![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Maç : Galatasaray-Fenerbahçe Skor : 0-4 Sonuç : "FATİH TERİM İSTİFA TEZAHÜRATLARI" Hangi inanç ya.İnanç dediğin başarısız zamanlarda da olur.Yoksa başarılı zamanda herkes inanır tabii.Bu takım başarılı olursa bazılarınızın yüzünü görmek istiyorum sadece Allahtan başka hiçbir şey değil.Senin güvenine de ihtiyacı yok ne bu takımın,ne de Tigana'nın.:confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
------------------------------CORDOBA--------------------------- ------------------------------RONALDO--------------------------- ----------------ZAGO-------------------------A.YILDIRIM--------- KAAN DOBRA-------------TAYFUR---GIUNTI-----------İ.ÜZÜLMEZ- -------------------PANCU-----------------SERGEN---------------- ---------------------------İLHAN MANSIZ-------------------------- Şu anda bu kadronun yarısı elinde yok Tigana'nın.Tigana da bilirdi böyle kadro kurmayı.Cordoba 33 yaşındaydı,Ronaldo 30 yaşındaydı,Zago 34 yaşındaydı,A.Yıldırım 30 yaşındaydı,Kaan Dobra 33 yaşındaydı,İ.Üzülmez 30 yaşındaydı,Tayfur 33 yaşındaydı,Giunti 31 yaşındaydı,Sergen 31 yaşındaydı,Pancu ve İlhan da 28 yaşındaydı.Şu anki takımın yaş ortalaması 100.yıldaki takımdan en az 7-8 yaş küçük.Tigana ile Lucescu arasındaki en büyük mantalite farkı bu işte.Lucescu hiçbir zaman altyapıdan çıkan bir adamı oynatmadı,genç oyunculara hiç zaman tanımadı,türk futboluna bir tane oyuncu kazandırmadı;hep hazır futbolcularla kariyeri için başarılar kazandı.Ama 1 sene sonra bütün camia hüsran yaşadı bu yaşlı kadro ile.Şimdi Tigana bunun tam tersini gerçekleştirmek istiyor.İlk senesinde bu genç kadro ile olabildiğince başarılı olup,sonraki senelerde Beşiktaş'a 90'lı yıllardaki "Altın Çağı" nı yaşatmaya çalışıyor.Ama anlayana...Taraftar ve camia adama ve ekibine biraz inanıp,sahip çıksa ve sabretse çok büyük şeyler yapacak Beşiktaş ama yok işte.Her 10 taraftardan en az 8'i Tigana gitsin diyor.Ama yönetim ilk defa herhalde arkasında duracak teknik direktörünün;zaten durmak da zorundalar.Umarım Tigana uzun yıllar Beşiktaş'ta kalır.Bu bizim için milat olacak çünkü. |
bence bobo , ricardinho ve delgado haric tüm yabancilar satilmali , yerlilerden ise nobre ve ali tandogan mutlaka gitmlliler cünkü takima zarar veriyorlar , yerlerine ise 1 tane önlibero bir tane defans ve bir tane golcü olmak üzere 3 yabanci alinmali , ve alinabilinirse mehmet topuz alinsin ama serhat akini aslaaaaa istemiyoruz artik biktik sari lacivertli futbolculardan nobre örnegindeki gibi takimi satiyorlar baska ise yaramiyorlar.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya yeter artık adam gibi yabancı lazım bir rico oynuyo okadar.delgado iyi topçudur amenna ama oynatmak lazım. bu 2 si hariç alayı fos. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mustafa d. ali g. nobre geldi çok iş yaptı bir serhat eksik belki iyi iş yapar ama ben fenerin kapının önüne koyduğu adamları istemiyorum.... alabiliyomusun git mehmet y. al.git appiahı al. |
Serhatı istemiyorum, daha fazla ezik artığı görmek istemiyorum, Beşiktaş Ruhu taşıyan futbolcular görmek istiyorum sahada. |
Alıntı:
Luce ile sampiyonlar liginde cikmadik biz, ceyrek final ise iyi bir sonuc ama karsimizdaki rakiplere de bir bakmak lazim bence. Kariyer olarak Tigana kesinlikle Luce'den daha kotu degil. |
Alıntı:
