![]() |
Delikanlı Runje Beşiktaş kalecisinin, para konusunun gündeme geldiği toplantıda "Önce Bursa maçını kazanalım" demesi duygulandırdı. *** Delikanlı Runje Soyunma odasında para konusu açıldı; Hırvat yıldız, "Önce Bursa'yı yenelim. Para kolay" dedi. Beşiktaşlı futbolcular, Bursaspor maçı öncesi soyunma odasında mini bir toplantı yaptı. Toplantıda söz dönüp dolaşıp yönetimin ödemediği paralara geldi. Runje bu arada söze girerek, "Arkadaşlar para işini bir kenara bırakalım. Öncelikle Bursaspor'u yenmeliyiz. Parayı nasıl olsa alırız" dedi. Bu sözler üzerine diğer futbolcular da Runje'ye hak vererek http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D para konusu hemen kapatıldı. İstikrar abidesi Beşiktaş, Bursa'yı yenerek güven tazelerken, Runje 15 maçın tamamında forma giydi. Bursa maçındaki başarılı performansıyla güvenouyu da alan Runje, ligin en az gol yiyen kalecilerinden biri oldu. Hırvat file bekçisi maç başına ortalama bir gol yedi. Runje bu sezon sadece kupadaki Bucaspor karşılaşmasında oynamadı. Fatih DOĞAN Fotomaç |
Runje kendine geldi bu davranisi yapmasi cok duygulandirdi benide cogu profesyonel gibi olmamis ve bence eger dogruysa haber tum bjk taraftarinin gonlunu almis :)... FoRZa RUNJE |
aynen devam runje :) |
böyle devam etsin,düzelmeye başladı |
haber fotomaçın,orda yapılan haberler kolpadır mantığı mevcut tüm beşiktaşlılarda öyleyse buda kolpa yalandır yapmaz runje öle şeyler dimi?? Haber doğruysa helal olsun,kaleciliğine durmadan sövsemde delikanlıymış,doğruysa tabi.. |
delikanlılığına laf yok son 2 maçtada fena değildi bence yavaş yavaş düzelmeye başladı sizce ? |
agır abi:)böyle dewam. |
Bu haber dogruysa Helal Runjeje, böyle devam et.. Pisko Runje |
runje yavas yavas takima ayak uydurmaya basliyor...biraz gec olsada..ama gercek olan bisey var...runje takimda sevilen hatri sayilan biri durumuna gelmis...üstelik o kadar baskiya o kadar isliga ragmen son maclarda kalitesini ortaya koymustur ve dahada iyi olacaktir... |
doruysa helal olsun |
helal olsun runje ye.ayrıca kendine gelmeye başladı gibi,inşallah böyle devam eder. |
su yan toplara cikma korkusuda olmasa en azinda n faydali olacak ama adamin boyu kisa oyuzden de yan toplara cikamiyo ve bazen hata yapio ama bu hareketi en azindan kulupteki genc oyunculara ornek olmustur diyorum |
vaayyy be çok duygusalmış gözlerim doldu oturdum ağladım...nerde sizin ezik fotomaç yanlı fotomaç ??? iyi haber çıkınca helal olsun falan...herneys eistikrar abidesiymiş valla son maçlarda fena değil ama ondan önce aman öyle istikrarı almim yani... |
Doğru olduğuna inanmıyorum ama Runjeyi 2 maçlık perfonmansından dolayı tebrik ediyorum. |
bursa macında cok beyendim inşş böle devam eder |
takım toparlandıkca oda düzelir. ben runjenin eski halinide biliyorum çok iyi refleksleri olan bi kaleci daha iyi olacak. |
helal olsun |
takım düzeldikçe runje'de iyiye gidiyo...bursa maçı onu kazandığımız maçtır...her maç böyle yapmaya dewam edelim...inanın mükemmel olacak... |
runjeeeeeeeeeee runjeeeeeeeeee runjeeeeeeeeeeeeee:D |
