![]() |
D.Bükreşin t.Drektöründen sert sözler Dinamo'nun 'hayali' 2 Kasım’da Beşiktaş’la karşılaşacak olan Dinamo Bükreş’in Teknik Direktörü Rednic’ten Siyah-Beyazlılar’ı kızdıracak sözler: “Beşiktaş bizden çekiniyor. Sahaya temkinli çıkacaktır." ‘Kaleyi göstermediler’ Beşiktaş’ın UEFA Kupası’ndaki rakibi Dinamo Bükreş’in Teknik Direktörü Mircea Rednic, Siyah-Beyazlı takım hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Beşiktaş’ın geçtiğimiz hafta içinde Tottenham ile oynadığı maçı izlediğini söyleyen Rumen teknik adam, Siyah-Beyazlı takıma karşı Tottenham’ın taktiğiyle sahaya çıkacaklarını söyleyerek, “İngilizler, Beşiktaş’a gol şansı bile tanımadı. Rakip forvete kaleyi bile göstermediler. Biz de bunun aynısını yapacağız. Aynı sistemle sahaya çıkarsak, kazanırız” dedi. ‘Tigana ne yapsın’ Tecrübeli teknik direktör, Beşiktaş’ın sahaya mutlak galibiyet için çıkacağını iyi bildiklerini vurgulayarak şunları söyledi: "Beşiktaş’ın kendi liginde durumu hiç de parlak değil. Son haftalarda kazanıyorlar ama etkili bir futbol oynadıklarını söylemek zor. Ancak yine de elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş’ın bizden korktuğunu çok iyi biliyorum. Bize karşı sahaya temkinli çıkmak zorundalar. Tigana’nın ne yazık ki en büyük şanssızlığı elindeki kadro. " |
Su takim tam kadro olsa ahh.. Aslinda adamin söyledikleri yanlis seyler degil, ama yinede bizim bu dediklerini bu kazmaya yedirmemiz lazim.. o kendi takimina baksin. |
şunlar gibi bilmem kaçıncı sınıf takımlar bile bize kafa tutuyor ya bişi diemiorum artık... |
bu adam böyle diyorsa bu maçı çok kolay kazanacağız derim |
bu tigana olduktan sonra adamlar bizi yenerler. ben hiç şansımız yok diye düşünüyorum. ayrıca tigana futboldan anlamıyor. yeter be tigana. şu romenlerin bu sözleri senin yüzünden. adamlar bizi o kadar zayıf görmüşki. ayıp be. |
Alıntı:
|
Adam Tigana'nın kadrosu bu kadar o napsın demiş!Peh peh peh! Bu kadroyu Miloş Militunoviç kurdu sanki! Saygıdeğer başkanımız da ara sıra ortaya çıkıp "Avrupa'nın en iyi kadrolarından birini kurduk" diyor ya işte,nasıl iş bu? Biri yetersiz diyor öteki Avrupa'nın en iyilerinden biri diyor.Sen oyna Tigana sen oyna..! |
İsim olarak en güçsüz takım olarak görünüyor ama en zor rakibimiz..Bu sene acaip formdalar... Bu futbolla hiç şansımız yok ne yazıkki... |
en az bi puan çıkarırız merak etmeyin. bu adama söledi,klerini yedirmek ne güzel olurdu futbol dersi verip. |
Böle artist konuşmalardan hiç haz almam,bu tip konuşmalar rakip takımın her zaman lehine olur.Ama bu sene rumen takımı çok formda gözüküyor,bence bu gruptaki en kritik maçımız,bunu da kaybedersek işimiz çok zor olur,onun için en azından bir beraberlik yada şansında yardımıyla galibiyet almalıyız... |
aslında çok ii arkadaşlar onun böyle konuşması..motivasyonu arttırır |
