![]() |
http://ivorycoast.worldcupblog.org/upload/2845182.jpg Arouna Koné muhteşem bi adam bir forvette olması gerekn her özellik var... |
arkadaşlar serhata ne dersiniz adam anderlechte yedek o da iyi futbolcu |
kimse kusura bakmasın nobre bizde golü unttu gol atamayan forvet istemiyortum ben boboyada laf edenlere bobo attıgı golerle cevap veriyo keşke ailton kontenjanda boşken kalsaydı.. |
Alıntı:
|
bende katılıyorum sorun pozisyon üretememekte...forvetlerde değil |
pozisyon üretemiyoruz diyorsunuz ama pozisyon üretmek için dripling yapan, aralara kaçan bir forvet lazım. bizim hiçbir forvetimizde bu özellikler yok. bütün forvetlerimizin özellikleri aynı. |
bobo ve nobre ye orta glmio..nobre ortadan gln topa kafa vurmk istyo..onun içnde alit. oynması lzım..kptan ztn iyi orta yptıgı pk solnmz..yany sorun forvette degil..ara pslrla ortalarla gol atan bi ekip degilz..ama inş diinamo mcındaki kdroyu bozmssa antalya'yı frklı ynriz |
Alıntı:
|
evet daha dinamo maçı oynanmadan bu başlıkda yazmıştım pozisyon bulsak da gol sorunumuz çözülmez die sanırım dünkü maç yeterince açıklayıcı olmuştur. |
forvetin yetersiz olduğunu görmek için istatistiğe gerek yok ki:D bence biraz da beceriksizlik war,topu bi yere kadar getiriyolar,mutlak gol pozisyonu ama onlar bunun gol olacağına inanmıyolar,sonumuz hayırlı olur inş ne diim.. |
Türkiye`de Saat: 02:19 . |