![]() |
bu sorumsuzluk kimden miras çok güvendiğim bi futbolcu hatta tigana neden oynatmıyor daha iyisinimi bulacakdiye düşündüğüm adam. ama önceki yıllardan beri gözlemlediğim egoist yapısı hiç hoşuma gitmiyordu pas vereceği yerde kaleye 35 metreden şut çekmesi aralara kaçan arkadaşlarını görmek yerine fantezi arayarak 3 kişini arasına girip çalım atmaya çalışmasını, ailton gibi bir golcüyü küstürecek hatta harcayacak kadar vurdum duymaz oynamasını herşeyi affetmiştik. bizim genç ve yıldız olacak oyuncumuzdu ibrahim akın. sergenden miras kalma kumar bile bizi ilgilendirmez dedik hep destek verdik. trübünde bu takım senden çok şey bekliyor diye bağırdık. ama bursa maçında başlayıp dün akşamki brugge maçında devam eden ve zirve yapan ibrahim akın sorumsuzluğu kimden kaldı bilemiyorum ama artık bu takımda yeri olmadığını düşünüyorum. çok yetenekli üzülüyorum kendini bitirdiğine ama en azından 1 yada yarım sezon anadolu takımlarından birine kiralık verilmeliki oradaki şartlarla buradakileri kıyaslayıp işine sahip çıkması için. yoksa bir sergendaha besleyecek bu kulüp. yeteneklerine ihanet eden bi adamdaha kaldıramaz bu kulüp. düzeltme: destekden hiçbir zaman vaz geçmedim hatta en çok beklentim olan oyuncudur ibrahim akın ama takımı yalnız bırakmasını kaldıramıyorum anadolu takımına gönderme fikrimde gelişsin diye deil nevzat demir tesislerini inenü stadını ve taraftarın farkını anlasın diye. yinede şansı hakediyor galiba hep arkadan vurmuş arkadaşları desteklemeye devam edeceğiz başka şansımız yok. kulağındaki problemden dolayı bu davranışları yapmıştır umarım ki birdaha yapmasın. |
YETERİNCE İÇİNİ DÖKMÜŞSÜN,HATTA BENİM DÜŞÜNCELERİMEDE TERCÜMAAN OLMUŞSUN.katılmadığım tek nokta:bu takımda yeri olmadığını düşünyorum,demen. |
Merhaba, Sorumsuzluk miras mı kalır bu tartışılır. Beşiktaş adına büyük futbolcu olarak anılan ilhan vb oyuncular bunları sıkça yapmıştı birileri sinirli yapım bu oynuyamıyorum diye savunma yaparken diğer bir kısım ise özür ile geçiştirdi. bunlar olmuş olacaktır, buradaki hassas nokta şudur bu tür oyunculara ne gibi yaptırımlar uygulanmalıdır , bunu yapabilecek irade varmıdır, yoksa Beşiktaş Klubu Ali babanın ciftligimidir?... |
yaptığı sorumsuzluğunun cezası ağır olmalı,bursa maçındaki hatasında ders almamış demek ki,bunun yanında kırmızı karta kadar sahanın yıldızlarındandı,golünü de attı iyi de oynadı,takımda yeri olmadığı fikrine katılmıyorum, gördüğü sarı kartın biri rakip takım oyuncusuyla dalaşmasından diğeri düdükten sonra topa vurmasından,yani çok gereksiz iki kart,bunlar ibrahime öğretilebilir,ibrahim de aklını başına alırsa,bu takımda her zaman yeri vardır |
2 maç üstüste kırmızı kart görmesi hata olabilir ama hemen yollamak da ne demek verirsin para cezasını olur biter . Tek üzüldüğüm nokta tam 11 e ısınmışken oynayamayacak olması inş hatasını anlar ve tekrarlamaz birdaha. |
Bence beşiktaşımızın sol açık oynacak en iyi ve vazgeçilmez oyucusu.. onu yollarsak onun gibisini bulamayız.. kiraya verilmek için artık geç kalındı, aldık yetiştirdik artık besleyecezde ne yapalım.. :( |
bas tarihi para cezasını akıllanır. |