runje hep aynı runje değişen bişey yok hata da yapabilir ama ben runjeye devamlı destek olanlardanım en azından cordobadan eksiği yok kalede problemimiz yok arkadaşlar takım iyi oynasın biz hep kazanırız |
Runje kişiliği ve hırsıyla da takımı olumlu etkilemeye başladı. Bu adamda birşeyler var gibi. Önünde iyi bir defans olsa bu kadar eleştirilmez. |
ya arkadaş birtane gol gibi gol yese dişimi kıracam yediği gollerin hep abidik gubidik sanki hadi gol atın bari dergibi goller yiğiyor ...ya runje kalp var bizde aman ha alay etmenin zamanımı canım sanki rakip takıma avans veriyo adam... |
parasını da aldıysa yavaş yavaş toplasın bavulunu |
talihsiz mi,şansız mı,beceriksiz mi anlayamadım.iyi bir kişiliğe sahip onu anladım. |
Dün Aksam Çok Büyük Hata Yaptı..... Bir Anormallik Var Bu Kalecide... Bi Süper OLuyor Bi Anormal... Anlayamadım Gitti... |
Bende çözemedim. Bazen çok iyi oluyor. Yediği goller berbat goller. Yenecek gollaride çıkarmayı başarıyor. Dün akşamki golden sonra ben olsam çıkarırdım bir daha beşiktaş kalesine koymazdım. Ayrıca pasaportunada giriş yasağı koyardım. |
Alıntı:
|
Runje karekteri saglam bir insan ama kaleciligi bence 5 para etmez.. Güvenmiyorum, istesemde güvenemiyorum.. |
bence runjeye asiri destek verilior.....destek iyi ama abartmamak lazim..ne zaman top runjenin 20m etrafina yaklassa runjeeeeeee runjeeeeeee diye sesler duyuyorum |
Alıntı:
|
Runje iyi bi kalci ama çok istikrarsız mecburiyetten oynatılıyo zaten murat şahin i oynatacağına |
Kaleciliğine istediğinizi diyebilirsiniz(ki bence iyi kaleci)ama adamlığına hiçbir şey diyemezsiniz.Davranışları kişiliği oturmuş,adam gibi adam bir olduğunu gösteriyor : Tottenham maçında taraftarlar tarafından haksız yere protesto edilmişti.Bir hafta sonra İnönü'deki Sakarya maçında tribünler çağırdı ve gitmedi.(Ki bence doğru yaptı.Bazı oyuncular gibi yalakalık yapmadı tribünlere.Önce yuhala,küfret adama ondan sonra Runjee Runjee.Önemli olan kötü günde de yanında olmak.İyi günde herkes sahip çıkar tabii...)Sonra sahaya biri atladı da öyle gitti tribünlere. Tottenham maçından sonra bütün tribünler Runje'ye küfürler yağdırmasına rağmen,3 gün sonra Elvir Bolic'in mağaza açılışında bir medya muhabirinin sorduğu soruya şu yanıtı vermesi de çok güzeldi : -Tottenham maçında taraftarlardan çok tepki topladın.Bu tepkileri nasıl karşılıyorsun? -"Taraftarın tepkisi normal.Takımlarının başarılı olmalarını istiyorlar sadece.Ama şunu bilmeleri gerekli.Her ne kadar bazı maçlarda kötü sonuçlar alsak da bizler de onlar kadar Beşiktaş'ın başarısını istiyoruz.Ayrıca taraftarın hiçbir baskısı yok bence.Son derece iyi destekliyorlar." RUNJEEE RUNJEEEEEEEEE RUNJEEEEEEEEEE RUNJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!:cool: |
Alıntı:
|
bize runje nin kişiliği değil kaleciliği lazım arkadaşlar bıreakın kişiliği bi kenara efendi adam işte... |
Alıntı:
|
Ya bu arada Runje ile ilgili hemen iyi birşey söylendi ya hemen bazılarının tüyleri diken diken oldu.Adamın adı geçse hemen herkes veryansın ediyor...:confused: |
bu kaceliye dikkak o bize lazım onun moralını bozmak yerine yep destek runje tam destek runje runje runje vedran runje |
Alıntı:
|
bi öle bi böle |
Runje insallah böyle devam eder |
Türkiye`de Saat: 08:18 . |