![]() |
Sinana güvenmiyorum ama febe adına bişey yapacağınada kesinlikle inanmıyorum.. |
Sinan enginin katıldığı programlarda azizenin adı geçtiğinde en büyük destek sinandan geliyordu , pazar akşamı atv de kazım kanat azizeyi aslanlar gibi savundu , kazımında bir bağlantısı çıkarsa şaşırmam... |
bana sinan engini karalıyorlar gibi geliyor Ama ezikler için bişeyler yaptıysa da tabiki cezasını vermek gerekir.... |
febe adına bi şey yapacağını hiç sanmıyorum ama kimin adına böyle bi şey yaptığı önemli değil eğer kanıtlanır sa bu olaylar,sinan engin hakkında beşiktaş camiası son noktayı koyar. |
"Biz kendisini Beşiktaşlı biliyorduk" biz beşiktaşlı olduğunu ama çıkarları doğrultusunda hareket edip beşiktaşı düşünmediğini de biliyorduk. sadece çıkarlarına oynuyor aman dikkat!!!!!!! |
iyi ki de BJK mize menajer olarak gelmemiş . başıdan beri istemeyenlerdenim ztn tv8 deki programında aziz avukatlığı yapmasından dolayı. Bir daha adı BJK ile anılmaz inş. |
çok geç kalınmış bir olay, daha önce yapılmalıydı... |
Alıntı:
|
sinan baba nedense feneri çok savunuyo acaba neden bilmiyoum beşiktas taraftarıuıınıın feneri sewmedigini bu adam okadar temi deil arkadaşlar.. |
Sinan Engin'den herşey beklenir... |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |