![]() |
Tigana "Tek Başınayım" Beşiktaş’ın Fransız hocası Jean Tigana, yönetime sitem etti: “İstanbul’a istekli geldim ama artık kendimi yalnız hissediyorum. Başkan Demirören ve Aksu’nun daha fazla destek olmasını beklerdim. Yine de Beşiktaş’ı çok seviyorum.” Beşiktaş’ta kazandığı maçlar sonrası bile tartışılan Fransız teknik direktör Jean Tigana, kulüpte kendisini kollayan kimse olmadığını söyledi. Brugge maçı öncesi avukatıyla düzenlediği basın toplantısıyla gündeme oturan Tigana, Vatan’a konuştu. Geleceği tartışılan ve yerine Mircea Lucescu’nun takımın başına geçeceği iddia edilen Fransız hoca, önemli açıklamalarda bulundu: “Yaşananlardan dolayı çok üzgün ve sıkıntılıyım. İnanın, buraya çok büyük bir istekle gelmiştim. Genç bir kadro yaratıp, bu isimleri Türk Milli Takımı’na kazandırma düşüncesindeydim. Ama maalesef bunları yaparken büyük zorluklarla karşılaşıyorum. Özellikle de son zamanda iyice üstüme geliyorlar. Bu yüzden kırgın ve üzüntülüyüm ‘BAŞKAN DA YIPRANDI’ Kendimi gerçekten çok yalnız hissediyorum. Bu zor günümde başkan Yıldırım Demirören ve 2. başkanımız Murat Aksu’dan biraz daha fazla anlayış ve destek beklerdim. Belki onların da kendine göre düşünceleri vardır. Ancak kesinlikle kırgın değilim. Benim istediklerimi yapmak için çalıştılar, sağolsunlar. Doğal olarak başarısız sonuçlar alındığı zaman, Başkanımız da yıpranıyor. İşin gerçeği, bana karşı yapılanlara karşı beni kollayan kimse yok. Herşeye karşın pes etmeyeceğim ve takımımı iyi yerlere getirmek için savaşacağım. Ama istenmezsem de gitmesini bilirim. Leverkusen karşılaşmasına avantajlı olarak gideceğiz. O maçı kazanarak, gruptan çıkacağız. Kazanırsak dimdik dolaşırız. Ama esas pay bende değil, oyuncularım da olur. Tek üzüntüm orada kontratak oynayacağımız için cezalı İbrahim Akın’ın olmaması. Gerçekten onu çok arayacağız. Ben yine de umutluyum ‘KADERDE VARSA OLUR’ Bu arada yerime bir başka hoca geleceği şeklinde gazetelerde isimler çıkmasına da aldırmıyorum bile. Ne yapalım, kaderde varsa, olur. Bu maalesef bütün teknik adamın başına gelebilecek bir olay. Yine de yönetim ve taraftarımız şunu iyi bilmeli, Beşiktaş’ı çok seviyorum, başarılı olmak için çalışıyorum. Yeter ki bana zaman ve sabır göstersinler. Yönetim ile aramda kesinlikle bir sorun olmaz.” vatan |
ya şerefinle istifa et git |
Tek başına değilsin biz yanındayız Tigana!!!:) |
beşiktaş teknik direktörü olmak kolay değil,sağlam duracaksın |
Alıntı:
|
yanliz degilsin!! ben bunu bir kere dedim, ve baskalari gibi sözümden dönmedim, inadina tigana!!! bu medya basimiza bela, onlar olmasa daha rahat adam isini yapacak, eminim....besiktas taraftari hangi takinik direktör olursa olsun, besiktasin teknik direktörü oldugu icin onu desteklemeli...bu bizim görevimiz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tigana kendini çok yüksekte görüyor sorun bu |
asla yanlız degilsin biz hep yanındayız senin sen bu takıma daha cok hizmet edeceksin.................. İnadına Tigana Forza Tigana |
