![]() |
of ya kurtaramadık başımıza bi türlü sakatlıklardan,allah sonumuzu hayır eylesin,üzüldm çok nobreye |
nobre yıkıldı resmen maç içinde,çıkarkenki hali de kötüydü,üzerimizdeki uğursuzluğu atamadık gitti,inşallah ciddi değildir durumu |
Alıntı:
|
Alıntı:
++++Sakarya maçında sakatlanıp çıkmak zorunda kalmasaydı 2. yarı 10 kişi kalan sakaryaya karsı mutlak gol atardı ben buna inanıorum.. i.akın ve ali tandoğanın yaptığı ortalara veya o delgadonun attığı kafayı o atmış olsaydı ben atardı die düşünüorum ve türkiyenin sayılı forvetlerinden biri... ;) güleç varken kimsenin nobreye laf sölemeye hakkı yok..... Bu en büyük haksızlık olur... |
Alıntı:
|
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=nobresakat Nobre 3-4 Hafta Yok 30.10.2006 13:33 Futbol Takımımız'ın Sakaryaspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Mert Nobre'nin bugün MR'ı çekildi. Nobre'nin sol arka adelesinde lif yırtığı tespit edildi. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, yıldız futbolcumuzun tedavisinin 3 veya 4 hafta süreceğini açıkladı. |
Delgado'ya gelen kafa topu Nobre'ye gelseydi varya topla beraber Aston Martinez'i bile topla beraber kaleye sokardı. Ama şansızlık işte bugün vezir olacakken bir anda bunlar konuşuluyor işte. Nankör meslek... |
Şansa bak ya nobre sakatlanmasaydı kesin gol atardı bizde bu maçı alırdık |
yaa ben bu nobreye hayran olmaya başladım adam sanki 40yıllık bjkli wallahi bravo |
Alıntı:
|
hiçbirinde onun gibi yurek yok helal olsun adam agladı be artık sansızlıgına ama onun bu sakatlıgı iyi idman yapılmamasından da kaynaklanıyordur kesinlikle.birde bizde bu orta saha varken bole kurulu bir orta saha adama hayatta top gitmez |
5-6 hafta sahalardan uzak kalacakmış |
Alıntı:
|
bugünkü kontrollerden sonra nobre en az 3 hafta oynamayacagı açıklandı. gercekten yazık oldu durup dururken. her macta takımımızdan sakat çıkıp duruyor. hayırdr inş. nobreye de geçmiş olsun. |
nobre 3 hafta yok Beşiktaş'ta Mert Nobre şokuhttp://www.internetspor.com/v3/resim.../8952nobre.jpg30 Ekim 2006 16:32 Beşiktaş'ta, Sakaryaspor maçında sol arka adelesinden sakatlanan Brezilyalı yıldız futbolcu Mert Nobre, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Sakaryaspor maçında sakatlanan Nobre'nin bugün MR'ı çekildi ve sol arka adalesinde lif yırtığı tespit edildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, golcü futbolcunun tedavisinin 3 ya da 4 hafta süreceğini bildirdi. |
3 haftaysa iyi ben 5-6 hafta diye okumustum,acil şifalar diliyoruz nobreye |
Topluca KurŞun DÖktÜrmek Lazim,takima. |
Yallah cinler yallah........ |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu takıma hani inanacaktık hani busene bişey beklemiyorduk hani senenye bekliyorduk herşeyi hani takım genç takımdı. medya dayattı iki maç iyi oynayınca bu takım şampiyon olur diye sizde yediniz. arkadaşlar takım yeni yeni oturacak bu seneyi unutun medyanın gazına gelmeyin biz busene şampiyonluk hedefi koymadık. medya sadece satış yapabilmek için çıkartıyor bunları. bjktv de karakartalforum programında alen abi çok güzel birşey söyledi "beşiktaşta ve türkiyede medyanın hükmedemediği tek yer beşiktaş türübünleri." diye bu oyuna gelmeyin medyanın gazı. tamam takım iyi oynamıyor. ama bu takım daha çok genç. serdar dediğin adam sağ diye alındı ama ilerde her bölgede oynayabilecek düzeye gelecek sadece sabır gösterelim |
Alıntı:
|
şanssızlıgımız bitsin artık allahımmm |
Nobre Takimda Adam Gibi Mücadele Eden Tek Adamsin Senszi çok Zor Olcak Bir Ana önce Iyleş.. Beni Ençok üzen Ezikbahçe Maçimda Oyniyamayacak :( Olmasi... Böle Kadere Isyan Be!!! |
herkes nobre gibi hırslı olsa şuan puan kaybetmeden liderdik |
gerçekten bize yakışan bir oyuncuymuşşş |
SAvaşan adam. Nobre ve Gökhan Zan ikiside yürekden oynuyorlar. Ricardinho,Bobo,İ.Akın,Burak Yılmaz a duyrulur. |
nobreden sonra ruhuna inandığımız ikinci adamımızı da gökhanı da bükreşte oynatamıyoruz,ne olacak bu halimiz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:50 . |