![]() |
Beşiktaş'ın kurtarıcısı: 'Bobo' Beşiktaş'ın kurtarıcısı: 'Bobo' Beşiktaş'ın kabus gördüğü Rize deplasmanında sahneye çıkan ve galibiyet golünü atan Bobo'nun ilk kurbanı Çaykur Rizespor değil. Siyah-Beyazlı formayla 14 golün altına imzasını atan Sambacı, deplasmanda coşuyor. Genç yıldız Beşiktaş'ın deplasman maçlarında 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Sez on başında önemli bir sakatlık geçiren Brezilyalı yıldız, takımın kondisyon olarak gerisinde olduğunu belirtip antrenman açığını kapamaya çalıştığını söyledi. ‘Nobre çok yetenekli' Tigana'nın futbolcuların gelişimine büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Bobo, “Takımdan ayrı olarak çalışıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Takım olarak zaman zaman düşüş yaşıyoruz. Ancak yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Çok kaliteli ve yetenekli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Başarısız olmamız düşünülemez. Geçen sene forvette Gökhan'la iyi anlaşıyorduk. Nobre de yetenekli ve çok yönlü bir golcü. Ayrıca aynı dili konuşuyoruz. Tek ihtiyacımız olan şey, zaman” ifadesini kullandı. Bobo ne yaptı? Süper Lig Sezon Maç Dakika Gol 2005-2006 14 1027 5 2006-2007 8 562 4 Toplam 22 1589 9 Avrupa Maç Gol 3 1 Türkiye Kupası Maç Gol 7 4 Kaynak : Fanatik |
bobo bişey yapmıyor gibi görünsede adam zor anlarda gollerini atıyor ! |
evt en zor zamanlarda ortaya çıkması iyi olyor ama daha iyi olması gerek.. |
Golcünün işi nedir? Gol atmak.Bobo'nun gol oranı de 2 maçta 1 gol gibi önemli sayılabilecek bir oran çok iyidir.Topla birlikte çarpraz fuleleri de cabası.Golünü atsın da presi yapacak adam çok takımda... |
Saolsun son maçta kurtardı ama bu yinede nobrenin yedeği olacağı gerçeğini değiştiremeyecek... |
Geçen sene plajdan terlikleri ile Beşiktaş'a geldi ve yaptıkları ortadaydı.Bir kere futbolu bilerek oynuyor.Biraz ağır gibi gözükse de öyle değil.Futbol zekasına hayranım.Henüz 20 yaşında olmasına ve sezon başı kampının çoğunda bulunmamasına rağmen en golcü ismimiz Bobo bu sezonda.Bu forumda onu beğenmeyen hatta gitsin diyen arkadaşlar var.Onlara soruyorum Bobo'nun nesini beğenemiyorsunuz?İstatistikler ortada.Bobo'nun biraz ismi olsaydı bu kadar sorun olmazdı eminim ama hep diyorum yine diyeceğim.Bobo 2010'da Brezilya Milli Takımı'na girecek.Görürsünüz!!! |
Bobo iyi bir oyuncu ama henuz iyi bir golcu diyemeyiz ozellikle kafa topu konusunda kendini gelistirmesi lazim |
bobo düşmanları niye yazı yazmıyorr su anda |
Alıntı:
|
Bir süredir foruma uğrayamıyordum rahatsızlığımdan ötürü.Gene Bobo mevzusuna dönmüşüz :D:D . Bu adam kesinlikle kötü bir oyuncu değil hatta bence Gökhan Güleç'ten daha fazla bir potansiyele sahip.Kaliteli bir kumaşı var.Daha iyisi de şu an için alınamayacağına göre eleştirmek çok anlamlı değil.Kaldı ki takımda Bobo'nun yetersizliğinden öte çok daha önemli problemler var.Kondisyonu da iyi bir düzeye gelirse bence çok faydalı olucak. |
Ya adami biz gol atsin diye aldik, ha iyi oynayipta atiyor ha kötü oynayipta atiyor... Sonucta atiyormu evet atiyor isini gayet iyi yapiyor bence... |
devre arası gidecek futbolcular arasında yer almalı ya bir tarafta ümit karan bir tarafta kezman bizde bobo 2 gol atınca millet seviniyo bobo vasatın üstünde değil kim ne derse desin |
