![]() |
Nobre hıçkıra hıçkıra... Turkcell Süper Lig'de şu ana kadar sadece 1 gol atabilen ve her maça farklı bir heyecanla çıkan Nobre hafta arasında verdiği demeçlerde Sakaryaspor'a mutlaka gol atacağını belirten Beşiktaşlı Marcio Nobre yine muradına eremedi. Brezilyalı forvet 15. dakikada sakatlanınca oyundan çıkmak zorunda kaldı. Nobre'nin oyundan çıkarken gözyaşlarına hakim olamadığı dikkat çekti. Nobre'nin sakatlanıp oyundan çıkmasıyla Tigana onun yerini Gökhan Güleç'le doldurdu. Brezilyalı futbolcunun arka adalesinde yırtık olduğu belirtildi Karşılaşmanın 20. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Nobre’nin en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Tigana, Nobre ile ilgili bir soru üzerine "Sanırım uzun süre aramızda olamayacak. 3 hafta ile 1,5 ay arası olabilir. Durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak" dedi. Öte yandan, kulüp doktoru Ayhan Optur ise Nobre’nin yarın MR’nın çekileceğini ve durumunun netlik kazanacağını belirterek, "O bölgede yırtık da olabilir, spazm da. Bunu yarın MR’dan sonra göreceğiz" ifadesini kullandı. |
üzüldüm gercekden insallah ciddi birsey yokdur |
Nobre sen bizim herseyimizsin... |
çok yazık oldu çok.Valla çok arayacağız nobreyi,takımın onsuz santrafor kombinasyonu lig a da ancak oynar.Yallah cinler yallah,kışkış cinler kışkış o zaman;) |
Koşarken sadece sergen sakatlanıyor zannediyordum... |
lan bide tigana sakatlansa be. geçmiş olsun nobre!!!!!!! senböyle çalış gol atsan da atmasanda hep arkandayız. |
yeter artık yeter nedir bu ya biri iyileşiyor biri sakatlanıyor. |
çok üzüldüm ya resmen sahada çöktü bu kadar olmaz.. |
devre aarası acil bi adam alsınlar yada batuhanı oynatsınlar |
Nobre'nin sakatlığı ciddi Maçın 20. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Nobre'nin sakatlığının ciddi olduğu açıklandı Nobre'nin en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Nobre ile ilgili bir soru üzerine "Sanırım uzun süre aramızda olamayacak. 3 hafta ile 1,5 ay arası olabilir. Durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak" dedi. Öte yandan, kulüp doktoru Ayhan Optur ise Nobre'nin yarın MR'nın çekileceğini ve durumunun netlik kazanacağını belirterek, "O bölgede yırtık da olabilir, spazm da. Bunu yarın MR'dan sonra göreceğiz" ifadesini kullandı. kartalhaber |
nobree çok geçmiş olsun sen den başkası yalan |
Helal olsun sana Nobre. Bir an önce iyileşmen dileğiyle, yanındayız. |
geçmiş olsun nobre |
insallah hemen iyilesir ya önemli birseyi yoktur... |
nazar degdi nazar nobre mükemmel oynuo tam gol atcagi maçta sahadayken sakatlandi o sakatlaninca bnde onun gbi aglicaktm nerdeyse çabuk dön nobree... |
bu kadar şansızlık olmaz diyorum...besiktas ilk defa bu kadar orta yptı...ama nobre yoqdu..cok yzık oldu..gçmish olsn..hm bize hm nobre'ye |
Volkan konusunda eziklerden adam istemiyoruz diyenlere nobre kapak olsun...nerden geldiği önemli değil...yetenekli işimize yarar olsun sorun değil...volkan da bize çok lazım...helal olsun nobreye bizde çok üzüldük... |
bir insan kosarkene sakatlanirmi? |
ya anlamiyorum sizleri sanki nobre her mac bizi kurtarmis gibi yazilar yaziyorsunuz bir gol atti tamam , bence nobreyi almamiz hataydi kafa topu hakimiyeti var diyorlar bitane kafa topu alamiyor veya kafa sutu atamiyor bize adam gecen kaleye direkt gidebilecek bir golcü lazimdi nobrenin vurdugu kafayi boboda vuruyor ikisinide yollayip bir ilhan tipinde birde carew tipinde iki oyuncu lazim bize ama nerde bu yönetim ve tigana oldugu sürece her sene hüsrandan baska bisey yok bu arada gökhan zan forvet oynasaydi nobrenin yerine en az 10 gol atmisti |
Nobre sen bizim herseyimizsin |
Alıntı:
|
helal olsun nobre sana sen aglama tigana ve yonetim aglasın |
en az 3 hafta yazık ya alla alla ne oluyo takım revire döndü |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Ne Sansizlik Yaw!!! Bu Kadar Sakatlik Olurmu. Gecmis OLsun Nobre Insallah En Kisa Zamanda Iyilesirsin... |
şanssızlık,inşallah en yakın zamanda iyileşir |
Rahat OL NOBRE.... BU Taraftar Seninle Gurur Duyuyor.... HER ZAMANDA ARKANDA YANINDA HER TARAFINDA ;) |
çok üzüldüm :( takımda en çok koşan mücadele eden oyunucmuz inş. yakın zamanda geri döner |
Nobre'ye laf atanlara inanamıyorum.Takımda yüreğini belkide en fazla koyan oyuncu.Siz daha devam edin adamı attığı gol sayısıyla değerlendirmeye.Helal olsun sana Nobre.Herkesi bilemem ama ben seninle gurur duyuyorum. |
nobre bizim yeni pascal noumamız onu çok seviyorum |
helal olsun nobre sana. gelmeden önce seni çok eleştiriyordum. ama mücadelen beni mahçup etti. iyikide mahçup oldum. ama seviyoruz nobre. çabuk iyileş. |
Helal Olsun Adama Ruhumuzu Hemen KapmiŞ. |
Nobre bizim için büyük şans.. Hem Türk hem genç hemde çok iyi... Hele bi Tigana gitsin takım doğru düzgün top oynasın Nobre çok iş yapıcak görürsünüz... |
Nobre çok karakterli adam mışsın be.Seni çok seviyoruz.Çabuk dön.Sana çok ihtiyacımız var.:) |
Çok iyi niyetli...Ama yararsız... Beşiktaş ın topçusu değil.. İlhan mansız ın,nouma nın,carew in tek başına yaptıklarını yapamıyor.Sadece mücadele ediyor. Bize güçlü ve yırtıcı bir santrafor lazım verkaç yapabilen top sürebilen defansına gelip hava toplarında yardımcı olabilen bir adam lazım.Nobre beşiktaş a uygun değil. nobre ve bobo nun oynadığı bir takımda beşiktaş ın rakibe üstünlük sağlayamadığı geçen maçlarda gördük.. nobre+bobo+gökhan güleç maalesef bir nouma veya ilhan mansız yapmıyor.. Nobre yi almakla fener i büyük bir dertten kurtadık. Nobre ve bobo ya verilen parayla cok iyi bir adam alabilirdik.. |
slm bu adamdak ruhu tüm futbolcular taşımalı.başarı ancak o zaman gelir.futbolu para kazanmak için değil sevdiğin için oynamalısın.bu da meziyet işidir |
oynasa bu maçta golatacaktı da bence |
:( Nobre\'nin Sakatlığı Cok Üzüldüm En Kısa Zamanda Döner İnşallah 3 Hafta Yokmuş Galiba |
Türkiye`de Saat: 17:56 . |