![]() |
Sakarya Maçında Runje'ye Destek Verelim!!! Arkadaşlar Tottenham maçından sonra hepinizin bildiği gibi Runje ile taraftarların bir bölümü arasında sürtüşme yaşanmıştı.Ama bizim şu anda Runje'ye,Runje'nin de kendisini destekleyeceği bir taraftara ihtiyacı var.Mondragon'u gördünüz.PSV maçından sonra,Erciyes maçında tribünlere ilk "I Love You Mondi" sesleri ile o çağrıldı.Biz de Runje'yi çağırıp,ona çiçekler verelim.Göreceksiniz bizim ona olan bu desteğimizi görünce,o da buna teşekkür olarak elinden gelenin en iyisini yapacaktır Sakarya maçında.Lütfen İnönü'ye gidecek arkadaşlar Runje'ye ve takıma sonuna kadar destek verelim.Aynı Tottenham maçındaki gibi.Büyük Beşiktaş taraftarı hak ettiği desteği medyadan da almaya başladı Tottenham maçından sonra.Bu övgüleri ne kadar hak ettiğimizi Sakarya maçında da dosta düşmana gösterelim. |
ya inanın artık ruh sağlığım bozuldu 3 senedir beşiktaş diye birşey yok toplasan 5 maç ya var ya yok içimden maça gitmek gelmiyo bu taraftar da olmasa stada hiç gitmicem |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bırakın ne destek verin ne de ıslık çalın en güzeli kendi haline bırakın görevini yapsın destek versenizde ıslık çalsanızda üzerinde baskı oluşur |
bencede ne destek verin ne islik calin....cogumuz artik runje ye o kadar öfkeliki destek veremez hale geldiler buna ben de dahilim...ama bu durumda bi futbolcuyu isliklamak birak o kisiyi bütün takimi bozar...runje siz isliklasánizda gidecek isliklamasanizda.........ayni sey baki icin de gecerli |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu sene yalan olmuş hala grtlak patlatmaya gerek yok... |
Alıntı:
|
bana da senin bu sözün sadece kendini tatmin için konuştugunu gösteriyor...böle tatmin ediyoruz ancak kendimizi çünkü 000000 başarımız varr... |
Alıntı:
Sampiyonluk yarisindan koptuk mu? Hayir Kupadan elendik mi? Hayir UEFA'dan elendik mi? Hayir Takimin fikstur avantaji var mi? Evet Su ana kadar cok sakatlik ve ceza yasadik mi? Evet Bu sorular hakkinda dusunun, sonra bir daha cevap yazin.. |
Alıntı:
Haklisin, su 15 macta coktan sampiyonlugu ilan edip Sampiyonlar Ligini kazanmaliydi. Hey yarabbim... |
şampiyonluk yarışında şans ile ayaktayız,uefa şansımız 000000000,kupada ilerleriz heralde ama oda beli olmaz tigana varken inegöl faciası olabilir,takımın fikstür avantajı die bişi yok ligdeki tüm takımlar bizi yenecek potansiyelde,ceza ve sakatlar bahane deil...sen BJK sin!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tigana geldiginden beri yapabileceginin en iyisini yapti. Dandik bir kadroyla UEFA'da tur atlamayi kilpayi kacirdi, dandik bir kadroyla kupayi ezeli rakibi ezerek aldi, super kupayi da diger ezeli rakibi yenerek aldi, daha ne yapsin adam? |
Alıntı:
|
tigana kötü hoca...hiçbir şey yapmadı bana kılpayı şunu yaptı demee icraat yok..elindeki kadroya bak sırf inat yüzünden takımı yakıyor...ayrıca bjk kadrosu iyi deil..yıldız diye aldıgımız hiçbir adam beşpara etmez...delgado da çok büyütüldü basit bir adam...Allahtan rico var o da olmasa saten maç izlenmezz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasil hicbirsey yapmadi? Eziklerin 25 senedir alamadigi kupayi onlardan cok kotu bir kadroya sahip olmasina ragmen EZEREK yendi, rekor puanla sampiyon olmus takimi yenerek super kupayi aldi, ligde BJK Kayseri'nin gerisindeydi, onun yonetimi altinda 3.luge bile ciktik, biraz insafli olun yaaa.... |
