![]() |
kara kartall besiktas taraftari gecmisinle övünüyor, hakklida....simdi benim size bir sorum olacak... besiktaslilara neden kara kartallar diyorlar, yani bu isim nerden cikmis???? sizden rica ediyorum, internetden aramadan biliyorsaniz yazin bilmiyorsaniz merakle benim cevabi yazmami bekleyin....bakalim aramizda en fazla kimler gecmisimizle ugrasiyor...umarim hepiniz biliyorsunuzdur.....:) |
Beşiktaş'a bu lakap kara bir günde takıldı. Bir gün önce takıma hayatını adayan Şeref Beyi kaybeden Beşiktaş Fenerbahçe ile çok önemli hayati bir maça çıkıyordu. Beraberlik ya da yenilgi ile şampiyonluğa veda edecekti. İşte böyle bir günde 90 dakika rakip kaleye müthiş akınlar yaptılar. Tribünlerdeki seyircilerin 'Kartallar gibi saldırıyorlar. Herbiri birer kartal!' benzetmesi ile o günden beri Kara Kartal lakabını taşır Beşiktaş.. O gün golsüzlük bozulmamış, şampiyonluğa veda edilmişti, ancak kalıcı olan birşey vardı. O da Kara Kartal'dı. |
ya birgün fenere karsi bi mac oynamisik....o maci kaybetmisik ve fener sampion olmus ama o gün bjkli oyuncularin hepsi siyah forma giyinmisler cünkü o gün cok önemli bi adamini kaybetmis bjk camiasi...yani onun anisina siyah giynmisler....ama o macda öle mücadele etmisler ki yani resmen kara kartaller gibi.. ---ben böle biliom valla yanlisim varsa düzeltin--- tam olarak hatirlamiyorum |
Alıntı:
|
Aynen newarian'nin soyledigi gibi |
Alıntı:
|
bnde bunu macsonuclari.net den okumstm.. |
evet kız arkadaşımızın dedgi dogru ama içlerinden bir taraftarımız tek basına ''KARA KARTAL'' diye bagırıyo ve benimseniyo.. |
Alıntı:
|
Galiba Altay kulubude bi ara karakatal falan demis kendilerine sora biseyler olmus iiice bi ögrenim yazarim hehe... ne mutlu ilklerin takiminin taraftari olmak... |
Türkiye`de Saat: 01:10 . |