![]() |
burda kimse bana forvetlerimizi korumasin..bobo sakarya macinda ne yapti adam sapsalin teki...top geliyor tam kafasina o outa vuruyor, kafayi yiyordum...nobre gol atamadi ve simdide sakat, gelde isin isinden cik...eee gökhan gülecin ne yaptigi belli degil ki....bence biz en iisi ibrahim akin ve buraki forvetde oynatalim, adamlar hareketli ler, bobo ve gülecle devam edersek, gollerin sadece rüyasini görürüz...ve bence dogru dürüst bir forvet alma zamani geldi...ben boboyu beyeniyordum, gencdir gol atar cok ii olur dedim..ama nerdeeeeeeeeee............. |
Istatistiklere görede en iyi kaleci bizde... |
valla bobonun yerine son vuruşları iyi bir forvet almalıyız |
Kleberson ve Koray ın dönüşüyle daha rahat pozisyon bulmaya başlarız ama ne yazık ki gol sorunu pozisyon bulsak da çözülcek gibi deil, forvetlerimin yetenekli olsalar da çok formsuzlar ve ne yaptıklarını bilmiyorlar bu forvetle pozisyon bulsak da gol atmamız zor gözüküyor. |
zaten forvet ahttımnız yetersiz,bide nobre sakatlandı tuz,biber oldu.Merakediyorum bu 3 hafta nasıl geçecek,bari burak forvet oynasa... |
Bence takımız kafa yapısında sorun var 10 kişi kalmış takıma karşı mücadele ederken bile risk alıp defansı hucuma çıkarmıyoruz sorun kafada yani |
burak forvet oynar yerinde de tandoğan oynar |
forvet evet en başında söyledim daha bobo ile yeni sözleşme imzalanmıştı..herkez yeterli buluyordu..güleç , bobo nobre yeter diyolardı..gördüler ki şimdi cidden yetersiz..zaten forveti de iy ibeslemiyoruz..üstüne bide bu var... |
yeterli pozisyona giremiyoruz.girdiğimiz pozisyonlarda son vuruslardaki eksikliğimiz ön plana çıkıyor. bu arada istatistikler bu kadar önemliyse bobo nun istatistikleride olumlu çıkıyor. geldiğinden su ana kadar takımda en çok gol atan oyucu sizin futbolcu sıfatına koymadıgınız bobo ne yazıkki.!! |
nasıl ki en az golü yiyen takım olmamız,runjenin iyi kaleci olduğunu göstermiyorsa,en az gol atan takımlardan biri olmamız da forvet hattının kalitesiz olduğunu göstermiyor bence,pozisyon hazırlayamıyoruz ki,ilk pozisyonumuz dakika 60 da falan geliyor |
Türkiye`de Saat: 21:09 . |