![]() |
Alıntı:
|
ben karamsar değilim ama doğru söleyeni 9 köyden kaovarlar biliyorum o yüzden tınlamıyorum saten...sizin gibi pembe gözlüklerle bakmıyorum yok delgado süper adam yok tigana manyak hoca...baki deseb aynı stam:D::D ben ehr türlü iddaaya varım tigna ya istifa edecek yada gönderilecek başarılı olması imkansızzzzzzzz |
Alıntı:
Yenilince yada sampiyonlugu kacirinca bazi arkadaslar cok sevinecek gibi geliyor bana... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hocam sen en iyisi Tigana avatari koy, Runje-Baki-Tigana cok guzel olur.:D |
ya ne alakası var bjkli olmak için sizin gibi baki ibrahim toramandan iyi mi dmem lazım hahaha:D saten bi futbolu bu forum biliyorrr...arkadaş sen bakiye ibrahim toramandan iyi diyorsan sen bilmiyorsun bişi demektir bu |
Alıntı:
|
ben ricardinho olmasa şahsen maç izlemem...çünkü kanser olmamak elde değil...ya kederden ya veremden öldürür bu takım...hiçbi sene iyi oldugunu görmedik ama allahtan bi luce geldi..millet tutturmuş biz takımı sevinmek için sevmedik..ya ben habire kombine alırdım giderdim ama kusura bakma ama tigana gidene kadar ne kombine alırım ne forma alırım ne maça giderim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sanki bu ulkede kaliteli Turk stoper kayniyor da Baki'yi begenmiyorsunuz. Toraman'a iyi stoper diyenler gecen seneyi hatirlasin bakalim... |
Türkiye`de Saat: 03:20 . |