![]() |
Yalan ya,buıraksınlar bu haberleri.Valla dum gelirse gelen gideni bile aratabilir.. |
ne bu ya nedio bunlar allah askina daum kim ya |
Yalaaaaaan. |
daum olacağına lucescu olur,inanmıyorum bu habere ben |
tigana gidecek olursa tek adayım daumdur. adamın türkiyedeki başarıları ortada. İddia ediyorum gelirse bu takım bu sene şampiyon olur. Kadromuz tam dauma göre ofansif bir kadro. Lucescu'ya bile bu açıdan dolayı tercih ederim daumu. |
Alıntı:
aynen katiliyorum....suan gelwebilecek en iyi adam daum en azindan kanat organizasyonunu ogretir takima tigana efendinin yapamadigini |
daum la ne işimiz var bizim yaa |
ben öncelikle tigan nın kalmasından yanayım ama tigana nın yava yavaş sınırları zorladığıda baki eğer tigana giderse bence ilk tercih lucescu olmalı oda olmazsa daum olsun hem türkiye yi ii tanıyor hemde displin yönünden tigana dan ii gelmesinde bana göre bi sakınca yok ama öncelik lucescu |
arkadaşlar bu yazı fanatikte yayınlandı ve mehmet demircan adlı muhabirin imzası war.isim olmasaydı yalan diyebilirdik ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz...ayrıca daum 5-6 sene burda antrenörlük yaptı...özel muhabiri kesin vardır ve arkadaşları tabii...hayırlısı ne ise o olsun... |
tigana dan ii olduğu kesin ama. forza lucescu |
Türkiye`de Saat: 17:56 . |