ya tamamda çift taraflı davranmayın ilhan aynı hareketi cheese maçında iki üst üste yaptı iki sarıdan kırmızı görüp takımı 45 dakika yalnız bıraktı ona kimsenin bi şey dedği yok yani böyle şeyler olabilir ibonun yaptığı hareket bence istem dışı bi hareket bi hareketinde yargılamıyalım kırmızı kart dışında maçta ricodan sonmra maçın yıldızı iboydu |
Alıntı:
|
Beyler ne oluyor ?? dün maçta İbrahimden kötü Runje vardı..!!! arkadaşlar tamam İbrahim Akın dün büyük saçmalık ypatı kırmızı kart görerek...ben bu hareketini asla tasvip etmiyorum...evet aynı eleştirileri bende yaptım çok bencil , ailtonu harcayan baş adamlardan birisi vs..diye çok eleştirdim ve çok kızdım...ama şuanki takımda iyi kafasını futbola vermiş bir İbrahim akın'a ihtiyacımız var..sol kanadı mükemmel kullandı dünkü maçta da bunu gördük...işte gitsin politikaları falan uygulayacağımıza nasıl kazanılır diye düşünmesi lazım yönetimin ve teknik heyetin..aynı Sergen gibi davranıyo ama sergen büyük yetenek herkez biliyo..İbrahim'de kafasını futbola verse çok iyi işler yapar ve bencil olmayı bıraksa...ya anlayamadığım şey dün İbrahim kaçıncı dkaikada kırmızı kart gördü ??? ya RUNJE ye nedne kimse bişey demiyor..??? adamın bu hatalarına alıştık mı ?? ona bakarsanız runje daha ilk dkaikalardan tkaımını 10 kişi bırakacaktı...yani İbrahimden önce benim görmek istemediğim bu takımd abir runje var.... |
yaptıgı çok büyük sorumsuzluk. birde iki maç üst üste. tam formayı kapmısken bu tür seylere dikkat etmesi lazım. sonuçta profesyonel bir futbolcu,amatör falan da değil. inş. bu yaptıklarından ders alır ve tekrarlamaz. böyle yetenekli futbolcuyu göndermek olmaz. en azınan kulagını çekip,ceza verilmeli. maç 2-2 olsaydı i.akını kimse kurtaramazdı çünkü... |
Akin gibi bir futbolcuyu 2 macta k.kart gördü die birakmak yada kiralamak agir olur, ama akillandiracak bir para cezasi verilmelidir.. Bu kartlarin disinda ibo'da konusulmasi gereken bence egoistligidir.. ilk geldigi gibi devam ediyor, gördügü yerden ya kaleye vuruyor yada yukarda bir arkadasin dedigi gibi 3 kisi arasina giriyor bostaki adama pas vermek varken.. Golde dikkat ettiniz mi bilmiyorum, Akin golü attiktan sonra kosmaya basladi ve yanindaki Ricardinho ters taraftaki Nobreye gitti.. arti Bursa macinda brezilyalilarin ve delgadonun saha icinde kizdigi yanilmiyorsam 2 pozisyon vardi.. bunlar mac seyrederken benim dikkatimi cekenler.. |
Alıntı:
Ilhan Mansiz BJKda 100 kusur mac oynadi ve belki en kotu ani o andi. Ama Ibrahim Akin bu sene zaten 2 macta ilk 11de basladi ve ikisinde de sacma sapan kk gordu. Hadi egoistligini bir yere kadar anlarim, ama bir oyuncu da bu kadar sorumsuz ve amatorce davranamaz. Ayrica Ilhan Mansiz karakter olarak cok hirsli, boyle bir davranisini anlarim ama Ibrahim Akin tamamen laubalilikten gordu kirmizi kartlari. Ayrica sol acik oynayabilcek Delgado ve Burak Yilmaz da var bu takimda, eksikligi hic hissedilmez bence. |
hakemin tutumunuda göz önünde bulundurarak yorum yapılsa daha ii olur bence tombaladan çıkan hakem yönetti maçımızı :D:D::D |
