![]() |
hareketlerini duzelt unutma ki besiktas buyuk bir kulup , besiktas fulham degil , nezamanki davranislarin duzelir tum taraftar yaninda olur . bide mac esnasinda hep kulubede oturuyo ya luce nin oturdugu bir maci hatirlamiyorum ama insallah oda farkina varir... |
İNADINA TİGANAAAAA!!!:cool: |
şu an da takımımızın teknik direktörüdür...sevsek te sevmesek te bence destek vermeliyiz... |
ya nasıl destek olmuyorlar demiören harzaman tigananın arkasındayız diyor zaten destek olmasaydı şimdiye kadar çoktan gitmiştin |
Gün geçmiyorki enterasan açıklamalar yapmasın,biri sustursun şu adamı artık.. |
yanlız kaldıysan ****** olup gideceksin koçum zorla tutan yokki seni. |
Sıkıldıysan bırak sayın hocam.Zorla tutmuyor kimse seni.Her konuşmanda madem ki bu takımı sevdiğini söylüyorsun, "İstifa da bir Hizmettir" |
Yalnız kalmışmış.Yazık ya gözlerim yaşardı,ağlayacam nerdeyse.Ben değil Beşiktaş'ta, Türkiye'de bu kadar arkasında durulan bir Teknik Direktör hatırlamıyorum.Bazı arkadaşlar da bu açıklamaya atlayıp merak etme yalnız değilsin falan demiyolar mı kafayı yiyorum ya.Kardeşim sen Beşiktaş teknik direktörüsün ve yılda bilmem kaç milyon Euro da para alıyosun.Tabii ki savaşacaksın başarılı olmak için ve dik duracaksın.Tabii ki stres yaşayacaksın.Ortada bu kadar duygusallaşacak bi şey yok.Profosyonel bir adam ve karşılığında da parasını alıyo.Bu kadar basit.. |
bu mudur basari ? Beşiktaş 16mac 7 galibiyet. 5 beraberlik 4 yenilgi 21 a.gol 15y.gol 26 puan 16 macta 1-2 macin disinda pozisyon bollugu yasadigimiz kac mac var? Ligin sonuncusu küme düsecegi kesin gözüyle bakinlan kayseri erciyese bile ezildik.. Basari buysa buyrun devam edin inadina tigana demeye.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:49 . |