hareketlerini duzelt unutma ki besiktas buyuk bir kulup , besiktas fulham degil , nezamanki davranislarin duzelir tum taraftar yaninda olur . bide mac esnasinda hep kulubede oturuyo ya luce nin oturdugu bir maci hatirlamiyorum ama insallah oda farkina varir... |
İNADINA TİGANAAAAA!!!:cool: |
şu an da takımımızın teknik direktörüdür...sevsek te sevmesek te bence destek vermeliyiz... |
ya nasıl destek olmuyorlar demiören harzaman tigananın arkasındayız diyor zaten destek olmasaydı şimdiye kadar çoktan gitmiştin |
Gün geçmiyorki enterasan açıklamalar yapmasın,biri sustursun şu adamı artık.. |
yanlız kaldıysan ****** olup gideceksin koçum zorla tutan yokki seni. |
Sıkıldıysan bırak sayın hocam.Zorla tutmuyor kimse seni.Her konuşmanda madem ki bu takımı sevdiğini söylüyorsun, "İstifa da bir Hizmettir" |
Yalnız kalmışmış.Yazık ya gözlerim yaşardı,ağlayacam nerdeyse.Ben değil Beşiktaş'ta, Türkiye'de bu kadar arkasında durulan bir Teknik Direktör hatırlamıyorum.Bazı arkadaşlar da bu açıklamaya atlayıp merak etme yalnız değilsin falan demiyolar mı kafayı yiyorum ya.Kardeşim sen Beşiktaş teknik direktörüsün ve yılda bilmem kaç milyon Euro da para alıyosun.Tabii ki savaşacaksın başarılı olmak için ve dik duracaksın.Tabii ki stres yaşayacaksın.Ortada bu kadar duygusallaşacak bi şey yok.Profosyonel bir adam ve karşılığında da parasını alıyo.Bu kadar basit.. |
bu mudur basari ? Beşiktaş 16mac 7 galibiyet. 5 beraberlik 4 yenilgi 21 a.gol 15y.gol 26 puan 16 macta 1-2 macin disinda pozisyon bollugu yasadigimiz kac mac var? Ligin sonuncusu küme düsecegi kesin gözüyle bakinlan kayseri erciyese bile ezildik.. Basari buysa buyrun devam edin inadina tigana demeye.. |
Alıntı:
|
bence istifa et git ne sen yıpran ne biz yıpranalım istikrar bole olmaz senle hiç olmayacak gibi gol atamıyoruz ya yıl oldu daha cozum bulamadın bu mudur teknik direktorluk bu mudur istikrar anlayısınız.. |
İNADINA TİGANA!!! Bir gün bu İnadına Tiganaları hatırlayacak ve ne kadar haklı olduğumuzu anlayacaksınız.Tigana gitse de kalsa da anlayacaksınız.Tigana kalırsa gelecek senelerde şampiyonluklara ambargo koyucaz ve siz anlayacaksınız haklılığımı;Tigana giderse yeni bir antrenör gelecek ve Beşiktaş bir adım ileri gitmeden sıfıra sıfır elde var sıfır olacak ve siz üzülerek yine anlayacaksınız haklı olduğumu.İnşallah kalır da mutlu bir şekilde anlarsınız bunu. |
bu kadar bnm ustunde durlsaydı takımı bnde bı yerlere getırmıstım |
Alıntı:
|
bu sene de kaybediyoruz tüm elimizdekileri,lig gidiyor,uefayı zora soktuk ve beni üzen takımın oynadığı basiretsiz futbol,tiganaya güvenmem için sebep göremiyorum ortada |
inatci tigananin inatci yandaslari desem heralde yanlis olmaz.. is inada bindigi icin, bir kere yanindayiz dediginiz icin geri adim atmak zor geliyor galiba, zira bu futbolla hala bi insani desteklemek kendi kanimca futboldan bihaber olmaktir.. Birtakim biseyler hissettirir, Allah askina ne hissediyorsunuz takimdan.. Maclar inönüde olmasa bakasim gelmiyor, biliyorum kisir pozisyonsuz bi mac olacak.. inönüdeki maclarda burdan 11 kisi koysaniz o taraftarla muhtesem taraftarla yine bu kadar oynar.. Yani diyecem su, bu takim sabretseydi bir Brigele, düzelmeye baslayan Del Bosque ye sabretmeliydi.. Tigana gibi 2.sinif bir antrönere degil... |
