![]() |
of ya kurtaramadık başımıza bi türlü sakatlıklardan,allah sonumuzu hayır eylesin,üzüldm çok nobreye |
nobre yıkıldı resmen maç içinde,çıkarkenki hali de kötüydü,üzerimizdeki uğursuzluğu atamadık gitti,inşallah ciddi değildir durumu |
Alıntı:
|
Alıntı:
++++Sakarya maçında sakatlanıp çıkmak zorunda kalmasaydı 2. yarı 10 kişi kalan sakaryaya karsı mutlak gol atardı ben buna inanıorum.. i.akın ve ali tandoğanın yaptığı ortalara veya o delgadonun attığı kafayı o atmış olsaydı ben atardı die düşünüorum ve türkiyenin sayılı forvetlerinden biri... ;) güleç varken kimsenin nobreye laf sölemeye hakkı yok..... Bu en büyük haksızlık olur... |
Alıntı:
|
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=nobresakat Nobre 3-4 Hafta Yok 30.10.2006 13:33 Futbol Takımımız'ın Sakaryaspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Mert Nobre'nin bugün MR'ı çekildi. Nobre'nin sol arka adelesinde lif yırtığı tespit edildi. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, yıldız futbolcumuzun tedavisinin 3 veya 4 hafta süreceğini açıkladı. |
Delgado'ya gelen kafa topu Nobre'ye gelseydi varya topla beraber Aston Martinez'i bile topla beraber kaleye sokardı. Ama şansızlık işte bugün vezir olacakken bir anda bunlar konuşuluyor işte. Nankör meslek... |
Şansa bak ya nobre sakatlanmasaydı kesin gol atardı bizde bu maçı alırdık |
yaa ben bu nobreye hayran olmaya başladım adam sanki 40yıllık bjkli wallahi bravo |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:47 . |