Ellerine saglik, su anki kadromuzun da yaslarini yazayim: Vedran Runje 30 I.Toraman 25 Gokhan Zan 25 Koray Avci 28 Baki Mercimek 24 Ibrahim Uzulmez 32 Kleberson 27 Serdar Kurtulus 19 Mehmet Sedef 19 Fahri Tatan 23 Burak Yilmaz 21 Ali Tandogan 29 Delgado 24 Ricardinho 30 Ibrahim Akin 22 Nobre 26 Bobo 21 Gokhan Gulec 21 Arada daglar kadar fark var, aslinda yasli diyebilecegimiz sadece Ricardinho, Ibrahim Uzulmez ve Runje var, sadece 3 futbolcu, Lucenin takiminda ise bu rakam 10 civarindaydi... |
Alıntı:
|
Biz ve yonetim istemedik mi genc takim kurulsun, yillarca sampiyonluklara ambargo koyalim, arkadaslik ortami olsun, sabir etmeye razi degilmiydik? Yoksa Tigana sunu mu desin: 'Ben 35 yasinda 10 tane adam alacagim, 1 sene sampiyon olarim, sonra takimdan ayrilirim ve siz hem sportif hem finansal olarak 3 yil yerlerde surunursunuz, bu sekilde birakayim. ' Bu mudur yani? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne guzel soyluyorsun iste, Zico sayesinde sampiyon olmazlarmis, demek ki teknik direktorden daha onemli seyler de varmis degil mi? Gerets gecen sene GS'yi rekor puanla sampiyon yapti, bu sene ama 7 puan geride. Simdi bunda tum suc Gerets'in mi? Gerets gidince GS duzelecek mi? Ayni sey bizim icin gecerli, biraz sucu teknik direktorde degil de baska yerlerde aramak lazim.... |
takim o kadar genc degil aslinda... avrupada genc deyince 16 yasinda forma giyenlkere diyorlar... bence yas ortalamasi gayet normal |
Alıntı:
|
Alıntı:
Luce'den istenilen sey takimi 100. yilinda sampiyon yapmasiydi. Ve o gorevini sahane bir sekilde yerine getirdi, tabii o sampiyonlugu acisinda 101. 102. ve 103. yilda cekiyoruz, ama o ayri konu. Tigana'dan istenilen ise genc ve yeni bir takim kurmasi ve yillarca Besiktas hegomonyasini saglayacak gencleri bir araya toplamasi ki bunu su anda yapiyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tigana transfer doneminin sonunda 1 yabanci stoper ve 2 yerli orta saha oyuncusu daha istemisti ama yonetim almamisti. Onun sikintisini bu gunlerde cekiyoruz iste... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Luce genclestirme yapar mi kardesim. Adam geldigi takimlara topluyor 30 yasindaki oyunculari bu sekilde basarili oluyor. Genclestirme istiyorsan Daum, Gerets, Tigana gibi hocalar tercih edeceksin... |
Alıntı:
Sanirim Mehmet Topuz ve biri daha. |
Alıntı:
........ Şu anda Beşiktaş'ta kulüp kültürüne uygun gençleştirme operasyonun devam etmesini Tigananın da bu açıdan doğru bir tercih olduğunu ben de savunuyorum. Ama herkesin ağzına sakız olmuş Luce gençleri önemsemiyor gençleştirmeye karşı diyor. 100.yıldaki kadro şampiyonluk için kurulmuştu ve bu yüzden Luce gibi yönetim de yaşlı ve tecrübeli bir kadro tercih etti. Kaldı ki harcandı diye tabir edilen gençler Sinan kaloğlu, okan koç ve bilimum gençler daha sonraki yıllarda ne beşiktaşta ne de diğer takımlarda dikiş tutturamadı. Demek ki sorun Luce değilmiş. Ayrıca shakhtarın bu seneki kadrosunu incelediğinizde göreceksiniz ki 34 yaşındaki kalecileri dışında en yaşlı futbolcu 28 yaşında. Takımın yaş ortalaması ise 25. Ve Beşiktaşın bu yılki yaş ortalaması da 25. |
Shakhtarin aldigi genclere bakin isterseniz, Brezilyanin en yetenekli genclerini topladilar, bunlar bizim oyuncular ile kesinlikle karsilastirilamaz. |
Alıntı:
luce tecrübenin yanında gençleri yerleştirdi. ayrıca tigana değilmiydi ibrahim akını yollayın gökhan zanı kiralık verin diyen |
Alıntı:
Fotomac mi soylemis bunu?:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:16 . |