![]() |
istatisliklere göre forvet yetersiz O G B M A Y P 1.F.Bahçe 11 7 2 2 26 12 23 2.V.Manisa 11 7 2 2 25 12 23 3.Beşiktaş 11 6 2 3 14 9 20 4.G.Saray 11 4 6 1 19 14 18 5.G.Antep 11 4 5 2 13 11 17 6.Kayserispor 11 5 2 4 14 13 17 7.Trabzon 11 4 3 3 15 15 15 8.B.Ş. Ankara 11 2 8 1 14 12 14 9.Konya 11 3 5 3 12 13 14 10.G.Birliği 11 4 2 5 10 14 14 11.Denizli 11 3 4 4 10 12 13 12A.Gücü 11 63141212 13.Antalya 1263111312 14.Bursa1 335101312 15.Sivas por11335121612 16.Ç.Rize1132691311 17.Sakaryaspor1124571110 18.Erciyes11 1 3 7 11 31 6 işte puan durumu sonuç ortada böyle kötü bi kaleciye göre ligin en az gol yiyen takımı beşiktaş... bu gösteriyorki gol yollarında bi sıkıntı var sizcede öyle deilmi???? |
bece gol eksiğimiz değil gol pozisyonu eksiğimiz var |
Bence asil sorun tek on libero oynamamizdan , cift on libero oynasak onlarin onunde delgado onunda onunde nobre sag kanat ali tandogan(burak) sol kanat I.akin fecci gol atariz...... |
Nobreyi savunup boboyu elestirenler sorum size..nobrenin atıgı gol ney bobonunki ney forvetin görevi gol atmak degilmi ilk olarak...gökan güleçtende bi şey olmaz beşiktasın forvetiysen sahsi oynamıcaksın yardımlasacaksın.. |
gol pozisyonuna giremiyoruz,pozisyonlar son yarım saatte geliyor,onda da atarsak 1-0 yeniyoruz,atamazsak(martineze takılıyoruz) kahrolup dönüyoruz,bence kanatlar zayıf,pozisyon üretmek için kanatların biraz daha etkili olması gerek |
Gol atamamanın nedenini forvet yetersizliğine bağlamak çok anlamsız.Önce gol pozisyonuna girebilmek lazım. |
forveti biraz daha beslesek olabilirrrr |
tiganayla herşey yetersiz kanat organizasyonu yok ki |
kadro yetersiz forvetler olsa ne olurki |
bence forvet hattı yetersiz kadro yeterli 1-2 takviyeyle kadro daha iyi olur |
burda kimse bana forvetlerimizi korumasin..bobo sakarya macinda ne yapti adam sapsalin teki...top geliyor tam kafasina o outa vuruyor, kafayi yiyordum...nobre gol atamadi ve simdide sakat, gelde isin isinden cik...eee gökhan gülecin ne yaptigi belli degil ki....bence biz en iisi ibrahim akin ve buraki forvetde oynatalim, adamlar hareketli ler, bobo ve gülecle devam edersek, gollerin sadece rüyasini görürüz...ve bence dogru dürüst bir forvet alma zamani geldi...ben boboyu beyeniyordum, gencdir gol atar cok ii olur dedim..ama nerdeeeeeeeeee............. |
Istatistiklere görede en iyi kaleci bizde... |
valla bobonun yerine son vuruşları iyi bir forvet almalıyız |
Kleberson ve Koray ın dönüşüyle daha rahat pozisyon bulmaya başlarız ama ne yazık ki gol sorunu pozisyon bulsak da çözülcek gibi deil, forvetlerimin yetenekli olsalar da çok formsuzlar ve ne yaptıklarını bilmiyorlar bu forvetle pozisyon bulsak da gol atmamız zor gözüküyor. |
zaten forvet ahttımnız yetersiz,bide nobre sakatlandı tuz,biber oldu.Merakediyorum bu 3 hafta nasıl geçecek,bari burak forvet oynasa... |
Bence takımız kafa yapısında sorun var 10 kişi kalmış takıma karşı mücadele ederken bile risk alıp defansı hucuma çıkarmıyoruz sorun kafada yani |
burak forvet oynar yerinde de tandoğan oynar |
forvet evet en başında söyledim daha bobo ile yeni sözleşme imzalanmıştı..herkez yeterli buluyordu..güleç , bobo nobre yeter diyolardı..gördüler ki şimdi cidden yetersiz..zaten forveti de iy ibeslemiyoruz..üstüne bide bu var... |
yeterli pozisyona giremiyoruz.girdiğimiz pozisyonlarda son vuruslardaki eksikliğimiz ön plana çıkıyor. bu arada istatistikler bu kadar önemliyse bobo nun istatistikleride olumlu çıkıyor. geldiğinden su ana kadar takımda en çok gol atan oyucu sizin futbolcu sıfatına koymadıgınız bobo ne yazıkki.!! |
nasıl ki en az golü yiyen takım olmamız,runjenin iyi kaleci olduğunu göstermiyorsa,en az gol atan takımlardan biri olmamız da forvet hattının kalitesiz olduğunu göstermiyor bence,pozisyon hazırlayamıyoruz ki,ilk pozisyonumuz dakika 60 da falan geliyor |
sorun forvetlerde değil.. Sistemden dolayı pozisyon üretemiyoruz ortasahada ayağı top yapan 1 adamla oynarsan sonuç bu olur |
FORVET DURURKEN DEFANSTAN GÖKHAN ZAN gelip gol atıyorsa bu forvet beş para etmez demektir. en iyisi nobre hiç olmazsa o koşuyor, sakatlanınca maçtan çıktım diye ağlıyor. peki ya diğerleri. "herkez görevini yapsın yeter" |
bunun için istatistiğe gerek yok bize adam geçebilecek seri son vuruşu iyi forvet şart bu işler bobo ile olmaz |
kalecimiz harikalar yaratıyor,defansımız mükemmel,orta sahamız top cambazı da forvetimiz mi kötü,tigana bu takımı ortalama oyunculardan kurulu bir takım yaptı,tazminatını da alıp gidecek ve biz yine eli boş bakınıcaz |
Alıntı:
|
oyuncularımız biraz daha becerikli olsa bugün fark olurdu |
söve söve gönderdigimiz ailton bu takımda cok iş yapardı :mad: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ailton ve carewi cift forvet olarak düsünebılıyormusunuz ?? |
bence takımın en önemli eksiği forvet. dripling yapabilen, adam geçebilen, süratli olan, verkaç yapan, kuvvetli, top tutan, toplara sert ve düzgün vuran, bitirici vuruşlar yapabilen forvet lazım. bobo bu yükü kaldıramıyor. devre arası mutlaka yukarıdaki özelliklere sahip yabancı bir forvet almamız lazım. kısacası ilhan mansız-ailton karışımı bir forvet istiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benimde aklıma morientes geliyor nedense |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
keske carew gitmeseydi adam o boyu ile cokta iyi top suruyordu. |
Alıntı:
ama ailtonla olacak işler değil bunlar kimse kandırmasın kendisini forvete alacaksın hırs dolu bi adam sadece savaşçı kimliğe sahip olsun ilhan yada nouma gibi şu anda türk olarak benim nihat aklımdan geçen yabancı olarakta aklıma carew ve asomuah geliyor.Bu forvetlerin hepsini gönder yerine al dediğim adamları nasıl gol atıyoruz o zaman gör... |
nobre nihat ikilisi her derde devadır bence... |
Türkiye`de Saat: 19:25 . |