olarak ve ozellikle taraftar olak ovgudede yergidede bi SINIRIMIZ yok malesef ben besiktasin eksiklere ragmen oynadigi oyundan memnunum kazansakta kaybetsekte en azindan birsey oynamaya ne yapmaya calistigimiz belli bir sistemimiz var 4 5 senedir en buyuk sorun buydu sistem diye birsey yoktu ertugrul biraz yapmaya calisti onada izin vermediler karman corman gidiyorduk ilk defa elimizde bir sans var hangi oyuncuya gidersek gidelim schuster sizinle calismak istiyor deyince birkere dusunuyorlar bu sansi degerlendirmek lazim bikerede herkez kendisine desinki 5 mac degil 1 sene sabredecem desin bukadarmi zor bunu yapmak anlamiyorum 3 mac once q7nin volesinden gutinin arapasindan bobonun kals vurusundan bahseden yere goge sigdiramayanda biziz 3 mac sonra yerin dibine sokanda biziz bu takimda degismeyen tek sey var bu takim kazanirkende ayni sistem,istek,tempo ve arzuyla oynuyordu kaybederkende ayni sekilde oynuyor kale cizgisini gecmeyen toplarmi butun probleminiz yani elbet o cizgiyide gececek benim icin sevindirici olan tarafi takimin yuzde 70i yokken bile ayni sekilde oynamamizi seviyorum buyuk takim boyle olur rakibe gore sistem belirlemez rakibiniz size gore sistem yapmaya calisir ben bu seneki sampiyonluktanda kusku duymuyorum biz olacagiz ancak seneye durdurulmaz bir takim olacagimizi dusunuyorum turkiyede tabi |
hersey güzel hoş iyi futbol oynuyoruz ama şu son 2-3 sezondur süre gelen bol gol atamama problemimiz var bakiyorsunuz febe 5tane atmıs sonraki hafta 6 tane atmis trabizon 7 tane atmıs 5 tane atmıs biz 2 sezondur 4 gol barajını aşamadık bu nasıl iştir anlamadım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vallah kusura bakmayin ama sabir diye birsey yok bizde hersey süper gitsin istiyorsunuz 1-2 mac kaybetsek destek verirsiniz ama ücüncü mactan sonra isyanlara girersiniz hayata küsersiniz neoliyor ya, daha ligin 8haftasindayiz ve siz simdiden sampiyon olmiyacagimizi söyliyorsunuz daha 26mac var 26 mac anliyacaginiz dha 76puan toplayabiliriz avrupa ligindede türkiyeyi temsil eden TEK takimiz bursayi gec sen ve 3macta 6puanimiz var daha hersey mümkün biz bu sene lige her takimdan önce basladik hani azcik yorulurlar birkac hafta puan kaybetmemiz cok normal ama ona ragmen takim kondisyon acisindan halen iyi durumda sadece sakatliklar canimizi yakti onlarda sansa takimin banko oyuncularina denk geldi birazda sansizlikida katarsak ama herseye ragmen ben gelecege umutlu bakiyorum mesela porto macinda biz gayet iyidik skora bakmazsak tabiki sonucta oynadigimiz takim portoyda ve bizim gibi sakatliklarla ugrasmiyor süper formdalardi hani yakaldigimiz sanslari degerlendirseydik kabus bir gece olabilirdi onlar icin schuster bunlarin hepsini görmüstür bizim ona söyledigimiz seyleri oda göriyorurdur ama biz taraftarlar umutsuzluga kapilmamamiz gerekiyor ben cok eminim kayserisporu iyi bir futbola yenelim herkez birden sampiyonluktan bahsedecek :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sebep Bobonun gerektigi sekilde duvar olamamasi.Geriden gelen oyuncularimizin Boboyla paslasarak attiklari gol kactane? Hani herkese kiziyoruz ya skor yazarligi yapmayin diye.Bobo konusunda da yapilan o. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:16 . |