![]() |
Alıntı:
|
ben karamsar değilim ama doğru söleyeni 9 köyden kaovarlar biliyorum o yüzden tınlamıyorum saten...sizin gibi pembe gözlüklerle bakmıyorum yok delgado süper adam yok tigana manyak hoca...baki deseb aynı stam:D::D ben ehr türlü iddaaya varım tigna ya istifa edecek yada gönderilecek başarılı olması imkansızzzzzzzz |
Alıntı:
Yenilince yada sampiyonlugu kacirinca bazi arkadaslar cok sevinecek gibi geliyor bana... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hocam sen en iyisi Tigana avatari koy, Runje-Baki-Tigana cok guzel olur.:D |
ya ne alakası var bjkli olmak için sizin gibi baki ibrahim toramandan iyi mi dmem lazım hahaha:D saten bi futbolu bu forum biliyorrr...arkadaş sen bakiye ibrahim toramandan iyi diyorsan sen bilmiyorsun bişi demektir bu |
Alıntı:
|
ben ricardinho olmasa şahsen maç izlemem...çünkü kanser olmamak elde değil...ya kederden ya veremden öldürür bu takım...hiçbi sene iyi oldugunu görmedik ama allahtan bi luce geldi..millet tutturmuş biz takımı sevinmek için sevmedik..ya ben habire kombine alırdım giderdim ama kusura bakma ama tigana gidene kadar ne kombine alırım ne forma alırım ne maça giderim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sanki bu ulkede kaliteli Turk stoper kayniyor da Baki'yi begenmiyorsunuz. Toraman'a iyi stoper diyenler gecen seneyi hatirlasin bakalim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gitme o zaman kardesim, git Manisa'yi tut git Chelsea'yi tut, seni zorlayan mi var? Ben Besiktas'liligimla her zaman gurur duyarim ve bu renkleri kalbimde olene dek tasiyacagim, istersek her maci 10-0 kaybedelim, isterkse kume duselim, sevinmek icin sevmedik... |
Alıntı:
Bolton macinda top cikartayim derken rakibin tam ayagina atmisti ve gol yemistik. Boyle cok hata var daha, Toraman ortada tam saatli bomba... |
yaa bi git Allah var yukarda sırf bakiyi övmek için adamı vurdun yerden yere...adam milli takımın stoperi...baki kimmiş mercimek kafalııı |
her nekadar alpich ile cogu zaman baska dusunsemde bu konuda alpich hakli. gerekse ricardinho konusu gerekse baki konusu. |
Alıntı:
|
Tiganayı eksileriyle ve artılarıyla değerlendirmek lazım.. Bakiyi ben de beğenmiyorum ama stoperde Toramana tercih ederim sağbekte de Toramanı Ali Tandoğana tercih ederim. Bunlar Tigananın doğruları.. Genç oyuncuları bulup çıkarması, onlara şans vermesi, futbolcuların fundementalına önem vermesi ve disiplini de Tigananın artıları.. Gelelim eksi yönlerine..En önemlisi oyun sisteminde çok tutucu eldeki oyunculara göre bir sistem üretmiyor kafasındaki sisteme göre hep oyuncu seçiyor..Bunun yanısıra oyunu iyi okuyamıyor oyuncu değişikliklerinde ezbere hep aynı şeyleri yapıyor.. Diğer konularda da belirttim Nobreyi tek forvet oynatması lazım eldeki oyuncu yapısı bunu gerektiriyor. Nobre forvette oynuyorsa onu kanatlardan beslemelisin bizde kanatlar çalışmıyor. sol kanatı canlandırabilecek bir oyuncumuz var İ.akın oynatılmıyor. Sağdada Ali Tandoğan kullanılabilir bunu da zaman zaman yapıyor ama sağbekte oynattığı için bu sefer de pozisyon veriyoruz. Çift forvette madem ısrar ediyor bari Bobo-G.güleçi oynatsa daha iyi olur bunu da yapmıyor.. Tigana Zico gibi hatalarından inşallah dönecek bunu bekliyoruz ama çok inatçı..Umarım doğruları bulur çünkü artı yönleri her hocada bulunabilecek özellikler değil..Beşiktaşında istikrara ihtiyacı var hoca değişikliklerinden bıktık.. |
