![]() |
helal olsun runje ye.ayrıca kendine gelmeye başladı gibi,inşallah böyle devam eder. |
su yan toplara cikma korkusuda olmasa en azinda n faydali olacak ama adamin boyu kisa oyuzden de yan toplara cikamiyo ve bazen hata yapio ama bu hareketi en azindan kulupteki genc oyunculara ornek olmustur diyorum |
vaayyy be çok duygusalmış gözlerim doldu oturdum ağladım...nerde sizin ezik fotomaç yanlı fotomaç ??? iyi haber çıkınca helal olsun falan...herneys eistikrar abidesiymiş valla son maçlarda fena değil ama ondan önce aman öyle istikrarı almim yani... |
Doğru olduğuna inanmıyorum ama Runjeyi 2 maçlık perfonmansından dolayı tebrik ediyorum. |
bursa macında cok beyendim inşş böle devam eder |
takım toparlandıkca oda düzelir. ben runjenin eski halinide biliyorum çok iyi refleksleri olan bi kaleci daha iyi olacak. |
helal olsun |
takım düzeldikçe runje'de iyiye gidiyo...bursa maçı onu kazandığımız maçtır...her maç böyle yapmaya dewam edelim...inanın mükemmel olacak... |
runjeeeeeeeeeee runjeeeeeeeeee runjeeeeeeeeeeeeee:D |
runje hep aynı runje değişen bişey yok hata da yapabilir ama ben runjeye devamlı destek olanlardanım en azından cordobadan eksiği yok kalede problemimiz yok arkadaşlar takım iyi oynasın biz hep kazanırız |
Türkiye`de Saat: 23:37 . |