![]() |
Alıntı:
|
i.akın gitsin diyenler söz şimdi sizde dün akın olmayınca hakkaten süperdi sol kanat, ne bindiemeler yaptık ne ortalar actık daha neler yaptık neler biraz olsun i.akını anlamıssınızdır insallah.neymiş efendim profosyenel degilmiş tümer iti profesyonelde noldu sattı gitti.size göre profesyonelllik bu dimi sewgili arkadaşlar |
Alıntı:
Bu Saatten Sonra Gercekten Onu Kazanmak Lazım Diye Düsünüyorum ;) |
tigana asilinda akilli adam kim ne derse desin.. ibrakini hirslandirmak icin kenarda tuttu.. buraki solda denedi tandogana sagda yer acmak icin.. serdarin kleb in yanina alarak fahri umutlandirdi.. korayi ve baki yi ZAN in yoklugu icin hazirladi.. bakiyi solda ya mehmet sedef yapamazsa diye denedi. runyeye UEFA icin tecrübesinden dolayi sabretti.. m.dogan ve ali günesi mümkün oldugunca az kullandi. genc bir kadro ile UEFAda neredeyse guruptan cikacak. nobrede asi tutmazsa diye boboyu sürekli hazir tuttu.. cift forvet ve sakatliklari icin g.gülec i küstürmedi.. rico benim transferim degil ama benim oyuncum dedi. vesaire... tigana asilinda akilli adam kim ne derse desin.. dostcakalin.. |
Alıntı:
Gormezler abicigim, gormezler, bu tur seyleri gormezler, sadece islerine geldigi gibi gorurler. |
şu an bu takımda beşiktaş ruhunu sahaya yahsıtabilicek tek futbolcu ibrahim akındır. bakıyorumda herkes bu çocuğa yüklenmeye başladı. bi adamı eleştirmek için kırmızı görmesinimi fırsat kolluyorsunuz. şu tepemize çıkardığımız ve hemen her maç tepemize sıçan klebersona niye kimse laf etmiyor. adam resmen beşiktaş camiasınıynan dalga geçer gibi top oynuyor. tabi buldunuz bu çocuğu tek suçu türk olmak yüklenin bakalım. nobre-kleberson-runje-delgado-bobo ve hatta rico (3-4 maçtır iyi) ne verdilerki takıma onlara laf etmiyorsunuz. beyler açın gözlerinizi böyle adamları kaybetmek kolay kazanmak daha çok zor. ibrahim akın bu takımın gelecekteki bir numaralı iskelet oyuncusu olacak tek adamdır. |
Alıntı:
|
İbrahim Akın, Rico ile birlikte bu takımın en önemli iki oyuncusundan biri bana göre. Onu kolay kolay harcatmayız bu böyle biline! |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu takimin en adam oyunculari gökhan zan , ibrahim toraman ve koray dir bence.. |
Türkiye`de Saat: 15:56 . |