Nankörlük yapma Tigana Beşiktaş tarihinde bu kadar başarısız bir hocaya bu kadar sabır gösterilmedi... |
ya tiganacı arkadaşlar ne saçmalıyorsun sene başında adam bir oyun sistemim var 4 4 2 yakın onu uyguluyacam dedi. sistem tutmadı ama abizim tigana inadından vazgeçmedi. tüm spor yazarları eski tecrübeli teknik direktörler yönetim baskı yaptı tek forvet oyna başarılı olursun dendi 10 hafta önce sölendi ama yapmadı kötü sonuçlar alınınca tigana tekli forvet orta saha kalabalık olayına mecburen geçmedimi . ricardinho gibi bir starı yedek soyunduran bu adam değilmi. ibrahim akın ilk 10 haftada denemeyen ilk 11 oynatmayan sonra ona muhtacım diyen yine tigana değilmi. ricoyu, ibrahim akını, tek forvet olayını kendi yapmadı baskılar sonucu yaptı bide bunun arkasında duruyorsunuz helal olsun bende beşiktaşlıyım bende isterim zırt pırthoca değişilmemesini ama 2. sınıf bile demiyorum tiganaya 3.sınıf bir hocayla nereye kadar gidebiliriz. |
Alıntı:
çok güzel konuşmussun imzamı atarım... |
bahanelerden sonra duygu sömürüleride basladı ne güzel.. inadına tıganaya devam..ekım demıstı acaba 2007 ekimimiydi :cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tigana son haftalarda fazla hata yapmadı. Bu takımı biraz geç de olsa tanıdı ve sistemini buldu. İkinci yarı onunla devam etmemiz istikrar açısından çok önemli. Yapılacak takviyelerle oturmuş bir takım olma yolunda çok mesafeler katetmiş oluruz. İNADINA TİGANA.. |
Alıntı:
|
yaa hangi oturmuş kadro,sivas bile darmadağın ediyordu bizi,bu takımın bi günü diğerini tutmuyor ve çok zevksiz oynuyor |
Alıntı:
|
Siz de istifa diye diye son 2 sene masallah cok iyi destek verdiniz, sizin gibiler sayesinde son 2 sene en azindan 3. olup UEFA Kupasina katilabildik, buyuk basari.:D |
Alıntı:
|
ya bu tiganada değilde samet aybaba olsa yada ertuğrul olsa inadına aybaba yada inadına ertuğrulmu diyecektiniz? |
Alıntı:
http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ta 1987 yılından bu yana uygulanan 3 puanlı sistemde ligde en başarısız teknik direktör Jean Tigana oldu. Kartal'a Fortis Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandıran Fransız hoca, 31 haftadır görev yaptığı Beşiktaş'ta ligde en başarısız hoca olarak dikkat çekti. Geçen sezon 12. hafta göreve gelen Tigana, 31 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik, 10 yenilgi gördü. Tigana döneminde Beşiktaş 49 gol atarken 37 gol yedi. Böylece 1.58'lik puan ortalama tutturan Tigana, Scala, Del Bosque, Toshack, Rıza Çalımbay gibi çok eleştirilen isimlerin hepsinin gerisinde kaldı. 17 hafta dayanan Del Bosque bile 1.70'lik ortalama tutturdu. Öte yandan 1987'den bu yana Koch, Fuat Yaman, Mehmet Ekşi ise geçici olarak hocalık yaptı. bana bu istatistiği tekrar tekrar yazdırmayın..baya eski bir istatistik bu ve bu istatistiği çürütecek tam tersi bir tablo mu var şuan ??? |
Türkiye`de Saat: 08:35 . |