şu anki performansı iyi ama yediği kırmızı kartlar çok saçma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tabiiki dediklerinde dogruluk payi var...ama ibrahim akin gibi bir oyuncuyu gönderemeyiz bence...gol yedikden sonra, o kosmaya devam etti, mücadele etti...besiktaslilik ruhunu bize gösterdi, arkadaslarini atesledi..ayrica birde gol atti...oyun zekasindan yeteneyinden faydalanmaliyiz, bu göndererek olmaz, bize küser...tmm gese ardayi vestele kiraladi, ama o zamanlar arda gesede arada sirada oynuyordu...ama ibrahim akin uefa kupasinda oynamis, büyük maclar cikarmis, fener gol atmis bir oyuncumuz, onu kiralamak yanlis olur...bence büyük bir ceza verirlerse tamamdir, o yanlisini anlamisdir bence... |
[quote=bjk4ever;180951]Ilhan Mansiz BJKda 100 kusur mac oynadi ve belki en kotu ani o andi. Ama Ibrahim Akin bu sene zaten 2 macta ilk 11de basladi ve ikisinde de sacma sapan kk gordu. Hadi egoistligini bir yere kadar anlarim, ama bir oyuncu da bu kadar sorumsuz ve amatorce davranamaz. Ayrica Ilhan Mansiz karakter olarak cok hirsli, boyle bir davranisini anlarim ama Ibrahim Akin tamamen laubalilikten gordu kirmizi kartlari. [quote] ilkdefa sana katıldığım nokta...ilhan hırsından kart görüyordu..dün İbrahim öylesine gereksiz yere gördü...ama sol açıkta çok hızlı oynayabilen bir oyuncu o yüzden ondan faydalanmamız lazım...asıp kesme yerine kazanmaya çalışmamız lazım...biraz problemli bir oyuncu...bakalım..beklicez... |
kulağı çekilmeli artık genç felanda deil 3 sezondur takımda |
yaa arkadaslar neden anlamiyorsunuz... bu adam bu takimda oynamaz..yetenegi olmadigindan veya kötü futbolcu oldugu icin degil bu adam profesyonel degil...futbolun bi takim oyunu oldugunu sahada kendinden baska 10 arkadasinin oldugunu unutmayacak... adam resmen bi delgado golünde neden ben atamadim diye kafayi yiyordu.. fener macindan sonra tamam herhalde akli basina gelmis dedim ama yine dogru düsündügümü sonraki maclar ispatladi... |
Alıntı:
|
cezasız kalmaz ama bu kodar kolay kelle almayın |
Alıntı:
Delgado Basel'de cok macta sol acik oynadi, Burak Yilmaz de oynayabilir gerekirse. |
Yönetici olsam ilk göndereceğim adam i.akın. sakın odama bile gelmesin yüznü bile görmek istemiyorum dangalağın. bu yüzden başkan olma ihtimalim yok:) affım yoktur takımına ihanet edenlere. |
Alıntı:
Denir tabii, sonuna kadar katılıyorum!!! |
ya arkadaşlar tamam ibrahim amatörce kart yemiştir ama nasıl oynadıgınıda yazsanıza bence rico ile beraber maçın yıldızıdır.yigidi öldüreceksin ama her zaman hakkını vereceksin.2 güne kadar sol kanat yok diye cırpınıyoduk ama tigana onu oraya monte etti sonuç ortada eger akının sol kanattaki etkisini göremeyen varsa macın özetibni ya da tamamını tekrar izlesin.bakın bakalım bütün ataklar nerden gelişti ali tandogan2 nobre 1 tane yüzde yüzlük gol pozisyonuna girdi bu da akın sayesindedir bana beşiktasın akının oynamadıgı maçlarda kaç tane sol kanat organizasyonu yapıp gol atmıs biri bana bunun hesabını versin.ayrıca yırtınıyoruz genç oyuncu yetişmiyo diye siz ise 1 kalemde adamı siliyosunuz sonrada gençleştirmeden bahsediyosunuz akın gibi yetenekli bir genç zor gelir birde arda var onu atlamayalım... |
Alıntı:
peki bir de bana kaç ve hangi maçlarda olmadığını da yazar mısın?? ve bu maçların önemini sen benden daha iyi bilirsin.... adamın futbolculuğuna bişi diyen yok ama profesyonellik yerlerde... Hakkı var mı 2 önemli maçta da takımı bırakmaya???hele hele tam da bir tempo yakalamışken??? Kulağı çekmekten ziyade bükmeli ki bir daha yapmasın!!! |
