![]() |
bence samet in en büyük eksisi kardeşi...:D:D |
Alıntı:
evet yaaa, boğarım benim öööle kardeşim olsa :D Geçen bu Adnan kalktı, "GİTSİN" diye yazdı tahtaya altına sıraladı : 1-yönetim 2-Tigana 3-Oyuncular 4-Taraftar e yuh yahu yuh!!! Ziya ile Gökmen yerlerde tabiii... |
Bir zaman Gençlerbirliği,İnönü'de BJK'yi eleyince sanırım çarşıya 3'ün 1'ini yapmıştı.Yani o maç herşey kopmuştu zaten... |
Alıntı:
|
türk olucaksa kesin o olmalı |
daha erken olduğunu düşünüyorum.ilerde belki |
Alıntı:
yahu tabii ki de ama en baba komedi programına 5 basar yahu!! gecenin 01:30'unda kahkahalarla güldürüyorlar adamı... Ama bu şekilde genel bir protesto varsa, seyretmeyelim yau!!! |
Alıntı:
o kadar komiklerki gaffur kadar rayting yaparlar :) ama bir de diğer taraftan cem papila olayı bitirdi beni. nasıl böyle bir adamı alıpta oraya yorumcu diye çıkartırlar. bi de yok ben beşiktalıyım falan diyor sevimli gözükmek için. ayıp ayıp ucuz siyaset bunlar. Beşiktaşlı olmak bu kadar ucuz değil... |
Alıntı:
Topluca yapılacak her türlü protesto eylemine varım, haber et Aziz!!! |
Sametten Beşiktaş'a hoca olmaz. Bırakın bu duygusallığı her eski Beşiktaş'lı oyuncuyu teknik direktöre mü yapalım. Rıza örneği mevcut sütten ağzımız yandı. Futbol artık uluslararası bir sektör haline geldi. Türk medyası ve bizdeki sabırsızlık da düşünüldüğünde yabancı hocalar tercih edilmeye devam edecektir. |
Türkiye`de Saat: 18:39 . |