![]() |
artık aldanacak kadar saf değiller |
çok enteresan geldibana avrupada beşiktaşımızın taraftara öyüldüğünde hep böyle kendi içimizde parçalanıyoruz daha öncede atletik bilboayı yendiğimiz zaman bizim hakkımızda uefa ve avrupada övgülü haberler çıkmıştı daha sonra dağılmaya yada dağıtılmaya başlandık hemen değişti bütün haberler. |
Tesekkurler Lutfen Bu Topic Hep Burada Kalsin |
teşekküürlerrrr |
SAPINA KADAR B E Ş İ K T A Ş LIYIZ |
Alıntı:
|
Yorumlarını çok beğendiğim insanlardan birisin ve çok güzel yazmışsın gene.Foruma geri dönüş heralde:cool: |
dogru yasmissin...beyeniriz beyenmeyiz, tarisadabiliriz, ama bizi bölemezler, izin vermiyecegiz...düsüncelerimizde yinede özgürüz |
amokachi kesinlikle haklısın herkes bizi bolme egiliminde gelmeyelim bu oyuna sonucta hepimiz Besiktaslıyız... |
amokaci kardesim seni ayaga kalkip alkislamak istiyorum..( harbiden pc nin karsisina gecip seni alkisliyorum)... üstelik ben ezikbahceyi eger yenersek birseyin örtbas edilecegine degil de...o galibeyette tekrar besiktas ruhunu yakalayacagimiza inaniyorum...su genc kadronun önümüzdeki maclara daha güvenli daha motive olacagina inaniyorum Sapina kadar besiktasliyiz |
Türkiye`de Saat: 00:54 . |