![]() |
http://ivorycoast.worldcupblog.org/upload/2845182.jpg Arouna Koné muhteşem bi adam bir forvette olması gerekn her özellik var... |
arkadaşlar serhata ne dersiniz adam anderlechte yedek o da iyi futbolcu |
kimse kusura bakmasın nobre bizde golü unttu gol atamayan forvet istemiyortum ben boboyada laf edenlere bobo attıgı golerle cevap veriyo keşke ailton kontenjanda boşken kalsaydı.. |
Alıntı:
|
bende katılıyorum sorun pozisyon üretememekte...forvetlerde değil |
pozisyon üretemiyoruz diyorsunuz ama pozisyon üretmek için dripling yapan, aralara kaçan bir forvet lazım. bizim hiçbir forvetimizde bu özellikler yok. bütün forvetlerimizin özellikleri aynı. |
bobo ve nobre ye orta glmio..nobre ortadan gln topa kafa vurmk istyo..onun içnde alit. oynması lzım..kptan ztn iyi orta yptıgı pk solnmz..yany sorun forvette degil..ara pslrla ortalarla gol atan bi ekip degilz..ama inş diinamo mcındaki kdroyu bozmssa antalya'yı frklı ynriz |
Alıntı:
|
evet daha dinamo maçı oynanmadan bu başlıkda yazmıştım pozisyon bulsak da gol sorunumuz çözülmez die sanırım dünkü maç yeterince açıklayıcı olmuştur. |
forvetin yetersiz olduğunu görmek için istatistiğe gerek yok ki:D bence biraz da beceriksizlik war,topu bi yere kadar getiriyolar,mutlak gol pozisyonu ama onlar bunun gol olacağına inanmıyolar,sonumuz hayırlı olur inş ne diim.. |
Devre arası Bobo gider kaliteli bir forvet gelir Beşiktaşın gol sorunu çözülür Eldeki oyuncuların yapısı tek forvet oynamayı gerektiriyo o tek forvetin de komple bir forvet olması lazım Bobo gibi stajyer futbolcuyla olmaz bu iş |
İlhana sol bacagımı versem futbola dönermi acaba |
boboyu göndermeye içim elvermiyo,en fazla kiraya verilebilir diye düşünüyorum,bonservisini bile almışız,bobodan da mı zarar edelim |
gol sıkıntısı çektiimiz bi gerçek. ama gol pozisyonuna giremediimiz daha büyük bi gerçek. usta bi golcü lazım. ilhan gibi. |
Bobo gitmesin ya Boboyu gönderelim demek saçma olur çok genç bir oyuncu ve gelecek vaadediyo kirlanabilir, biraz daha tecrübeli bir oyuncu transfer edilmeli devre arası. |
Genç avcısı Tigana 2 milyon euroya aldırdığı stajer Boboyu yetiştirmeye dursun Beşiktaş Bükreş'e sahayı dar ettiği maçta en az 10 tane net gol pozisyonu yakalamasına rağmen anca 1 tane atsın. UEFA umutları da tekrar başka bir bahara. |
sezon başında büyük bir değişim yaşadık,takımı gençleştirdik,sabır gerektiği çok açıktı,ama delgado ve rico transferiyle havaya girdik,uefada final dedik,yeni bir takım olmamız hayallerimizin de yavaş yavaş tükenmesine maloluyor |
Alıntı:
|
Serhat Akın aradığımız forvettir, sağ açıkta da oynayabiliyor. (4-1-2-1-2) Martinez A.Tandoğan---İ.Toraman---G.Zan---İ.Üzülmez Koray Kleberson---Ricardinho Delgado Serhat---Nobre veya (4-2-3-1) Martinez A.Tandoğan---İ.Toraman---G.Zan---İ.Üzülmez Kleberson---Koray Serhat---Ricardinho---Delgado Nobre Martinez ve Serhat'ın dışında bir de defansa Popescu tarzında bir stoper alabilirsek bu takım şampiyonluğun en büyük adayı olur Tigana'ya rağmen... |
Gol atamamanın nedenini forvet yetersizliğine bağlamak çok anlamsız.Önce gol pozisyonuna girebilmek lazım. bende oyle dusunuyorum |
Türkiye`de Saat: 04:29 . |