![]() |
şöyle bir atasözü var yukarı tükürsen bıyık aşağıya tükürsen sakal hani bizim durumumuza cuk diye oturuyor |
yaaa gönder gönder nereye kadar??? yinemi devre arasinda göndermeler!! yapmayin ya yazik günahdir....oooooffffff..... |
Ya önüne Gelen Açiklama Yapiyorrrrr Yeter Yaa |
ne hale düştük iyi oynadığımız.şampiyon olduğumuz sene bile bu kadar manşet haber yoktu gazetelerde...galiba bizim takımın manşet haber olması için kötü olması gerekiyormuş...şerefsiz basın... |
bu muhalefet boş laflar ediyor ve şuan beşiktaşın aleyhine işler yapıyor bilmem farkındamısınız. Sivas maçında protestoyu başlatanlar da onların bulunduğu tribündü. |
helal olsun erdoğana,yönetimin yapamadığını yapmaya çalışıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yönetim seçimeri kazanmak için son kozlarını oynuyor diye düşünüyorum..ve seçimi kazanmak için de tigana'yı yollayacaklarını düşünüyorum..son hamleleri bu olur..çünkü tigana geçrekten herşeyin doğrusunu ben bilirim diyor ve burnundan kıl aldırmıyor..tigana çok tepki topladı bence de en doğrusu bu..hatta tazminatı da bunlar ödeyecekmiş çok güzel işte..tazminat derdinden de kurtulduk..yollayın gitsin biran önce..ama yerine LUCESCU , LİPPİ ,LE GUEN gibi hocaları getirin.. |
bence suç FOTBOLCULARDA |
Türkiye`de Saat: 15:58 . |