![]() |
Runje kişiliği ve hırsıyla da takımı olumlu etkilemeye başladı. Bu adamda birşeyler var gibi. Önünde iyi bir defans olsa bu kadar eleştirilmez. |
ya arkadaş birtane gol gibi gol yese dişimi kıracam yediği gollerin hep abidik gubidik sanki hadi gol atın bari dergibi goller yiğiyor ...ya runje kalp var bizde aman ha alay etmenin zamanımı canım sanki rakip takıma avans veriyo adam... |
parasını da aldıysa yavaş yavaş toplasın bavulunu |
talihsiz mi,şansız mı,beceriksiz mi anlayamadım.iyi bir kişiliğe sahip onu anladım. |
Dün Aksam Çok Büyük Hata Yaptı..... Bir Anormallik Var Bu Kalecide... Bi Süper OLuyor Bi Anormal... Anlayamadım Gitti... |
Bende çözemedim. Bazen çok iyi oluyor. Yediği goller berbat goller. Yenecek gollaride çıkarmayı başarıyor. Dün akşamki golden sonra ben olsam çıkarırdım bir daha beşiktaş kalesine koymazdım. Ayrıca pasaportunada giriş yasağı koyardım. |
Alıntı:
|
Runje karekteri saglam bir insan ama kaleciligi bence 5 para etmez.. Güvenmiyorum, istesemde güvenemiyorum.. |
bence runjeye asiri destek verilior.....destek iyi ama abartmamak lazim..ne zaman top runjenin 20m etrafina yaklassa runjeeeeeee runjeeeeeee diye sesler duyuyorum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:14 . |