![]() |
kolay gollerin kayıp ismi zor gollerin baş mimarı :D inşallah oynar |
Alıntı:
|
Ocak ayına kadar iyi bir isim bulmak lazım |
Alıntı:
|
50 antremana katılmamış sakatlanmadan önce şimdi gücünü toplayacak falan uzun iş onun ki |
bobo'nun iyileşmesi iyi çünkü nobre sakatlandı... |
Nobre nin sakat olduğu haftada iyileşmiş olması sevindirici BRUGGE maçında gol bekliyoruz BOBO dan . |
Bobo gelirse nobre yedeğemi çkilecek, yoksa 2 si birden mi oynayacak.. esas soru burda bence??? cuma riconun yedek kalıcağını bilmiştim yine adım gibi biliyorum bobo yedek kalıcak nobreyle tek forvet başlıyacağız.. ÇÜnkü tigana pat die oyun düzenini değiştirmiyor. ısrar ediyor olmazsa değiştiriyor.. |
çok iyi oldu bu bee.tam nobre sakatlık geçirmişken.inşallah nobrede hemen düzelir |
forvet hattimiz cok tecrübesiz.. uefa maclarinda ilhan gibi tek vurus yapabilen bir forvet lazim.. bobo kötü degil boboyla ilgili basindan beri söylüyorum iyi yetenek ama besiktasin forvet hatti bobo ve gülec ikilisi olamaz.. bu genclere en az 1 sene lazim kivamina gelmeleri icin hatta gökhan icin belki de 3 sene lazim.. büyük takim havasina girmek öyle kolay degildir.. interde martins kac sene ara ara oynatildi alistirildi.. simdi caki gibi forvet.. ingiltereye transfer oldu.. barcelona saviola yi kac sene de monte etti takima.. simdi bu ikisi de kendi takimlarinda degiller.. peki bu isimler icin kötü forvet dir diyeniniz var mi? peki neden kendi takimlarinda degiller.. büyük kulupler okul degildirler.. |
Türkiye`de Saat: 12:45 . |