2000-2001 Sezonu.Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a deplasmanda 4-1 yenilmiş ve İnönü'de Barcelona karşısına çıkacak.Barcelona Teknik Direktörü Ferrer maçtan birgün önce basın toplantısı yapıyor.Ve bir gazetecinin sorusuna şöyle cevap veriyor: -Beşiktaş'tan çekiniyor musunuz?Taraftarı ile çok güçlü olabiliyor.Maç ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyim? -Beşiktaş'ı hiç tanımıyorum.Hiç de maçını izlemedim.Hiç bir oyuncusunu da görmedim.Ama biz Barcelonayız.Rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum.Taraftara gelince,Barcelona çok zor deplasmanlardan 3 puan çıkarmıştır,buradan da çıkarız. Sonuç : BEŞİKTAŞ :3-0 Barcelona :D Demek ki neymiş,rakip BEŞİKTAŞ ise biraz daha dikkatli konuşmak gerekiyormuş.Yoksa böyle mor olursun. |
kendi kendilerini kandırıyorlar bunlar yenilince görürler sonuncu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adam bence sussun mactan sonra bu söylediklerini tek tek yutturacagiz ona... |
Tottenham gibi oynamak için öncelikle onlar kadar iyi defans kurgun olacak ve ileride de oynatabileceğin robbie keane ve berbatov gibi oyuncuların olacak böyle tottenham taktiğiyle çıkacam yenecem demekle olsaydı iş ohooo, büyük lokma ye ama büyük söz konuşma dmeişler çünkü lafları yutmak lokmaları yutmaktan daha zordur. İnşallah maçtan sonra da böyle konuşabilir... |
ikiside Tr nin en gözde klüplerinden tabiki...ben çok ama çok isterdim ikiside süper ligde olsun.ayrıca bence 4 büyüklerin hatta sedece 3 büyüklerin taraftar baskısı yaşayabileceği en büyük yer izmir..ksk ve göztepe maçlarıdır..ikisininde taraftarı fevkaladenin fevkinde..:D zaten kimse bunun aksını iddia edemez.. |
Alıntı:
|
aslında o rakam 75000 değil.82500 kişi diye biliyorum. ya kardeş sorun para başka bişi değil..yine KSK bizden daha ii durumda..Göztepenin şimdiki yaş ortalaması 18 ve o çocuklara bile para veremiyor...vestel gibi o ayarda büyük firmaların desteği lazım..ya o kadar da potansiyel var izmirde..taraftarlarımız manisa yı 50 ye katlar..ama yatırım onlara yapılıyor..inşallah bu iki güzide klbümüzün süperligde maçlarını tekrardan görebiliriz |
Alıntı:
|
doğru söylüyorsun ama çok zor ya..maça gitmiyosun sanırım..alsancakta olsa kaçırmazdım |
Alıntı:
|
istanuldan gelen war mı biliyor musun |
Alıntı:
|
istanbuldan gelen war mı biliyor musun |
yenilice anlarlar her şeyiii |
Alıntı:
|
Karşıyakanın beşiktaşla ne alakası var beyler?karsıyaka goztepe derbileri diye bi link açın orda konusun bu konuları |
biz bu takımlardan bunları dinlicek takımmıyız be |
bu lafları sana yedirecez sen konuş böyle |
Alıntı:
|
korayla kleberson yavas yavas antremanlara basladilar..insallah o macta oynarlar...bu kendini ne saniyor, bu aaciklamadan sonra yenmezsek ayip olcak....yenelimde görsünler...alkmaar teknik direktörüde kaysreiyi tanimiyorum falan demist, ama zorla kazandilar..... |
ya maç bizimdir arkadaşlar rahat olun |
Barca nın Teknik Direktörüde Böyle Havalı Havalı Konuşmuştu Ama 3 Yediler Gittiler.... Gerci Biz Sonra 5 Yedik Ama Bu Mac Tek Maç Oldugu Icin PİŞMAN OLACAKSIN ULAN !!!!! |
3 şeyi unutmuş kleberson . delgado . koray nasıl durduracak bakalım özellikle delgadoyu |
Dnamonun seyircisi ateşli ve rakip çok formda. Çok zor bi maç bizim için. beraberlik iyi sonuç olur. |
Hahahahaha Güldürme Beni Hocam Sen Kimsin Bize Kafa Tutmak Kim Kim Korkar Senin Takimindan Maç Günü Gelince Görürsün Akla Karayi...beşiktaş'im Kazanacak.... |
kndı kdrosunda rico delgado yada kleb varmı sorarıım ona!! |
Türkiye`de Saat: 11:13 . |