bikere kafadan tiganayı gönderecek daum yada lucescudan biri gerçi her teknik adam bu takımı tiganadan çok dha iyi kurar o kesin...kim gelirse daha iyi olur ama madem tigana futbolcu yetiştiriyo onu alt yapıya verip mehmet ekşiyi yukarı alsak daha iyi olurr...bence tigana gidince sorunlar biter bide kadrodaki kazmaları atsak takımdan(bobo,baki,mehmet sedef...)takım süper olurr |
markus güzel sölüyorsun vallaa ama tigana hatasından dönmez çünkü o takımdan ayrılıp tazminat almak için bunları yapıyor karaktersiz herifin teki...fransız iştee çok görülmezz:@ |
Alıntı:
|
senin gibileri de almamak lazım buralara...tigana ile devam diyen birisi ancak fenerli olabilir... |
Alıntı:
|
:D:D:D:D:öleee işte saolasın |
TİGANA İSTİFA!!!!!!:::D tigana istifa!!!:Dtigana istifa!!!:Dtigana istifa!!!:Dtigana istifa!!! |
alpich...kac sayfadan beri bu konuyu takip edioyrum ama artik yazmam gerekiyor...ya sen takim kötü diye tiganiyi sucluyorsun...tamam olabilir onda da suc var ama futbolcular da yok mu??!!! bi kere Tigana kötü hoca diyorsun... simdi sölye..Fulhami ikinic ligden birince lige cikarti basari degil mi bu?? bize herhalde 1 senede 2 kupa aldirdi..(fortis kupa,super kupa) basari deyil mi?? gecen sene g.gülec transfer etti cocuk atti önemli golleriye 3 olmamizi sagladi diyebiliris..Istifa diyip duruyorsun söyle ozaman istifalar ne getirid bize?? del bosque. calimbay.. hic birsey...olan bize oldu iki sene cöpe gitti...eger farkindaysan sonm iki sene göre bjkmiz daha iyi belki futbol olarak degil ama tablo olarak.. avrupaya gelince...bikere tottenhama yenildik tamam berbat da oynadik oda tamam ama..tottenham takimi iyi takim....berbatova 15 milyon verip de alabiliyorlar... gerisini siz düsünün artik... kaybetimiz hic birsey yok daha... ayrica ku topicin asil konusunuda unutmayin!!! INADINA TIGANA |
ben tiganaya destek çıkarım ama bu adam sanki kendisini tatmin etmek için bizi harcıyo gibime geliyo. bakiyi kendi aldı diye oynatıyo mehmet s. te bukadar ısrar ediyo ibrahim a. hiç şan vermiyo sistemde hiçbir değişikliğe gitmiyo her fırsatta futbolcuları suçluyo |
ne eleştiriyoruz bırakın artık ya,inadına tigana diyin,inadına runje diyin,inadına baki diyin geçin.Bu takım şampiyon olmasın,yada şampiyonlar ligine bile gidemesin göreceğğimk ben inadına yı.Amma gariban babası insan var burda... |
ölümüne RUNJE sonuna kadar RUNJE kim nederse desin .... |
ben avrupada yasiyorum ama, istanbullda olanlar gidip destek vermeli....ne olursa olsun, kötü olabilir bazilari icin ii olabilir, ama ocak ayina kadar bizim kalecimiz ne olursa olsun, martinez yada baska biri simdi yok ve gelemezler takimlari var, ve o su anda besiktasimizin kalecisi yani destek vermeliyiz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
forzaaaaaaaaaaaaa runjeeeeeeeeeeee !!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Siz gidin BESIKTASA destek verin Formanin agirligini kaldiramayan gitsin isi yok Takimda... |
bunu sadece runje ye deil her futbolcuya yapmalıyız çok kritik dönemdeyiz hiçbir futbolcumuzu abartı şekilde protesto etmemliyiz runje de hatasını anladı, umuyoruz ki daha az hata yapmaya çalışacaktır ama ne olursa olsun bu süreçte biz desteğimizi esirgememeliyiz. |
arkadaşlar takıma her ne o olursa olsun destek veren arkadaşlara lütfen fenerli demeyin. ayıp ediyorsunuz. ben sonuna kadar bu takıma destek veriyorum. yaş ortalaması 21 olan bu takıma sabır gösterirsek. bu seneyi gözden çıkartarak kazanan beşiktaş olur. bana belki fenerli diyenler olacak ama ben tam destek veriyorum. rize maçını utanarak seyretsem bile tam destek. sanki geçen senelerdeki takımlarımız çok süper oynadılarda bu takıma herkes karşı çıkıyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:49 . |