Alıntı:
|
ailton kaç yaşında bobo kaç yaşında ona dikkat etmek lazım. O yaşa o olgunluğa gelmiş bir oyuncudan üstün performans beklerim ama Bobo nun önünde çok uzun yıllar var Bobo gibi adam direk silinemez. |
Alıntı:
|
Alıntı:
FORZA BOBO!!! |
ibrahim akın konusunda katılıyorum ama beşiktaşda forvetde kısıtlı oyuncu olduğu için Bobo nun daha fazla forma bulması normal. |
Brezilya Milli takimina girer mi bilemem, ama ben cok kararsizim. Bir yandan yabanci bir futbolcunun ekstra kalitede olmasi lazim ki Bobo'da bu yok, diger yandan ara sira cok yetenekli oldugunu gosteriyor ve ilersi icin umit vaad ettigini gosteriyor. Ama boyle devam ederse kesinlikle hicbir yere gitmez! |
Bobo Bence Çok Yetenekli Mücadeleci Futbolcu... Ben Ona Herzaman Güveniyorum Oyuna Girdiğinde Çok Seviniyorum.. Beşiktaştaki En Sevdigim Futbolcular Arasında..Bu Akşamda 2 Gol Attı... Rize'dede Kritik Bi Gol Attı... Bence Çok Daha iyi Olcak... O Daha Çok Genç Destek Vermeliyiz Arkadaşlar... Unutmayalım ki O Bize Gecen Sene Ikinci Yarı Geldi ve Fenerin Anelka'sından Daha Cok Gol Attı... Neden Ona Sahip Çıkmıyoruz ??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bobo iyi gol atıyor fakat Bobo-Nobre birarada oynayamıyor ve benzer özelliklerde futbolcular. Ya eldeki kadronun özelliklerinden dolayı tek forvet oynamamız gerekecek bu durumda yedek kalmak problem doğurabilir ya da birisini gönderip son vuruşu iyi olan hızlı bir forvet almamız daha iyi olacak ama bunun kim olacağı konusunda kararsızım Beşiktaşımız için zor bir tercih olacak. |
Bobo nun ayakla son vuruşları gayet iyi bence daha da gelişcektir ama kafasını hiç kullanamıyor bomboş pozisyonlarda bazen kaleye bile yetiştiremiyor topu kafasını kullanmasını öğrenmeli bu onun için çok büyük bir artı olur. Nobreyle de zamanla uyum sağlayacaktır böyle basan koşan iki forvetten şu an için vazgeçilmemeli bence. |
bobo yu takım kazandıranlardan ve beşiktaş adına bu takıma bulan Antonio Carlos ZAGO ya teşekkür ederim iyi kumaştan anlıyomuş... |
besiktasın tam anlamıyla ilacı..onu svmeynlere sasıyorum.. |
her kim BOBO ya gitsin diorsa kiniorum BOBO gelecek yillarina da bu yila da Damgasini vuracak |
fazla soze gerek yok (yetenekli ve gelecek vaadeden futbolcu) |
Bobo saolsun bikaç maçta gerekeni yapıyor...ama BJK nin kurtarıcısı olarak görmüyorum...Nobrenin yanına Bobo dan çok daha iyi bir golcü lazım.... |
bu adama verilen 2 miylon dolara yazik be, cok para harcadik... Bobonun Sinan Kaloglundan ne gibi üstün özellikleri var..???? |
Alıntı:
|
Alıntı:
bence Nobrenin yanında gökhan ünal da değil daha kaliteli isim lazım...gökhandan daha kaliteli türk yoksa yabancı olsun farketmez...ama mutlaka kaliteli bir isim lazım son vuruşları falan iyi olan.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bize martins tipinde bi oyuncu lazım.ne bobo nede nobre sprinter oyuncular.eger alınacaksa martins tipinde biri alınsın.eger alınamıyorsa kesinlikle gokhan unal alınmalı. |
Alıntı:
|
o tipte bi turk oyuncu geldi aklıma uygun fiyata alabilecegimiz.SERHAT AKIN |
Alıntı:
|
abi rafaelin daha bayagı bi kendini geliştirmesi lazm.her patlama yapan adamı alırsak okan koc örnegi gibi olur |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:18 . |