![]() |
Samet Aybaba - Beşiktaş Arkadaşlar samet aybaba ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. şahsen ben tamamen gelmemesi taraftarıyım. adı geçiyormuş, allah korusun diyenlerdenim |
Neden SevİlmedİĞİnİ Bİlmİyorum Ama Bende İstemem Gelmesİnİ Gelebİlecek Kapasİtede OlduĞunu DÜŞÜnmÜyorum. |
sinan engin samet aybaba metin tekin bu üçlü görev alsın |
adam antipatik |
sinana ok diyen bile yarı yarıya. ama benim tribünden de izlenimim samet aybaba, adnan aybaba bunlar hiç sevilmiyor |
allah korusun... |
sevilmemesini bilmiyorum emeği geçmiş kaptan olmuş biri sevilmesi gerekir ama şu anda teknik direktör olarak düşünmüyorum |
gerçekten sevilmeme sebebini bilen var mı ? |
çalıştırdığı takımları sanki BJK ile oynarken ayrı motive ediyor. Adamın maçta kenarda bile suratının şekli değişiyor. Biz de eski kaptanımızın BJK'ye karşı bu kadar hırslı olur mu diye karşı duruyoruz. Belki karşı demeci felam varsa bizim bilmediğimiz yada unuttuğumuz. Aslında Samet'te işte o BJK'li ruhu var. O hırs var, o yürek var. Ama hiç bir Türk TD'ye sahip çıkmayacağı gibi ona da bu yönetim sahip çıkmaz. |
Türk olucaksa kesinlikle Samet olmalı... Adam gittiği her takımda başarılı oldu şimdiye kadar ama tek sorunu bi türlü bi takımda tutunamaması |
bence samet in en büyük eksisi kardeşi...:D:D |
Alıntı:
evet yaaa, boğarım benim öööle kardeşim olsa :D Geçen bu Adnan kalktı, "GİTSİN" diye yazdı tahtaya altına sıraladı : 1-yönetim 2-Tigana 3-Oyuncular 4-Taraftar e yuh yahu yuh!!! Ziya ile Gökmen yerlerde tabiii... |
Bir zaman Gençlerbirliği,İnönü'de BJK'yi eleyince sanırım çarşıya 3'ün 1'ini yapmıştı.Yani o maç herşey kopmuştu zaten... |
Alıntı:
|
türk olucaksa kesin o olmalı |
daha erken olduğunu düşünüyorum.ilerde belki |
Alıntı:
yahu tabii ki de ama en baba komedi programına 5 basar yahu!! gecenin 01:30'unda kahkahalarla güldürüyorlar adamı... Ama bu şekilde genel bir protesto varsa, seyretmeyelim yau!!! |
Alıntı:
o kadar komiklerki gaffur kadar rayting yaparlar :) ama bir de diğer taraftan cem papila olayı bitirdi beni. nasıl böyle bir adamı alıpta oraya yorumcu diye çıkartırlar. bi de yok ben beşiktalıyım falan diyor sevimli gözükmek için. ayıp ayıp ucuz siyaset bunlar. Beşiktaşlı olmak bu kadar ucuz değil... |
Alıntı:
Topluca yapılacak her türlü protesto eylemine varım, haber et Aziz!!! |
Sametten Beşiktaş'a hoca olmaz. Bırakın bu duygusallığı her eski Beşiktaş'lı oyuncuyu teknik direktöre mü yapalım. Rıza örneği mevcut sütten ağzımız yandı. Futbol artık uluslararası bir sektör haline geldi. Türk medyası ve bizdeki sabırsızlık da düşünüldüğünde yabancı hocalar tercih edilmeye devam edecektir. |
Alıntı:
|
ben samete sıcak bakmıyorum..aslında türk hocaya sıcak bakmıyorum..türk hoca olacaksa samet yada ertuğrul olabilir..ama bence.... 1->Lucescu 2->Lippi 3->Le Guen.....................olmalı diye düşünüyorum..bunu ilkdefa yazmıyorum ama bence böyle hocalarla anlaşılmalı... |
