![]() |
j cole adlı arkadaşım bana sordugun soruyu gidip tiganaya niye sormuyosun:) ben nerden biliyim niye oynatmadıgını gerçek görüldi ki i.akının ölüsü sol kanatta oynar iyi maçlarda da oynar kötü maçlarda da i.akının gönderilmesi yerine yüklü bi para cezasına carptırırsın olur biter zaten günümüzde sorun bu degilmi öyle bir ceza verecen ki yapamayacak su anda verilen cezalar cıtır cerez parası ama akına verirsin baya büyük para bak bakalım yapabiliyo mu? |
bakıyorumda bazı arkdslar İ.akını kesmıs bıcmıs ayrıcaa yollayanlar bıle var.bu takımda İAkına gelene kadar bır suru Besıktasıma Yakısmayan topcu var kımse onlardan bahsetmıyor.herkes gunu bırlık konusuyor.tamam yedıgı kırmızı kartlarda suclu ona lafım yok bu kadar sorumsuzca hareket yapılmaz.kulubumuzde menejer var A.gültiken bırakalımda o halletsın |
Alıntı:
|
adam göz göre göre kendini harcıyor,onu bi kendine getirmek lazım,birilerinin ona beşiktaş ta oynadığını hatırlatması gerekiyo bence...çok şahsi oynuyo... |
Ya evet hatalı bir kart gördüki maç seyiri değişse çok şey olabilirdi ama o maçın en iyi adamlarından biriydi ev şu anda en çok ihtiyaç duyduklarımızdan.Runjeyi,bakiyi tiganayı ölümüne desteklerken bu çocuk için nasıl bu kadar atıp tutuyorsunuz anlayamıyorum,2 maç sonra gelecek ve takır takır oynaycak,yani ilhanda görüyordu zamanında,pascalda onlar hırslı diye effediliyordu ibrahiminki laubalilik diye adlandırılıyor,ne alakası var kardeşim belki heyecan,belki hakikaten düdüğü duyamama gib sepler vardır,yani demem şuki ibrahim bizim için şu aşamada çok lazım ve kritik bir adam bu kadar kolay harcayamayız.. |
benim anlamadığım,o kadar hafta kenarda oturdu hiç mi akıllanmadı bu adam,hiç mi özlemedi formasını,inşallah büyük bir ders olur |
ibrahim a.ne hakaret ediliyosa benim tarafımdan kendisine edildiğini düşünsün ona göre yazsın |
Uyarıları dinlemedi BURSA ve Club Brugge maçlarında kırmızı kart gören İbrahim Akın’a yöteminden ceza geliyor. Menajer Ali Gültiken, “İbrahim’e devre arasında ‘bak hakemle çok oynuyorsun, kırmızı kart görebilirsin dikkat et’ dedim. Sanki ben o konuşmayı yapmamışım gibi, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Üst üste iki kez kırmızı kart görmüş oldu. Yönetim gerekli cezayı verecek” dedi. akşam |
Alıntı:
Ayni Vedat Okyar gibi konusmussun.:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:29 . |