![]() |
(Gazetecilerin bir basın toplantısında mösyö Tigana hani sizin sisteminizde futbolcu değişir sistem değişmezdi ne olduda değiştirdiniz derse , ne cevap vereceğini çok merak ediyorum) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bende çok merak ediyorum aslında ama yanlışlarını görmüş de olabilir tigana buda bir ihtimal..bişeylerin farkına vardıysa buna daha çok sevinirim... |
Alıntı:
sana katiliyorum.... |
Dün Ricardinho bi işe yaramadığını gösterdi TİGANA ise zamanında oyuncu değişikliğine gitseydi maçı rahat kazanırdık. |
Normalde tigana kuruyodu ama o kurmamıstır kafasına taş düşmemişse tabi |
Adamı sistemi değiştirdi diye takdir etceğimize kesin yönetim değiştirtmiştir,hani değiştirmezdin sistemi diye rencide etmeye çalışıyoruz.Lütfen biraz dikkatli yorum yapalım ya.İstediğimizi yaptı olmadı bir daha ki sefere olacaktır diye düşünüyorum.Tigana her maça böyle çıksın biz kaybetsek bile alkışlanırız.Bizim için de önemli olan bu değil mi?? |
Alıntı:
|
offoff, adam sisteimi degistirmiyor kötü diyorsunuz, sistemi degistiriyor, simdide o yapmadi diyorsunuz....bende demistimki bu mactan sonra bari tiganaya laf atmazlar, ama diyecek birsey buluyorsunuz masallah..... |
Alıntı:
|
kim yaptıysa eline sağlık gerçekten bari Antalya maçında klasik sistemine geri dönüp bizi tekrar kahretmesin Tigana. Klebersonun yerine İbrahim akın ya da Burak oynasın tamamdır. |
Kimse kimseyi kandırmasın bu maçdan önce Tigana'nın iddiası şuydu ; benim sistemimde futbolcu değişir sistem değişmez ,ayrıca Delgado & Ricardinho birlikte oynamaz diyordu. ------------------------------------------------------------------------- delgado ve ricardinho yu yanyana birlikte oynatmam diye bişey demedi. yanlıs hatırlamıyorsam sunu dedi.: ''delgado ve ricardinho yu su takımın durumuna göre birlikte oynatamam hazır değiğlller. hazır oldukları zaman tabiki oynatıcam ama su durumda ikisini oynattıgım son iki maçta 6 gol yedik. ben deli değilim. zamanı gelince oynarlar '' demişti. yaa benim anlamadıgım oynatmazsın niye oynatmıyosun deniyor. oynatırsın hani oynatmicaktın,kim emir verdi oynatman için falan filan deniyor. herkes gazete de okuduklarını geliyor bu foruma teknik direktör edasıyla adama işini ögretmeye kalkıyoruz.bırakalım artık bu anlayısı.!!! |
Türkiye`de Saat: 06:35 . |