![]() |
Alıntı:
|
4ever olum sen bikere baki stoperde ibodan iyi diyorsan futboldan anlamıyosundur,ki anlamadıgın kesin |
Alıntı:
Hic agzini yormaya degmez. 50-60 yaslarinda Besiktas yazariyim diye gecinen ve onu bunu elestirmekten baska bir isi olmayan ve futbolun f'sinden anlamayan yazarlari okuya okuya bu hale geliyorlar iste, ne yapalim? |
bende seni saymıyorum onur nolcakkk...çokda tındınnn...sen kimsin ki hahaha:D |
Alıntı:
|
sene sonu ağlarsınız nie şampiyon olamıyoruz diye ama bekle ben sizi fb maçından sonra görecem...o maçda acı acı yenilince bakalım inadına tigna dicekmisin? |
ya onlar sadece yalan haber kusura bakma da fiorentina delgadoyu istese adam deli mi nie bjk ye gelsin...italya ligi varken...m'glab. 1.1 milyon euro için anlaşmış delgadoyla ama işte bizim yönetim aptallık edip 5 milyon euroyu verdi adama |
Alıntı:
ne farkın kalıyor ki?.. |
Alıntı:
senin beni tınlamana ihtiyacım yok zaten.takımın başarısızlığı üzerine iddiaya giren taraftarlarla işim zaten olmaz.sen devam et böyle mr.karamsar. |
Alıntı:
Baki hatasiz oynamiyor, ustduzey bir stoper de degil, ama Ibrahim Toraman'dan daha az hata yapiyor ve Gokhan ile iyi bir ikili oldular. Ben sahsen Toraman'in sagbek oynamasini destekliyorum, herkesin sagbek olarak saydigi Tandogan'in bir daha altipasin icinde dripling yaptigini seyretmektense orada Toraman'i seyrederim daha iyi. |
Türkiye`de Saat: 23:54 . |