türk olacaksa sametten önce ziya dogan geli benim icin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tiganadan kötü olamaz bence,adam bizi kendi takımlarıyla yendi diye antipatik oldu bir anda |
Adnan Aybaba da iş yok ama abisi Samet hoca iyi bence. o gerçek Beşiktaşlı. |
Şu baskıyı şu anda bir türk hoca asla kaldıramaz,eğer tigana devre arasında gidecekse yabancı çok iyi bir hoca lazım,luce,lippi.. gibi ancak yanına beşiktaş için çalışacak,iyi bir yardımcı türk antrenör olmalı..Aam yönetim illaki türk olacak diyosa samet şu anda en iyisidir.. |
Türk teknik adam kaldıramaz Beşiktaş'ı. Hangisinde o vizyon var bırakın Allah aşkına. 1 senelik teknik adam gelmesin artık Beşiktaş'a. Tiganaya öyle ya da böyle sabredecez. Bu sene olmadı seneye şampiyon yapar bizi. Sametlerle Ziyalarla Denizlilerle olmaz bu iş. |
Samet aybaba beşiktaşından kapısından giremez ....Bazı arkadaşlar sebebini sormuşlar bilmeyenlere hatırlatayım Sezonu yanlış haılamıyorsam 2001/2002 sezonun Rakip takımlara karşı oynadığı maçlara neredeyse yedeklerle çıkıp Bizim maçlarda 2 misli takıma yulenmesi sonucunda çarşı tribünü samet aybabayı ıslıkladılar maç sonucu samet hocaya sordular :Hocam beşiktaş taraftarı sizi ıslıkladı bu konu hakkında ne düşünüyosunuz ? samet hocada :Çapulcular beni ıslıkladı diye moralimi bozamam bu konuyu geçelim demişti O yüzden beşiktaşa gelmesi imkansız... |
olay yazdıkların gibiyse tabiki ona olan tepki haklı |
Samet olabilir nede olsa besiktasin icinden yetismis biri tiganadan iyidir Bazilari istiyorki besiktasli hocalar basinda bulundugu takimlar besiktasa yenilsinler eger oyle yaparlarsa Ekmek yedikleri yerlere yanlis yaparlar sonucta o kluplerden ekmek yiyorlar |
Açıkçası Sameti tanımıyorum... Ama gelmesinden yanada değilim.. Ben tigananın tanıdığı kadar bu kadroyu tanıyan biri olmadığı kanaatindeyim.. Tiganayla sonuna kadar devam edilmeli.. yeni yapılmış bir takım oturması 1 seneyi bile bulur sabretmeliyiz. bu sene için değil bi dahaki sene için sabır sabır sabır... Antranör değişirse bu sene değil bi dahaki senede şampiyon olamayız... |
Alıntı:
|
bence büyük takım yükünü kaldıramaz bize luce gelsin biz onu istiyoz bu arada sinan engin bir gelirse takımda çok değişmeler görürsünüz |
Alıntı:
|
Türk olarak biri gelecekse ben Samet Aybabadan yanayım daha önce bizim maçlardan galibiyetle ayrılması onun BEŞİKTAŞlılığı hakkında yorum yapmamızı alakadar etmez yani bize maçlarını satsa daha mı iyi olacaktı bence TÜRK antrenör gelecekse bu Samet Aybaba olmalı. |
lucescu ile anlaşılmış zaten,tek sorun tiganayı gönderebilmek |
Riza Gibi O Da Yok Olur Gerek Yok Gelmesine BEN LUCESCU HABERLERİNEDE İNANMIYORUM FAZLA |
yönetim ya tiganayla dewam etsin yada yabancı birini getirsin(le guen)en az 3 sene kalsın |
Türkiye`de Saat: 09:58 . |