![]() |
Ya adami biz gol atsin diye aldik, ha iyi oynayipta atiyor ha kötü oynayipta atiyor... Sonucta atiyormu evet atiyor isini gayet iyi yapiyor bence... |
devre arası gidecek futbolcular arasında yer almalı ya bir tarafta ümit karan bir tarafta kezman bizde bobo 2 gol atınca millet seviniyo bobo vasatın üstünde değil kim ne derse desin |
Alıntı:
|
ailton kaç yaşında bobo kaç yaşında ona dikkat etmek lazım. O yaşa o olgunluğa gelmiş bir oyuncudan üstün performans beklerim ama Bobo nun önünde çok uzun yıllar var Bobo gibi adam direk silinemez. |
Alıntı:
|
Alıntı:
FORZA BOBO!!! |
ibrahim akın konusunda katılıyorum ama beşiktaşda forvetde kısıtlı oyuncu olduğu için Bobo nun daha fazla forma bulması normal. |
Brezilya Milli takimina girer mi bilemem, ama ben cok kararsizim. Bir yandan yabanci bir futbolcunun ekstra kalitede olmasi lazim ki Bobo'da bu yok, diger yandan ara sira cok yetenekli oldugunu gosteriyor ve ilersi icin umit vaad ettigini gosteriyor. Ama boyle devam ederse kesinlikle hicbir yere gitmez! |
Bobo Bence Çok Yetenekli Mücadeleci Futbolcu... Ben Ona Herzaman Güveniyorum Oyuna Girdiğinde Çok Seviniyorum.. Beşiktaştaki En Sevdigim Futbolcular Arasında..Bu Akşamda 2 Gol Attı... Rize'dede Kritik Bi Gol Attı... Bence Çok Daha iyi Olcak... O Daha Çok Genç Destek Vermeliyiz Arkadaşlar... Unutmayalım ki O Bize Gecen Sene Ikinci Yarı Geldi ve Fenerin Anelka'sından Daha Cok Gol Attı... Neden Ona Sahip Çıkmıyoruz ??? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:40 . |