![]() |
Gruptan Cikarmiyiz ? bu futbolla son 2 maçı kazanıp cıkarızzz herkes de sasar kalır gercekten iyi oynadık ama sansız goller kaçırdık ve olmadı |
Yanlış yere açmıssın gündem dışı komiklere taşıman lazım |
tamam iyi oynadikda ama 2macda 0puan cok kötü malesef diyorum biz bu grupdan cikamicaz:( |
ee biz cikarsak iceri kim girecek ki ben mi yok ben girmemm ben giremem kiii:D(burhan abi ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 bile olamayiz sadece bukres ve club brugge maclarini kaybetmeli |
bu tiganaya destek verenleri futbol cahili olarak görürüm kardeşimmmmmmmmm şimdi çok ağır küfür etmek istiyom küfürrrrrrrr hey allahım ya sabırrrrrrrr sen niye burak'ı oyuna sokuyon eziq tigana eziqqqqqqqqq soksana ibrahim akın'ı serdar'mış ulan herif döküldü be hiç olmazsa 60.dakikadan sonra çıkarsana oraya koray'ı kaydır sonra ne mok yiyersen ye görmüyomu bu tigana efendi bunları zaten kürdanına gıcık mıcık oluyom bi allahın kulu çıkıpda hesap sormuyomu adam akıllı birileri haaaaaaaaa yeter lannnnnnnnnn demirören efendi sen serdar bilgili'yi bitiren sensinnnnnnnnnnnnn o yönetim anlayışı sende dahil demirören efendi şu andaki yönetime 5 değil 1000 basar sen demirören efendi serdar bilgili zamanında yöneticilik yaparken kapris yapıp da bırakmıcaktın bizi yazıklar olsun sana demirören yazıklar olsunnnnnnnnnn yazıklar olsun böle futbol zihniyetine utanıyom be utanıyommmmmmmmmmmmmmmm..... |
BÜKREŞ .TOT MAÇINI KAYBETCEK LEVERKUSEN MAÇINI KAYBEDECEK BERABERE KALSADA BİZİM İÇİN İYİ BRUGGE TOT MAÇI suanda berabere her sonuç bize yarar bizde club brugge ile leverkuseni yenersek bu gurptan cıkarız bükreş ve brugge kendi arallarında oynadıklarında her sonuç beşiktaşa yarar ama berabere kalırlarsa iyice yarar |
gruptan çıkmamız zor görünüyor ama 2 maçıda alırsak çıkacz.. |
Alıntı:
|
arkadaşlar kendimizi kandırmayalım uefa bitti |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BÜKREŞ .TOT MAÇINI KAYBETCEK LEVERKUSEN MAÇINI KAYBEDECEK BERABERE KALSADA BİZİM İÇİN İYİ BRUGGE TOT MAÇI suanda berabere her sonuç bize yarar bizde club brugge ile leverkuseni yenersek bu gurptan cıkarız bükreş ve brugge kendi arallarında oynadıklarında her sonuç beşiktaşa yarar ama berabere kalırlarsa iyice yarar...BUNLAR MATAMETİKSEL HESAPLAR AMA BU HESAPLAR OLURSA Kİ OLMA İHTİMALİ %50 BİZ CIKARIZZZ |
Alıntı: deRin´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif bu tiganaya destek verenleri futbol cahili olarak görürüm kardeşimmmmmmmmm şimdi çok ağır küfür etmek istiyom küfürrrrrrrr hey allahım ya sabırrrrrrrr sen niye burak'ı oyuna sokuyon eziq tigana eziqqqqqqqqq soksana ibrahim akın'ı serdar'mış ulan herif döküldü be hiç olmazsa 60.dakikadan sonra çıkarsana oraya koray'ı kaydır sonra ne mok yiyersen ye görmüyomu bu tigana efendi bunları zaten kürdanına gıcık mıcık oluyom bi allahın kulu çıkıpda hesap sormuyomu adam akıllı birileri haaaaaaaaa yeter lannnnnnnnnn demirören efendi sen serdar bilgili'yi bitiren sensinnnnnnnnnnnnn o yönetim anlayışı sende dahil demirören efendi şu andaki yönetime 5 değil 1000 basar sen demirören efendi serdar bilgili zamanında yöneticilik yaparken kapris yapıp da bırakmıcaktın bizi yazıklar olsun sana demirören yazıklar olsunnnnnnnnnn yazıklar olsun böle futbol zihniyetine utanıyom be utanıyommmmmmmmmmmmmmmm..... SERDAR MI DÖKÜLDÜ SEN HANGİ MAÇI İZLEDİN ARKADAŞIM YA SERDAR BU MAÇTA COK AZ ADAM KAÇIRDI SEN KLEBERSON LA KARIŞTIRMIŞ OLAMAYASIN ONU KLEBERSONDA CIKTI OKADAR PAS HATASI YAPMASINA RAHMEN ORTA SAHAYI TOPARLIYODU SİMDİ O DA GİTTİ BURAK GİRİNCE AMA SERDAR HATASIZ OYNADII |