Avatar nasil olmus? Beni begenmiyor musun?:D |
İbrahim Akın, daha 5 gün önce lig maçında iki sarı karttan atıldı. Dün de oynadığı topu, attığı golü alkışlamaya hazırlanırken, sitemlerimi yolluyorum. İbrahim kardeş, bu kadar mesuliyetsizlik olmaz. Takımını 10 kişi bıraktın. Ya puan kayıp edilse, ne yapacaktın? Ricardinho diye bir usta var. Tigana, onu ilk geldiği günden bugünlere kadar sıcak tutsaydı, Beşiktaş'ın ligde de Avrupa Kupası'nda da sıkıntısı olmazdı. Hatta şu gruptan çıkılmıştı bile... Burak, oyuna girdikten sonra maça ağırlığını koydu. Penaltıyı yaptırdı, oyunu da dikine oynadığı için, Beşiktaş takımı da rakip sahaya kolay girdi. Maçın da bir hakemi var. Namussuz. Deplasmana gelmiş bir takımın bu kadar rahat edeceği bir yer olamaz. Ne gördüyse onu çaldı. Halbuki Avrupa'da oynanan maçlarda ev sahipleri biraz daha kayrılır. |
j cole adlı arkadaşım bana sordugun soruyu gidip tiganaya niye sormuyosun:) ben nerden biliyim niye oynatmadıgını gerçek görüldi ki i.akının ölüsü sol kanatta oynar iyi maçlarda da oynar kötü maçlarda da i.akının gönderilmesi yerine yüklü bi para cezasına carptırırsın olur biter zaten günümüzde sorun bu degilmi öyle bir ceza verecen ki yapamayacak su anda verilen cezalar cıtır cerez parası ama akına verirsin baya büyük para bak bakalım yapabiliyo mu? |
bakıyorumda bazı arkdslar İ.akını kesmıs bıcmıs ayrıcaa yollayanlar bıle var.bu takımda İAkına gelene kadar bır suru Besıktasıma Yakısmayan topcu var kımse onlardan bahsetmıyor.herkes gunu bırlık konusuyor.tamam yedıgı kırmızı kartlarda suclu ona lafım yok bu kadar sorumsuzca hareket yapılmaz.kulubumuzde menejer var A.gültiken bırakalımda o halletsın |
Alıntı:
|
adam göz göre göre kendini harcıyor,onu bi kendine getirmek lazım,birilerinin ona beşiktaş ta oynadığını hatırlatması gerekiyo bence...çok şahsi oynuyo... |
Ya evet hatalı bir kart gördüki maç seyiri değişse çok şey olabilirdi ama o maçın en iyi adamlarından biriydi ev şu anda en çok ihtiyaç duyduklarımızdan.Runjeyi,bakiyi tiganayı ölümüne desteklerken bu çocuk için nasıl bu kadar atıp tutuyorsunuz anlayamıyorum,2 maç sonra gelecek ve takır takır oynaycak,yani ilhanda görüyordu zamanında,pascalda onlar hırslı diye effediliyordu ibrahiminki laubalilik diye adlandırılıyor,ne alakası var kardeşim belki heyecan,belki hakikaten düdüğü duyamama gib sepler vardır,yani demem şuki ibrahim bizim için şu aşamada çok lazım ve kritik bir adam bu kadar kolay harcayamayız.. |
benim anlamadığım,o kadar hafta kenarda oturdu hiç mi akıllanmadı bu adam,hiç mi özlemedi formasını,inşallah büyük bir ders olur |
ibrahim a.ne hakaret ediliyosa benim tarafımdan kendisine edildiğini düşünsün ona göre yazsın |
Uyarıları dinlemedi BURSA ve Club Brugge maçlarında kırmızı kart gören İbrahim Akın’a yöteminden ceza geliyor. Menajer Ali Gültiken, “İbrahim’e devre arasında ‘bak hakemle çok oynuyorsun, kırmızı kart görebilirsin dikkat et’ dedim. Sanki ben o konuşmayı yapmamışım gibi, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Üst üste iki kez kırmızı kart görmüş oldu. Yönetim gerekli cezayı verecek” dedi. akşam |
Alıntı:
Ayni Vedat Okyar gibi konusmussun.:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:22 . |