![]() |
olay yazdıkların gibiyse tabiki ona olan tepki haklı |
Samet olabilir nede olsa besiktasin icinden yetismis biri tiganadan iyidir Bazilari istiyorki besiktasli hocalar basinda bulundugu takimlar besiktasa yenilsinler eger oyle yaparlarsa Ekmek yedikleri yerlere yanlis yaparlar sonucta o kluplerden ekmek yiyorlar |
Açıkçası Sameti tanımıyorum... Ama gelmesinden yanada değilim.. Ben tigananın tanıdığı kadar bu kadroyu tanıyan biri olmadığı kanaatindeyim.. Tiganayla sonuna kadar devam edilmeli.. yeni yapılmış bir takım oturması 1 seneyi bile bulur sabretmeliyiz. bu sene için değil bi dahaki sene için sabır sabır sabır... Antranör değişirse bu sene değil bi dahaki senede şampiyon olamayız... |
Alıntı:
|
bence büyük takım yükünü kaldıramaz bize luce gelsin biz onu istiyoz bu arada sinan engin bir gelirse takımda çok değişmeler görürsünüz |
Alıntı:
|
Türk olarak biri gelecekse ben Samet Aybabadan yanayım daha önce bizim maçlardan galibiyetle ayrılması onun BEŞİKTAŞlılığı hakkında yorum yapmamızı alakadar etmez yani bize maçlarını satsa daha mı iyi olacaktı bence TÜRK antrenör gelecekse bu Samet Aybaba olmalı. |
lucescu ile anlaşılmış zaten,tek sorun tiganayı gönderebilmek |
Riza Gibi O Da Yok Olur Gerek Yok Gelmesine BEN LUCESCU HABERLERİNEDE İNANMIYORUM FAZLA |
yönetim ya tiganayla dewam etsin yada yabancı birini getirsin(le guen)en az 3 sene kalsın |
Türkiye`de Saat: 11:55 . |