iki mcı ynip..dier mclr berabere bitse blki..ama bizde ole bi sans olcagını pk znntmıom |
Alıntı:
yukarıdaki yorum komedi senaryosu dalında oscar alır;) |
bu 1=2 demeyle aynı imkanda olarak goruyorum. bukres gibi bir takımı yenemeden tothenama karsı kendi evinde varlık bile gosteremeyen takımımızdan bole zor bi işi nasıl bekleriz.? Avrupada futbol buradaki gibi oynanmıyor. |
cikmamiz zor ama mucize olurda 2 macida kazanirsak cikariz... |
Alıntı:
ben bole bir hesabın anca masal alemlerinde olacagına inanıyorum..Sen once iyi top oyanayacan ki bole macları vermeyecen ogle hesap yapmadan cıkacan..:) |
ben şu an 30 yaşındayım. ben göremiyeceğimde gruptan çıktığımızı belki torunlarım bir gün görür. |
kartalizma kardeş serdar 19 yaşında bi velet hem onu sağ bek diye aldık fahri varken koray varken sen niye serdar diyosun aanlamadım herif tek pas yapmaktan başka yan pas bilmem ne pas yapmaktan başka bişey yapmıyo bi fiziği var diye diye kandırmasın bu tigana bizleri aldatıyo bu eziqin işi gücü tazminatta bana kimse hikaye anlatmasın.. |
derin arkadaşım eleştiriler her zaman olur kabul ama serdar bugun hatasız oynadı bunu kabul et bi kere tigana konusu herkesin fikri ayrıdır ama bugun kü maçta tigana nın bir sucu yoktu tigananın amacı oyuncuları değişik yerde oynatıp rakibi bozmak ve oyunculara farklı özelliklere sahip etmektir serdar suanda sağ bekte oynayamaz orda cürür gider bugun de gayet iyi oynadı |
senaryo diyen arkadaşlar TOT.brugge maçı suan 3_1 yeniyor tot. dediğimin biri cıktı diğerleri de cıkıp beşiktaş bu gruptan cıkarsa görüşürüz oks |
zor ama imkansız degil olacak işallah |
imkansız olduğuna inanmıyorum,biz yine de destekleyelim takımımızı,bu oyunun hakkı bu sonuç değildi çünkü |
Alıntı:
şaka bir yana da bence çok düşük bir ihtimal..hatta ihtimal dışı geliyor...ama bakalım..yıldırım demirören hep söz veriyor zaten...yok uefa da final oynayan takım yarattık falan filan..boş sözler hep... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ümidimi kaybetmek istemiyorum ama çok büyük dezavantajımız var |
|
Gruptan elbette çıkacağız. fakat Tigananın hataları yüzünden, boynumuz, eğik sıfır puanla. her maçta yeni adetler çıkartıyor. Koray sağda oldu canım... saha ağır çamur ve oyuncular mücadele ediyor koşuyor.Fakat beyefendi, taze kuvvet sahaya sürmeyi düşünmüyor.sakatlıktan dolayı sadece 1 kişi değiştiriyor. |
Alıntı:
|
dinamonun ve leverkusen'in 1 maç eksikleri var onu da göz ardı etmeyelim..şansımız var evet ama zor diyorum ben...inşallah çıkarız.. |
çok zor görünüor iki maç oynadık puanmız hala 0.. |
iki macida kazanmamiz gerek, baska birsey diyemiyorum... |
Alıntı:
|
biz artık tottenham ve dinamonun her maçını kazanmasını beklemeliyiz,çünkü onlar avarajlado olsa geçecekler bizi belli.Biz 2 maçımızzıda kazanırsak çıkarız,çünkü şu ana kadar 2 senedir yani,6 puanlı her takım çıkmış üst tura,sadece bir takım hariç... |
Alıntı:
Süper Yorum Yapmışsın :D +1903 Hayal Olur Gruptan Çıkmak HayaL... |
Türkiye`de Saat: 23:36 . |