![]() |
bu konuşmandan sonra 15 dakikada 5 lik olacaksınız |
‘Tigana ne yapsın’ Tecrübeli teknik direktör, Beşiktaş’ın sahaya mutlak galibiyet için çıkacağını iyi bildiklerini vurgulayarak şunları söyledi: "Beşiktaş’ın kendi liginde durumu hiç de parlak değil. Son haftalarda kazanıyorlar ama etkili bir futbol oynadıklarını söylemek zor. Ancak yine de elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş’ın bizden korktuğunu çok iyi biliyorum. Bize karşı sahaya temkinli çıkmak zorundalar. Tigana’nın ne yazık ki en büyük şanssızlığı elindeki kadro. " --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- aslında iyi analiz etmiş ama bir yerde haksız ne demek Tigana ne yapsın..sanırım transferleri tigananın yaptığını bilmiyor... |
Alıntı:
|
zor maç olacak. |
adamlarr haklı tigana gibi hocan varsa başarı uzak demektirrr..tiganaya hoca bile demek övmek gibi bişi olurrr...uefada da,türkiye ligindede hiç şansımız yokk...bence tigana berbat hoca,runje tam kovaaa,baki tam kazmaaaa...TİGANA İSTİFA!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beyler Konuyu Saptirmayin.İstek Ve GÖrÜŞlerde Dİle Getİrİn Bu Konulari. Zor MaÇ,bİr Puan Dahİ Olsa Almaliyiz Ama Parola 3 Puan. |
valla gruptaki en sakat takım bence bu sene bayagı da formdalar.. insallah yenerizde sozlerini yutar pis herif. |
biz sahada konuşcaz gözüm sen merak etmee |
tigana EN ZOR MACIMIZ bükres olcak dedi BUNLARDA HAVALANDI |
inşallah bu sözler takımı ateşler,zaten adam da taktik icabı konuşuyor böyle ya da uydurma haber |
bazı arkadaşlar 1 puana razı!!! arkadaşlar bu maçtan 3 puan cıkmazsa gruptan nasıl cıkacaz biri bana acıklasın ilk maçını kaybetmissin.(geriye 3 maç kalmış)leverkusen le yapacaksın ve o deplasmandan kesin 3 puan almalısınki bu ara Club Brugge yenmelisin ki dinomoyla berabere kalasın çünkü gruptan cıkmak için 7 puan lazım(sizin mantıgınıza göre dinomo leverkusen den kat kat iyi bir takım ve biz leverkuseni yeneriz dinomoyla berabere kalırız) bence tam tersi olması gerekiyo leverkusen deplasmanından bir puan dinomo deplasmanından 3 puan olması gerekiyo katılır ya da katılmazssınız bu benim fikrim ama arkadaşlar sunuda unutmayın biz BEŞİKTAŞIZ dinomadan beraberlik bekleyecek bir takım deiliz |
dinamo bükreş kim ya_?ne iş bunlar böle |
bu sözleri yedirmek lazım |
Alıntı:
|
onlari orda yenip istanbula 3 puanla dönecegiz ins |
ben o takımı buca zannetmeyecek kadar futbol bilgim var!!! ama sizinde dinomodan 1 puan cıkartıpta leverkuseni yeneriz demek(mantık olarak)hangi akla mantıga sıgıyo bende onu anlamadım tutturmussunuz bütün maçlarını kazandı diye orası romen ligi bırakında kazansın söleyin avrupada bi basarısı varmıymış bakın bakalım avrupada kaçıncı sıradaymış allah askına söleyin bana su oyuncuları varda dünya capında diye su oyuncusu varda beşiktasta rahat oynar diye diyemezsiz sayın (eagles 03 bjk)arkadasım |
kesinlikle 3 puan için oynamalıyız |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:01 . |