iii o zman sene sonu görüşürzz kaçıncı olacak bjk...ben iddaa ediyorum ilk 3 e giremez,ayrıca uefada gruptanda çıkamaz...!!!TİGANA İSTİFA!!! |
takım acımasızca eleştiriliyor, tamam bazılarına ben de katılıyorum da sakatlıkların bunda hiç mi etkisi yok?... koray, kleberson ve delgado haftalardır yoklar...bu adamların tigana'nın kafasındaki yeri önemsiz mi sizce?..ayrıca kleberson, delgado gibi oyuncuların yerlerini hissettirmeden doldurabilecek bir lükse sahip değiliz... |
Adam Sedef'i Serdar'i Fahri'yi oynatiyor diye elestiriliyor, ama bu kadar sakat varken baska secenegi yok ki? Sirf elestirmis olmak icin elestiren insanlar var.... |
tamam işte bende sezon sonu görüşürüz diyorum...arkadaşlar bence sadece kleberson bizim içni kayıp sayılabilir ama adam gidip sağ bek oynayan serdarı ortaya koyarsa heralde gideremeyiz adamın yoklugunu...ayrıca delgadoyu kayıptan hiç saymıyorum bence çok iyi oluyo o sakat olunca rico yu izliyoruzz...o olunca rico yedek kalıyor en iyisi delgado hiç olmasın saten olsada yaptıgı bişi yok |
tigana tüm adamları yanlış yerde oynatıyor,serdar sağ bek,ibrahim toraman stoper adamı,ayrıca mehmet sedef gibi bira dam bizim paf takımda oynayamaz derece berabat...hele bakiyi konuşmuyorum tam faciaa... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kleberson adam degil, Makelele gibi kosmuyor, Toraman stoperde Baki'den 10 kat fazla hata yapmasina ragmen orada oynamali, Serdar'da zaten hic onlibero oynayacak kumas yok, top tekniginin ve fiziksel gucunun ustduzey olmasi hic onemli degil, Delgado desen Bolusporda oynayamaz, sene basindan bircok Italyan ve Alman takimlarinin pesinden kosmasi bir anlam ifade etmez, UEFA Kupasinda en cok gol atan oyuncu olmasi da birsey ifade etmez, cok haklisin.:D |
nese ya tartışmaya gerek yok takım sonuç olarak berbat...sene sonu görüşürüz kimin dediği doğru çıkacak... |
Alıntı:
|
4ever olum sen bikere baki stoperde ibodan iyi diyorsan futboldan anlamıyosundur,ki anlamadıgın kesin |
Alıntı:
Hic agzini yormaya degmez. 50-60 yaslarinda Besiktas yazariyim diye gecinen ve onu bunu elestirmekten baska bir isi olmayan ve futbolun f'sinden anlamayan yazarlari okuya okuya bu hale geliyorlar iste, ne yapalim? |
bende seni saymıyorum onur nolcakkk...çokda tındınnn...sen kimsin ki hahaha:D |
Alıntı:
|
sene sonu ağlarsınız nie şampiyon olamıyoruz diye ama bekle ben sizi fb maçından sonra görecem...o maçda acı acı yenilince bakalım inadına tigna dicekmisin? |
ya onlar sadece yalan haber kusura bakma da fiorentina delgadoyu istese adam deli mi nie bjk ye gelsin...italya ligi varken...m'glab. 1.1 milyon euro için anlaşmış delgadoyla ama işte bizim yönetim aptallık edip 5 milyon euroyu verdi adama |
Alıntı:
ne farkın kalıyor ki?.. |
Alıntı:
senin beni tınlamana ihtiyacım yok zaten.takımın başarısızlığı üzerine iddiaya giren taraftarlarla işim zaten olmaz.sen devam et böyle mr.karamsar. |
Alıntı:
Baki hatasiz oynamiyor, ustduzey bir stoper de degil, ama Ibrahim Toraman'dan daha az hata yapiyor ve Gokhan ile iyi bir ikili oldular. Ben sahsen Toraman'in sagbek oynamasini destekliyorum, herkesin sagbek olarak saydigi Tandogan'in bir daha altipasin icinde dripling yaptigini seyretmektense orada Toraman'i seyrederim daha iyi. |
Türkiye`de Saat: 08:17 . |