![]() |
Burak Yılmaz: "Rahat bırakın" Burak Yılmaz: "Rahat bırakın" Burak Yılmaz'dan yılmayan ancak kendisiyle ilgili eleştirilerin yıldırdığı açıklamalar. Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı en önemli transferlerden biri olan genç yetenek içini döktü. Üzerine çok gelindiğini ve özel hayatına dikkat etmediği şeklinde eleştirilere maruz kaldığını belirten yıldız futbolcu şunları söyledi: “Çıkarılan söylentiler inanın gerçekten üzücü. Bir anda banko oynamaya başlayınca bu tür dedikodular çıkarılıyor. Bıraksınlar beni rahat rahat oyunumu oynayayım ‘EVİM YOK Kİ' Gece geç saatlere kadar gezdiğim ve öyle eve geldiğim yazılıyor çiziliyor. Benim evim yok ki! Evim tesis. Ümraniye'de kalıyorum. Bir kere öyle geç saatlere kadar gezip tozsam hangi yüzle ve nasıl tesise gelirim. Babam beni çok iyi anlıyor. O da zamanında aynı şeyleri yaşamış. Sürekli nasihatlarda bulunuyor. Yalnız babam değil Murat Aksu başkanım da bana destek oluyor. Ben Beşiktaş gibi büyük bir camiaya 2. ligden geldim. Haftada 3 maçı açıkcası kaldıramaz duruma düştüm. Akşam yemeğe çıkıyorum. Bazen de İbrahim (Toraman) ağabey ile sinemaya gidiyoruz. Bu gece hayatıysa herkese saygım var.” 27.10.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Vatan |
ya gezsin tozsun ne yaparsa yapsın sahaya çıkınca topunu oynasın |
takma burak sen bu kolpa basının haberleri cekemiolar seni sabri gibi adam milli takıma gidip oynuyo sen cagrılmıosan zaten burda aramak lasım biseyler neden cunku kolpa medya bize sahip cıkmıo seninn süper oynadıgın maclarda bile vasattı diolar sen en ii cevabı cık sahada wer gelecegin en parlak türk futbolcusu sensin...sewiorus seni.... |
bu mantık bize sergenden miras. kardeşim önce işini yapsın sonra ne yapıyorsa yapsın. önce geziptozacaksa işini yapamaz. buca maçına bakıyorum burak 1 metre yanındaki adama basmıyor seyrediyor. tek sorunu kafada erken oldum havalarına girdi. yazık bir akın bir sergen daha yaşayacağımıza benziyor. aklını başına almalı. |
Burak ta gözle görülür bir düşüş var bu hafta cezalı olmasından dolayı dinelecek olması yarar inş da perşembe günü uefa kupası maçında dinç bir şekilde ilk baştaki Burak ı izleriz... |
Şu an da saha içinde en fazla kaytaran isim. Sadece top ayağına geldiğinde kendine oynayan bir görüntü çiziyor. Defansif anlamda çok yetersiz. Attığı bir kaç gol onu olumlu yönde değil olumsuz yönde etkiledi daha az çalışıyor. Acilen ayaklarının yere basması lazım. Bir kaç hafta yedek beklemeli. ricardinho nun yedek kaldığı takımda Burak bu formsuz görüntüsüyle biraz arkadaşlarını klübeden seyretmeli. |
biraz futbol oynasin ve ayaginda cok fazla tutuyo topu takima daha faydali olabilir eger tutmazsa ama tecrubesizligine veriyorum insallah daha iyi olur |
Alıntı:
|
yetenekli ama daha çok kendisine oynuyor bu huyundan vazgeçmesi lazım diğer arkadaşları gibi futbolun savunma tarafını da yapması lazım biraz nobreyi örnek alsın |
bence haksız da değiller.daha dikkat li ol burak. |
Ben Buraktan hiç umutlu diilim... hemen şımarıcak, kendini karı kıza vericek birine benziyor. Adam Beşiktaştan aldığı ilk para ile gidip kendine bi Corvette araba almış... Aklının nerde olduğu hemen anlaşılıyor zaten |
düzelir bi anda zor.... |
Ozel hayatini bilmem ama sahada pek 'ahlakli' gozukmuyor. Cok sahsi oynuyor, cabuk yatiyor ve hakemle fazla ilgileniyor ve olur olmaz yerlerden sut cekiyor. Yetenekleri tartisilmaz, ama ben Tigana'nin onu adam edecegine inaniyorum. |
Alıntı:
|
Burak bu hafta düşünsün biraz daha kendini toparlasın haftaya dinamo yada memleketine karşı oyuna çıkar sahaya hayırlısıyla daha iyi bir performans sergiler... |
insallah daha iyi olur Burak, beyendigim bir oyuncu |
rahat birkan buragimizi...cocuga cok yükleniyorklar |
ya ozel hayatını istedigi gibi yaşar..kimseye hesap vermk zorunda dill.. |
burak gece hayatına takılcak bi adam degill çok faydalancaz buraktan inşallah |
saha içindeki tavırları beşiktaşlı olmayanlara çok antipatik gelebilir,mesela cincondaki hasan şaşa gıcık olurum ben izlerken,burak da onun yolundan gitmesin kendini düzeltsin biraz,topuna baksın |
basın resmen çocuğun üstüne oynuyor |
Aklım almıyor,istanbula gelip iki maç kötüü oynayan adamın hakkında gece barlardan dışarı çıkmıyor diye yazıyorlar.Yuh artık eb absın,inanmıyoruz burak bunlara biz,devam et sen.. |
Alıntı:
|
her futbolcuda oldugu gıbı suan burak dususte kımse onun yeteneklerıne laf soyleyemez ama bu turlu elestırılere alısması küsmemesi lazım cunku burası Besiktas sureklı goz onunde |
kalitesine lafımız yok,saha içindeki tavırlarını biraz düzeltirse,sorun yok |
ya bence cocugun ustune bukardar gidilmesin burak kendisini toparlayacaktir bundan hic bi supem yok oyununu beyeniyorum sen boyle devam et |
son haftalardaki düşüş bence erken form tutmasıdır sezona fırtına gibi girmişti bu düşüş gayet normal 1-2 maçtır ardada eski formunda değil.. ama |
burak ibrahim toramanla dolaştığı sürece her geçen gün iyiye gider hakketten çok eleştirdiler neden kimse koca kafa gsli yi tartışmıorda burakla uğraşıo.... |
burakda kendini ibrahim gibi harcamaz inşallahhh |
burağın geriye doğru değil de ileriye çekmesi gerek futbolunu,ondan çok şey bekliyoruz,şu an türk futbolunun çok şey beklediği isimlerin basında geliyor |
BURAK YILMAZ' ı rahat bırakın ezikler vede cinconlar medyasıııııııı |
Alıntı:
|
inonu topcusu burak simardi aslinda bence yedege cekilmesi gerekiyor sahada hayalet gibi sadece inonude var hic bir deplasmada goremedim onu kacak guresiyor bence m.dogan sag bek a.tandogan acik burak yedege burnu surtmesi lazim 40 metreden kaleye vuruyor frikik olunca topu kimseye vermiyor sanki 50 yildir bizde ALLAH TAN kupa macinda sahada yoktu yoksa delgado ya frikik attirmazdi YEDEGE BURAK YOKSA YALAN OLURSUN!!! |
Türkiye`de Saat: 21:25 . |